- 25 Mayıs 2013
- 13.917
- 20.300
- 598
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.301
Ovv daha fenaymış yaa benim eşimde evlendikten 1.buçuk ay sonra şehir dışına gitti 1 ay gelmedi çok zor hele ki benim gibi sevdiklerin uzakta iseAllah kavuştursun canım sevgiliyken uzak olmak neyse de evliyken eşinden ayrı kalmak çok zor bilirim.. Kalıcı bir şey mi peki kavuşma ne zaman
kızlarrrr ben çok yoruldum artık hem iş hem evişle evin arası 2 saat nerdeyse
haftanın tek günü izin artık isyandayım
Canim ya allah kavustursun bir daha ayirmasin inşallahiş dolayısıyla ayrıyız daaa :)
Canim ya allah yardimcin olsun ben ev hanimiyim ust uste bir yere gidip gelsem yetisemiyorum seni düşünemiyorum bilekızlarrrr ben çok yoruldum artık hem iş hem evişle evin arası 2 saat nerdeyse
haftanın tek günü izin artık isyandayım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanim ya allah kavustursun bir daha ayirmasin inşallah
aynen özel faktör e ticaret bekarken eve yakındı ama şimdi uzak olsu işimide sevıyorum çalışmakta zorundayımALLAH yardımcın olsun..
özel sektör müüü
işinin şartları nasıl maaş
gece 12 ye kadar iş yapan bir canlıyım :) kocamla zaman gecırmeye hasretCanim ya allah yardimcin olsun ben ev hanimiyim ust uste bir yere gidip gelsem yetisemiyorum seni düşünemiyorum bile
aynen özel faktör e ticaret bekarken eve yakındı ama şimdi uzak olsu işimide sevıyorum çalışmakta zorundayım
amin kuzum amin bak şimdik bu akşam temizlik günü ev hemen tozlanıyor tozlar alınacak süpür sil ortalığı düzenle saat 11 olur yemek için ne yapacam onuda bilmıyorum eşime diyecemde bugun yemek işini kolay bişey yapalımda temızlıge zaman kalsınAllah ım kolaylık versin kuzum..işev zor ...Ama ALLAH IM yardımcımız olsun
buaraaaa ben :)merhaba kızlarrr evlıkten sonra kendıne bakmayan özen göstermeyen var mı ?
oy oy kıyamam bende kilo aldımbuaraaaa ben :)
eş uzakta ya saldım iice..
kilo da aldım
vallahi bi de hamiş olursak evelallah ın izniile :))oy oy kıyamam bende kilo aldımherkez söyluyor ne yapacaz yazın bakalım
vallahi bi de hamiş olursak evelallah ın izniile :))
o zaman sorma bizii... en az 10kg
yaa şaka mı:)kuzummm vay nasıl olacak bu kilolar artık şaşırdım resimler benı hamiş zannetiyorlar :)
yaa şaka mı:)
ben deeeekalınlaştımvalla
acilen spor ve diyet yapmalı :)
geçen gün facebook resım koydum sayısız tebrık telefonu aldım hamileyim diye :)
spor yapmak cok ıstıyorum ama işim ve evin arası cok uzak
akşam yemegını 9:30 yenıyor oda eşim eve erken gelirse yoksa 11:30 12:00 gibi eşin gelince yiyoruz
diyet ise sadece 4-5 gün yapabiliyorum çalısıyorum çok zorlanıyorum
aynen kuzum gece 11-12 gelıyor eşim cogu zaman bende onu beklıyorum ne yapayımoyy 11 12 gece olan mı
spor en önemlisi ..
diyet bende çook denedm ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?