- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.581
kızlar çok şükür bizimkiler barıştıartık kafam rahat..takipteyiim sizi..
dene artık görelim hadi bakalım ortaya neler çıkacak hevesle heyecanla bekliyorum seni
Biz ev aldıkkkkkkkkkkkkkk ay aklımı kaybedicem sevinçtennnnnnnnnn-))
kızlar çok şükür bizimkiler barıştıartık kafam rahat..takipteyiim sizi..
:) canim benim bi cikabilirsem eminonune halledicem hemen haber veririm zaten
Cooooook sevindim canim, Allah huzurunuzu bozmasin
ben sadece pazar izinliyim o yüzden gidemiyorumbenim içinde bakarmısın güzel şeyler var mı kına gecesi için değişik şeyler
Bakarim tabi canim, kina gecesinde baska bir sey dagitcak misin ki
olabilir aslında dağıtmak istiyorum düğünde erkek tarafına dağıtmak istiyorum daha doğrusu çünkü kına gecesinde erkek tarafı çok az olacak
çakal seni :) bakarim canim merak etme sen
bu aralar maddiyatdan çok açıldım nasıl olacak hiç bilmıyorum saçlarımı boyatacam bir sürü yazlık elbise begendim canım alışveriş yapmak istiyor ama bir yandanda diyorum evime bişeyler alsamçok çalışmam lazım benim çokk
Ah ah bi de beni bilsen :) iki ay once isten çıktım birikmis de yapmistim bi ay iki ay is bulamazsam da epey bi param vardi ben naptim :) durmadim dunyanin kucuk ev aletini tabak canagini aldim o ara nisanim oldu bohcami yaptim hic evden bes kurus bile almadancalisirken dunya kadar aldigim is teklifi isten ayrilinca kesildi param suyunu çekti, sinirlerim yavastan bozulmaya başladı anca kese alirim lavanta yaparim hahahahha
ev kurmak çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..benim ailem yaptı herşeyimi ama genede ben nasıl oldu anlamdım borça gömuldum resmen bide nişanlım baYa işsiz kaldı o para hep bankalara yüklendik şimdi onu ödeme derdindeyiz evinde eksiği bitmiyor maşallah:)))
Öyle canım zor islermis cidden ama Allah hepimize saglik versin gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?