- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.241
Keske karsimizda bizim gibi dusunen bir aile olsa... onlara kalsa 2 bilezikle gecistirecekler. Benim ailemde gurur yapiyor biz soyleyemeyiz kendi serefleri diye. Nisanlimla konusabiliyoruz ancak ben de usulu nedir bilmedigim icin ona su kadar bilezik su kadar bilmem ne diyemiyorum. Garantiye almak istiyoruz simdiden. O yuzden size sorayim dedim.
Allah hepimize sabir versin. Gun yaklastikca sorunlar da artiyor. Size bir sey sormak istiyorum. Bizim ailede de taki krizi varnisani evde yaptik ve hic bir sey takilmadi simdi acikca kimse konusmuyor biz nisanlimla aramizda konusuyoruz ama bu isin uygun olani nedir dugunde ortalama takilmasi gereken nedir? Bir de kina takisi diye bir sey var mi ne olmali?
Ben ne yapiyim nisanda kayinvalde incecik bileklik taktik. Kaynimda kolye takti A harfi var ucunda ince bi zincirnikahta da 2 bilezik bi taki seti bana sormadilar bile nasil begenirsin diye bi de aldiklari bilezik olmadi kucuk geldi buyuguyle degistirdik nikahta takicaklar. Tam rezillik ya bilezigi takip cikartirken yamuluyo teneke gibi
kızlar bana bakıp moral bulun..ben de bi tek alyans var..ne teneke bilezik ne incecik kolye((
boşver altını takıyı canım onlar huzur getirmiyor ki, sevdiğimle mutlu huzurlu olayım varsın trabzon burması olmasın kolumda napalım :) üzülme sende
Keske karsimizda bizim gibi dusunen bir aile olsa... onlara kalsa 2 bilezikle gecistirecekler. Benim ailemde gurur yapiyor biz soyleyemeyiz kendi serefleri diye. Nisanlimla konusabiliyoruz ancak ben de usulu nedir bilmedigim icin ona su kadar bilezik su kadar bilmem ne diyemiyorum. Garantiye almak istiyoruz simdiden. O yuzden size sorayim dedim.
kızlar bana bakıp moral bulun..ben de bi tek alyans var..ne teneke bilezik ne incecik kolye((
asıl beni sinir eden kayınvalidenin kolunda ki 8-9 bin lira değeri olan bilezik o değerde bilezik var kolunda oğlu evleniyo hiç bişey yapmıyo. abisinin evinde oturucaz herşeyi nişanlım kredi çekipte aldı alıyo kayınvalidenin tek yaptığı şey oğlu için kendi adına kredi çekmek oldu onu da nişanlım ödüyo zaten başka da bişey yapmadı. mobilyaları alırken bile hediye ne vericeksiniz dedik orta sehpa ve zigon sehpa dedi. bende dedim biz sihirli sehpa alıcaz başka bişey hediye versenin dicektim ki sadece biz sihirli sehpa alıcaz dedim daha sözüm bitmeden kayınvalide atladı olsun versinler onu da ben alırım dedi. sanki çok yapmış gibi mobilyacının bize vericeği hediyeye de kondubalayına gidicektik çektiği kredi anca eşyalara yetiyo diye gidemiyoruz annesi demiş ben abinden isterim gidersiniz diye. sonra adam vermiş parayı ama benim kayınvalide yan çizdi sonra nişanlıma diyo ki ben o parayı kendi evim için istedim sende iste abinden para diye. ben nişanlımı biliyorum abisinden borç para bile istemez. hani durumu olmaz bişey demem ama durumları da var. ahh ahh eski kayınvalideme kurban olayım ben kadının durumu yoktu tek mal varlığı kolundaki 5 bilezikti çok fazla değeri de yoktu çalışmış bağlarda bahçelerde biriktirip bilezik yapmış kendine düğünde hiç düşünmeden hepsini bana takmıştı şimdi kadının değerini daha çok anlıyorum
asıl beni sinir eden kayınvalidenin kolunda ki 8-9 bin lira değeri olan bilezik o değerde bilezik var kolunda oğlu evleniyo hiç bişey yapmıyo. abisinin evinde oturucaz herşeyi nişanlım kredi çekipte aldı alıyo kayınvalidenin tek yaptığı şey oğlu için kendi adına kredi çekmek oldu onu da nişanlım ödüyo zaten başka da bişey yapmadı. mobilyaları alırken bile hediye ne vericeksiniz dedik orta sehpa ve zigon sehpa dedi. bende dedim biz sihirli sehpa alıcaz başka bişey hediye versenin dicektim ki sadece biz sihirli sehpa alıcaz dedim daha sözüm bitmeden kayınvalide atladı olsun versinler onu da ben alırım dedi. sanki çok yapmış gibi mobilyacının bize vericeği hediyeye de kondubalayına gidicektik çektiği kredi anca eşyalara yetiyo diye gidemiyoruz annesi demiş ben abinden isterim gidersiniz diye. sonra adam vermiş parayı ama benim kayınvalide yan çizdi sonra nişanlıma diyo ki ben o parayı kendi evim için istedim sende iste abinden para diye. ben nişanlımı biliyorum abisinden borç para bile istemez. hani durumu olmaz bişey demem ama durumları da var. ahh ahh eski kayınvalideme kurban olayım ben kadının durumu yoktu tek mal varlığı kolundaki 5 bilezikti çok fazla değeri de yoktu çalışmış bağlarda bahçelerde biriktirip bilezik yapmış kendine düğünde hiç düşünmeden hepsini bana takmıştı şimdi kadının değerini daha çok anlıyorum
canım hakkımızda hayırlısı olsun..kayınvaliden zor bi insanmış..biz daha eşya olaylarına girmedik..benimki de biraz oğluna düşkün gibi..bakalım biz neler göreceğiz..şöyle düşün kayınvalideye minnetin olmayacak,her şeyi kendiniz yapmış olacaksınız..sizi bilmiyorum da ben bi de nişanlımın memlekete gideceğim..hayırlısı olsun inş..
Ya durumu olupta yapmamak cok kötu o kolundakileri çıkarıp al oğlum bir eksiğini kapat dıyebilir...erkek annesi sonuçta..canm benim eğer balayı için cok uygun bi yer var Bodrum'da 5 gece 800 tl istersen özelden atarım bak bı..gercı kına gelınlık damatlık masraflarında bütçe kalırsa tabı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet doğru söylüyosun. bende burdan 1.5 saat uzaklıkaki bi yere gidicem
teşekkür ederim canım ama malesef kalmıyo
Olsun canım başka zaman daha guzel yerlerde tatil yaparsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim zor bir durum gerçekten...sen kayinvalideni zor olsa da takmamaya çalış, sevdigin insan sana kol kanat gersin arkanda dursun ozellikle de annesinin davranis şeklini görsün yeter. Fani seyler hepsi akisina birakabildigin kadar birak
inşallah denicem bazı davranışları gerçekten çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?