asıl beni sinir eden kayınvalidenin kolunda ki 8-9 bin lira değeri olan bilezik o değerde bilezik var kolunda oğlu evleniyo hiç bişey yapmıyo. abisinin evinde oturucaz herşeyi nişanlım kredi çekipte aldı alıyo kayınvalidenin tek yaptığı şey oğlu için kendi adına kredi çekmek oldu onu da nişanlım ödüyo zaten başka da bişey yapmadı. mobilyaları alırken bile hediye ne vericeksiniz dedik orta sehpa ve zigon sehpa dedi. bende dedim biz sihirli sehpa alıcaz başka bişey hediye versenin dicektim ki sadece biz sihirli sehpa alıcaz dedim daha sözüm bitmeden kayınvalide atladı olsun versinler onu da ben alırım dedi. sanki çok yapmış gibi mobilyacının bize vericeği hediyeye de kondu
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
balayına gidicektik çektiği kredi anca eşyalara yetiyo diye gidemiyoruz annesi demiş ben abinden isterim gidersiniz diye. sonra adam vermiş parayı ama benim kayınvalide yan çizdi sonra nişanlıma diyo ki ben o parayı kendi evim için istedim sende iste abinden para diye. ben nişanlımı biliyorum abisinden borç para bile istemez. hani durumu olmaz bişey demem ama durumları da var. ahh ahh eski kayınvalideme kurban olayım ben kadının durumu yoktu tek mal varlığı kolundaki 5 bilezikti çok fazla değeri de yoktu çalışmış bağlarda bahçelerde biriktirip bilezik yapmış kendine düğünde hiç düşünmeden hepsini bana takmıştı şimdi kadının değerini daha çok anlıyorum