- Emoji Skoru
- 4.994
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.281
çok hoş canım..iyi günlerde kullanın..tv ünitene bayıldım:))
tşk ederim canım benim tam hayal ettiğim bir ünite oldu yoksa aynısını yaptıracaktım.hem sade hem şık arkasındaki duvar kagıtıyla güzel bir göruntü oldu.ALLAH ım sana da hepsini alma kolaylığı versin
Eki Görüntüle 1115230 Eki Görüntüle 1115231 Eki Görüntüle 1115233
Evimde bir kaç kere kızlar :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzelmiş canım ünite arkası duvar kağıdınada bayılırım yaniiii
Duvar kagıtı ve ünite için baya hatta günlerce uğraştık ama sonunda istediğim oldu
çok güzel olmuş bizimde bir odamız sinema odası olucak aslında oturma odasıda nişanlım ısrarla oturma odası deme o ambiyansı bozuyosun diye söylüyor bana gülüyoruz hattabizim sinema odamızında bi duvarı duvar kağıdı olucak o oda siyah gri kırmızı beyaz renkleri olucak bütün herşeyimizi aldık bir tek projeksiyon alamadık bu haftasonu yeni tv aldığımız için onun borcu biraz hafiflyince artık alıcaz bende evim olduğunda paylaşırım artık fotoları
Somada bulunan yakinlari vefat etmis herkese bassagligi diliyorum cok uzuldum kac gundur
canım çok güzel olmuş 41 kere maşallah :) beyaz sevmiyorum normalde ama yemin ederim aklıma soktun şuan
güle güle hep huzurla otur her bir köşesinde
Somada bulunan yakinlari vefat etmis herkese bassagligi diliyorum cok uzuldum kac gundur
siz evi yerleştirdiniz mikız biz daha nikah günü bile almadık yarın alıcaz ama aldıklarınız çok güzel güle güle mutlulukla kullanın inşallah
Tşk ederim kuzum ama daha bizde nikah tarıhı almadık.bakalım bu ay içersinde alacaz inşallah :) ev hazır ama nikah tarihi yok.dugun tarıhı aldık diye nikah umursamadık sımdık fırsat bulamıyoruz almaya
çok güzel olmuş bizimde bir odamız sinema odası olucak aslında oturma odasıda nişanlım ısrarla oturma odası deme o ambiyansı bozuyosun diye söylüyor bana gülüyoruz hattabizim sinema odamızında bi duvarı duvar kağıdı olucak o oda siyah gri kırmızı beyaz renkleri olucak bütün herşeyimizi aldık bir tek projeksiyon alamadık bu haftasonu yeni tv aldığımız için onun borcu biraz hafiflyince artık alıcaz bende evim olduğunda paylaşırım artık fotoları
Nişanlılarımız hayali aynı resmen :) projeksiyon sinema günleri play station.... projeksiyon, perdesi ev sinema sistemi derken çok pahalıya geliyor. Projeksiyon makinasını ucuz bişey sanmıştım, hayalleri biraz erteleyeceğiz sanırım :)
400-500 e bulursan haberim olsun canım. benim bulduğum en uygunu 800 falandı :/Aynen bu erkeklerin nasil bir dunyasi varsa artik :) valla bnde oyle sandim biz lg nin makinesini begendik 1.700 dediler waaauuwww desim hahahbnde 400 500 saniyorum
400-500 e bulursan haberim olsun canım. benim bulduğum en uygunu 800 falandı :/
Bizim baktigimiz uc boyutlu ve kaliteside yuksek bazilari karanlik dahi olsa cok net gostermiyo ona dikkat edin alirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?