• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

çok hoş canım..iyi günlerde kullanın..tv ünitene bayıldım:))

tşk ederim canım benim tam hayal ettiğim bir ünite oldu yoksa aynısını yaptıracaktım.hem sade hem şık arkasındaki duvar kagıtıyla güzel bir göruntü oldu.ALLAH ım sana da hepsini alma kolaylığı versin

Duvar kagıtı ve ünite için baya hatta günlerce uğraştık ama sonunda istediğim oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzel olmuş bizimde bir odamız sinema odası olucak aslında oturma odasıda nişanlım ısrarla oturma odası deme o ambiyansı bozuyosun diye söylüyor bana gülüyoruz hatta:9: bizim sinema odamızında bi duvarı duvar kağıdı olucak o oda siyah gri kırmızı beyaz renkleri olucak bütün herşeyimizi aldık bir tek projeksiyon alamadık bu haftasonu yeni tv aldığımız için onun borcu biraz hafiflyince artık alıcaz bende evim olduğunda paylaşırım artık fotoları :16:

çok güzel olmuş bizimde bir odamız sinema odası olucak aslında oturma odasıda nişanlım ısrarla oturma odası deme o ambiyansı bozuyosun diye söylüyor bana gülüyoruz hatta:9: bizim sinema odamızında bi duvarı duvar kağıdı olucak o oda siyah gri kırmızı beyaz renkleri olucak bütün herşeyimizi aldık bir tek projeksiyon alamadık bu haftasonu yeni tv aldığımız için onun borcu biraz hafiflyince artık alıcaz bende evim olduğunda paylaşırım artık fotoları :16:

Cok guzel heyecan bunlar Allah ım ömür boyu sürsün inşallah merakla heyecanla beklıyorum evinin fotolarını

canım çok güzel olmuş 41 kere maşallah :) beyaz sevmiyorum normalde ama yemin ederim aklıma soktun şuan:16:
güle güle hep huzurla otur her bir köşesinde

Normalde bende beyaz istemedim ama görünce dayanmadım cok guzel takım oldu..TSK ederim cânim Allah razı olsun

Eki Görüntüle 1115230 Eki Görüntüle 1115231 Eki Görüntüle 1115233
Evimde bir kaç kere kızlar :))

siz evi yerleştirdiniz mi :53: kız biz daha nikah günü bile almadık yarın alıcaz ama aldıklarınız çok güzel güle güle mutlulukla kullanın inşallah

Somada bulunan yakinlari vefat etmis herkese bassagligi diliyorum cok uzuldum kac gundur :(

ölenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. inşallah daha fazla ölen çıkmaz :14: tek isteğimiz canlı çıkan olması. ölenlerin ailesine de Allahtan sabırlar diliyorum

Kizlar siz simdi boyle ev dizme telasindasinizya stresinize bile ozeniyorum. Ben yurtdisindan Turkiye'ye gelin gidiyorum, nerede yasayacagimizda benim is durumuma bagli. Turkiye'de ogretmenlik yapabilirsem orda yasicaz bulamazsam esimle birlikte tekrar gurbete doncez o yuzden bu sure zarfinda ev kiralamak anlamsiz nisanlimin ailesiyle birlikte yasicaz. Ben de zamani gelince kendi evim icin alisveris yaparim elbet ama yine de ne biliym dugunden once yasamak istiyor insan. Esimin ailesiyle yasama konusunu sorun etmiyorum, nisanlilik doneminde yasantilarina sahit oldum o konuda sıkınti yapmiyorum da yine de korkularim var elbet. Onlarin yasantilari felan haliyle benim alisik oldugumdan farkli olcak. Ben kendi aileme ne kadar yemek yapacagimi neyi sevdiklerini bildigim icin zorlanmadan yapabiliyorum ama esimin ailesi neyi sever ne kadar yapsam yeter felan gibi detaylar aklima geldikce elim ayagima dolasiyo. Gerci kayinvalidem bu konuda cok yardimsever, bana yol gosterecektir ve zamanla alisirim elbet ve uyum saglarim insaAllah. Bundan ziyade utanma cekinme de var tabi. Ayni evde nasil olcak bilmiyorum banyosuydu felan.. amaan ne biliym tedirginlik korku endise heyecan cekinme hepsi karisik suan.

siz evi yerleştirdiniz mi :53: kız biz daha nikah günü bile almadık yarın alıcaz ama aldıklarınız çok güzel güle güle mutlulukla kullanın inşallah

Tşk ederim kuzum ama daha bizde nikah tarıhı almadık.bakalım bu ay içersinde alacaz inşallah :) ev hazır ama nikah tarihi yok.dugun tarıhı aldık diye nikah umursamadık sımdık fırsat bulamıyoruz almaya

Nişanlılarımız hayali aynı resmen :) projeksiyon sinema günleri play station.... projeksiyon, perdesi ev sinema sistemi derken çok pahalıya geliyor. Projeksiyon makinasını ucuz bişey sanmıştım, hayalleri biraz erteleyeceğiz sanırım :)

Abi'm somada kızlar arama kurtarmada kaza gününden beri ordalar :( çok zor günler geçiriyoruz abimle her konuştuğumda oradaki acıyı anlatıyor insanlar biz Türkiye çaresiz :(((( tarifsiz acı abımim resımnı gördüm nette üzüntüden bembeyaz olmuş rengi sayısız ölü taşıyor günlerdir..Allah mı geride kalanlara sabır versın.şehitlerimiz zaten Allah a emanet

Nişanlılarımız hayali aynı resmen :) projeksiyon sinema günleri play station.... projeksiyon, perdesi ev sinema sistemi derken çok pahalıya geliyor. Projeksiyon makinasını ucuz bişey sanmıştım, hayalleri biraz erteleyeceğiz sanırım :)

Aynen bu erkeklerin nasil bir dunyasi varsa artik :) valla bnde oyle sandim biz lg nin makinesini begendik 1.700 dediler waaauuwww desim hahah:9: bnde 400 500 saniyorum

Aynen bu erkeklerin nasil bir dunyasi varsa artik :) valla bnde oyle sandim biz lg nin makinesini begendik 1.700 dediler waaauuwww desim hahah:9: bnde 400 500 saniyorum
400-500 e bulursan haberim olsun canım. benim bulduğum en uygunu 800 falandı :/

Back