2014 eylül gelinleri de buraya:))

bence konuyu nişanlınla konuş..bi arkadaşıma şunları takmışlar,siz bana ne almayı düşünüyorsunuz gibi..ya da konuyu açıp ben şunları istiyorum die nişanlına söyle..o ailesine söylesin..

canım benim nişanımda kayınbaba ve kaynana iki bilezik taktılar nişanlım da bilezik ederinde bir bileklik taktı ama düğün için şu takılacak bunu isteriz gibi bir konu olmadı bizde olmazda. İstemek çok ayıp geliyor bana, aynı şekilde onların da cimrilik edip hiç bişey takmayışı da çok ayıp. bunun bir geleneği yok bence aileler durumuna göre takısını yapar. Ha bi de bizde kına takısı olmaz. Şöyle birşey var kız eline kına yakıldığında kız elini açmaz zorlar biraz, kaynana da avucuna altın koyar öyle açar. Bi tek bu var takı diye düşünürsek

takı konusu ailelere kalmış artık ne takarlarsa hiç konuşmadım konuşmamda kaynanamı ve kayınpederimi sevıyorum onlarda beni el üstünde tutuyor maddi durumlarıda belli fazla bisey yapmasınlar zaten istemem bize ev verdiler kira derdimiz yok şükürler olsun benim ailemde esyalarımızda destek oldular yeter bize

Ben ne yapiyim nisanda kayinvalde incecik bileklik taktik. Kaynimda kolye takti A harfi var ucunda ince bi zincir nikahta da 2 bilezik bi taki seti bana sormadilar bile nasil begenirsin diye bi de aldiklari bilezik olmadi kucuk geldi buyuguyle degistirdik nikahta takicaklar. Tam rezillik ya bilezigi takip cikartirken yamuluyo teneke gibi

kızlar bana bakıp moral bulun..ben de bi tek alyans var..ne teneke bilezik ne incecik kolye((

kızlar bana bakıp moral bulun..ben de bi tek alyans var..ne teneke bilezik ne incecik kolye((

boşver altını takıyı canım onlar huzur getirmiyor ki, sevdiğimle mutlu huzurlu olayım varsın trabzon burması olmasın kolumda napalım :) üzülme sende

boşver altını takıyı canım onlar huzur getirmiyor ki, sevdiğimle mutlu huzurlu olayım varsın trabzon burması olmasın kolumda napalım :) üzülme sende

doğru da okulda bütün arkadaşlar soruyo..ne taktılar,yüzüğüne bakayım,aaa tektaşın da mı yok?yok bana şunu taktılar,şöyle yaptılar..insanın üzüleceği yoksa da üzülüo..

canım bunlar gelip geçici şeyler. ben tektaş almasın diye iki ay dil döktüm, parmağımda bir yüzük olsun sadece alyans takmak istiyorum diye.
sen boşver milletin ne taktılar ne ettiler demesini, sen huzurlu musun önemli olan o. düğünde mutlaka takılır edilir, sen daha iyi bilirsin nişanlının ailesinin maddi durumunu belki gerçekten yoktur. var da yapmıyorlarsa o ayrı tabi

GELİNLİK TEK PARÇA BEJ RENK TARLATANI İÇİNDEDİR.ÇİÇEK DESENLERİNİN ÜSTÜNDE MİNİK TAŞLARI MEVCUT.GELİNLİĞİN ÇİÇEKLİ TOKASI, DUVAĞI MEVCUT.
YANINDA SÜVARİNİN DAMAT YELEK TAKIMI HEDİYE.
FİYATI 625 TL İLGİLENENLER mesaj atsın... yada fulya_dundar@hotmail.com adresine yazsın...
KURU TEMİZLEMESİ YAPILDI TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE ALICISINI BEKLİYOR..

asıl beni sinir eden kayınvalidenin kolunda ki 8-9 bin lira değeri olan bilezik o değerde bilezik var kolunda oğlu evleniyo hiç bişey yapmıyo. abisinin evinde oturucaz herşeyi nişanlım kredi çekipte aldı alıyo kayınvalidenin tek yaptığı şey oğlu için kendi adına kredi çekmek oldu onu da nişanlım ödüyo zaten başka da bişey yapmadı. mobilyaları alırken bile hediye ne vericeksiniz dedik orta sehpa ve zigon sehpa dedi. bende dedim biz sihirli sehpa alıcaz başka bişey hediye versenin dicektim ki sadece biz sihirli sehpa alıcaz dedim daha sözüm bitmeden kayınvalide atladı olsun versinler onu da ben alırım dedi. sanki çok yapmış gibi mobilyacının bize vericeği hediyeye de kondu balayına gidicektik çektiği kredi anca eşyalara yetiyo diye gidemiyoruz annesi demiş ben abinden isterim gidersiniz diye. sonra adam vermiş parayı ama benim kayınvalide yan çizdi sonra nişanlıma diyo ki ben o parayı kendi evim için istedim sende iste abinden para diye. ben nişanlımı biliyorum abisinden borç para bile istemez. hani durumu olmaz bişey demem ama durumları da var. ahh ahh eski kayınvalideme kurban olayım ben kadının durumu yoktu tek mal varlığı kolundaki 5 bilezikti çok fazla değeri de yoktu çalışmış bağlarda bahçelerde biriktirip bilezik yapmış kendine düğünde hiç düşünmeden hepsini bana takmıştı şimdi kadının değerini daha çok anlıyorum

Son düzenleme:

canım hakkımızda hayırlısı olsun..kayınvaliden zor bi insanmış..biz daha eşya olaylarına girmedik..benimki de biraz oğluna düşkün gibi..bakalım biz neler göreceğiz..şöyle düşün kayınvalideye minnetin olmayacak,her şeyi kendiniz yapmış olacaksınız..sizi bilmiyorum da ben bi de nişanlımın memlekete gideceğim..hayırlısı olsun inş..

Ya durumu olupta yapmamak cok kötu o kolundakileri çıkarıp al oğlum bir eksiğini kapat dıyebilir...erkek annesi sonuçta..canm benim eğer balayı için cok uygun bi yer var Bodrum'da 5 gece 800 tl istersen özelden atarım bak bı..gercı kına gelınlık damatlık masraflarında bütçe kalırsa tabı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet doğru söylüyosun. bende burdan 1.5 saat uzaklıkaki bi yere gidicem

teşekkür ederim canım ama malesef kalmıyo

Keske durumlari olmasa o zaman dersin ya durumlari belli allaha sukur ellerinden geleni hic degilse yapiyorlar. Olup da 1 grami esirgemelerini gormek insani uzuyor. Bir arkadas belirtmis ne kadar onemli degil desek de turk kulturu adetlerimiz goreneklerimiz belli. Anneme komsulari bana arkadaslarim soruyor. Su an ister istemez onumuzde dugun var ve beklenti icindeyiz dedigim gibi mesele ac gozluluk degil ama komsunun çocuğu degil kendi erkek evlatlari evleniyor. Durumlari olmasa zar zor yapilmis bir bilezikle bile gelseler basimla beraber. Ama marifet gibi biz kizimiza su kadar bilezik istedik deyip ogluna bir sey yapmamak ayiptir.

Canım benim zor bir durum gerçekten...sen kayinvalideni zor olsa da takmamaya çalış, sevdigin insan sana kol kanat gersin arkanda dursun ozellikle de annesinin davranis şeklini görsün yeter. Fani seyler hepsi akisina birakabildigin kadar birak

inşallah denicem bazı davranışları gerçekten çok sinir bozucu

inşallah denicem bazı davranışları gerçekten çok sinir bozucu

yuva kurmak bu sebeplerden dolayı çok zor işte ama görmeyip duymamaya bakmak lazım yoksa gerçekten biter ne insanda huzur kalır ne de psikoloji sevdiklerimizle aramız iyi olsun yeter bir şekilde herşey hallolur he gerçekten çok büyük problemler varsa bunlar içinde uğraşmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…