- Emoji Skoru
- 4.994
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.441
canım ben gittim bugün ama sabun satan bir iki yer gördüm onlarda bitkisel olan sabunlar renkli renkli 3 tanesi 10 tl falandı baya pahalıydı yani. inş vardır da ben görmemişimdirumarım bulursunuz
Cok pahalı peki sen hediye buldun mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim valla bana hepsi pahali geldi kendim kumaş alip lavanta kesesi yapiyim diye düşünüyorum becerebildigim kadar
bende senin gibi düşündüm açık lavanta alıp kendim tüllerden kese yapacam burada paylaşırız yaptıklarımızı :)
set aldım canım benbenım hem klozet takımı bende sabunluk almam lazım fiyatlar baya pahalı geldi senin ki nasıl set seklindemi
he öyle sabun var şekilli sabunlar ama çok pahalı onlar ben daha çok böyle kadife kaplı süslüleri söyledim onlar inanılmaz pahalıya geliyocanım ben gittim bugün ama sabun satan bir iki yer gördüm onlarda bitkisel olan sabunlar renkli renkli 3 tanesi 10 tl falandı baya pahalıydı yani. inş vardır da ben görmemişimdirumarım bulursunuz
En makul olanı o sanki canım hem uyguna gelir hem de şık bir sey olur becerebilirsek :)
Arkadaslar hepinize hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller canim. Nasil yapalim lavanta keselerini hic fikrin var mi :) ben güzel bir sey bulursam paylasicam burdan. . Bi de lavanta nerden alinir uyguna fikrin var mi
Lavantayı açık aktarlardan bulabılırz ama annem dıyor ki lavanta yerine baska bişey yapalım...lavanta yaparsak ta kadıfe beze sarmak guzel olmaz.renklı renklı tüllerden yaparız hatta senle ortak bir noktada buluşuruz bir akşam oturup hepsıını yaparız :))
Sana bir sey diyim mi :) harika otesi olur birlikte gider nasil tulde şık olur bakariz indirim de yaptiririz cok alicaz diye
Bunun gibide kınada mum yapabiliriz Eki Görüntüle 1129947
Cok guzellermis :))
Sade şişelerini biriktir :)) yapalım
Ne sisesi bunlar canim :))
Yanlış yazmısım Canım soda şişesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?