• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

ev bulmak kolay degil kızlar umarım zorlanmazsınız bu arada bişey soracam benim evim hazır biraz çeyizimde evime gitti kalan çeyizler ne zaman gitmeli ve ne zaman yerleştirmem gerekiyor bence ramazandan sonra başlasam çok mu erken olur :26:
Bugunde gittim sabunlarima ve ceyizime etiket bastirdim :)
kızlar düğünden sonra balayına gidicez ama denize havuza girme diyenler oldu çevremden. korktum biraz bir şey olur mu

Bence $r3wg.jpg $KG-714-420x420jkhgt.jpg $20140521_122120.jpg $20140521_122151.jpg
bisey olmaz cok fazla titizlenince olmicak seyde oluyo oyuzden bn cok takmiyorum girerim havuzuma :))

orjinallerinide yukledim belki isim kismini silip yapmak isteyenler olur diye yarfimci olmak lazim birbirmize :)) tugce bak sana uyuyo hepsi silmene gerek yok hahah :)

BenceEki Görüntüle 1123112 Eki Görüntüle 1123113 Eki Görüntüle 1123114 Eki Görüntüle 1123115
bisey olmaz cok fazla titizlenince olmicak seyde oluyo oyuzden bn cok takmiyorum girerim havuzuma :))

orjinallerinide yukledim belki isim kismini silip yapmak isteyenler olur diye yarfimci olmak lazim birbirmize :)) tugce bak sana uyuyo hepsi silmene gerek yok hahah :)

aynen canım tşk ederim bitanem :) peki buraları nereden çıkaracam yani nerde yaptıracam

Son düzenleme:
aynen canım tşk ederim bitanem :) peki buraları nereden çıkaracam yani nerde yaptıracam

matbacıya gitmek lazım tabıki :)) yav ben bu hediye işini çözmem lazım yoksa yetişmeyecek daha önce söz mendili ve kurabiye dağıttım çok güzel olmuştu söz mendili herkezin hoşuna gitmişti gene öyle bişey bulmam lazım

Ozalitcilerden canim baski yapan heryer yapiyo ben uskudarda sedcopy den yaptirdim 200 etiket sabun icin 50 adette ceyiz giderken suslemek icin bastrdim toplamda 17 verdim kagit karton bide

Ozalitcilerden canim baski yapan heryer yapiyo ben uskudarda sedcopy den yaptirdim 200 etiket sabun icin 50 adette ceyiz giderken suslemek icin bastrdim toplamda 17 verdim kagit karton bide

çok uygunmuş canım hediye kısmını çözeyimde bende başlayım artık yoğun çalısıyorum sadece pazar izinliyim pazar günüde bişey alıp yapamıyorum

kızlar buralarda hiç hediye olayı yok..ilk defa sizden duyuyorum..benim2 düğün olacak burdakinde kına da düğünün içinde olcak bindallı fln giymeyeceğim..ordaki de düğün zaten..hediye fln yok..bi de onu düşünemeyeceğim..ona gelene kadar o kadar çok eksiğim varki..her şey:((

merhaba kızlar benimde düğünüm eylül ayında olacak inşallah henüz kesin olmamakla birlikte (yer bakılıyo) bizde hazırlıklara başladıkk :)))9

BenceEki Görüntüle 1123112 Eki Görüntüle 1123113 Eki Görüntüle 1123114 Eki Görüntüle 1123115

bunlar çok güzel olmuşlarrr çokda yaratıcı :)))) nasıl kullanacaksın bunları canım nelere yapıştıracaksın yaniii

Günaydın Eylül ayının güzel güzelleri
Düğünde saçı renginiz nasıl olacak benim renği baya gelinlikle koyu yap diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın Eylül ayının güzel güzelleri
Düğünde saçı renginiz nasıl olacak benim renği baya gelinlikle koyu yap diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde acik kahve uclari daha acik eskiden golge vardi simdi golge yaptirsammi diyorum ama topuzdada ara ara renk guzel durmaz diye dusunuyorum gunlukte guzelde bende acik rengi seviyorum suan kendi rengim boyamakta istemiyorum cunku kemdi rengime donsun diye uc yil bekledim napicagmi bilemiyorum :)

Benimde acik kahve uclari daha acik eskiden golge vardi simdi golge yaptirsammi diyorum ama topuzdada ara ara renk guzel durmaz diye dusunuyorum gunlukte guzelde bende acik rengi seviyorum suan kendi rengim boyamakta istemiyorum cunku kemdi rengime donsun diye uc yil bekledim napicagmi bilemiyorum :)

aynı durumdayız bide bende gelin saçında gölge hiç sevmiyorum yakışmıyor...saçımım rengini açmak için çok uğraştım şimdi koyu yapmak istemıyorum :( çok kararsız kaldım

aynı durumdayız bide bende gelin saçında gölge hiç sevmiyorum yakışmıyor...saçımım rengini açmak için çok uğraştım şimdi koyu yapmak istemıyorum :( çok kararsız kaldım

Herseyimiz benzer zaten :) koyu yapma ya orta renkler daha guzel duruyo ve gelin sacinda tek renk daha hos duruyo bncede acik tek bi renk yaparsin olmazsa

Herseyimiz benzer zaten :) koyu yapma ya orta renkler daha guzel duruyo ve gelin sacinda tek renk daha hos duruyo bncede acik tek bi renk yaparsin olmazsa

:)) aslında dogru mesela tek renk sıcak çikolata gibi bi renk yapsam olur mu sence bide solaryumada girecem ya rengim biraz da olsa bronz olacak inşallah

bu arada kına için karar verdim galiba bende sabun yaptıracam belki yanına ek küçük birşey daha olabilir.
çalışan bir gelin olarak hazır sabun fiyatları bakmaya başladım :18:

Sari kahve arasi karamel daha hos olmazmi scak cikolata cok koyu sanki koyu kahve yaparlar oyle dersen

sıcak çikolata koyuya kaçıyor dogru söyluyorsun kuaförum çok iyi aslında ona güvenmek istiyorum sanırım düğünden 1,5 ay önce karar verip boyatacam düğünden öncede üstüne bir daha boyatırım ki renk iiyice oturur

ben saçımı hiç boyatmadım, boyatmayı da düşünmüyodum amaaaa tepemde beyazlarım var bi kaç tane de olsa gözüme batıyor, o şekilde saç yaptıramam. saçlarım koyu kahve, daha önce başka bir renk denemediğim için yakışır mı yakışmaz mı riskini göze almak istemiyorum aynı rengine boyarım sanırım :44:

Back