• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

ohooo bizim gurup iyice dağılmış.. nerdesiniz hatunlar yahu.. eşlerimizle birlikte ilk ramazan ayına girmiş bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :KK68:

ohooo bizim gurup iyice dağılmış.. nerdesiniz hatunlar yahu.. eşlerimizle birlikte ilk ramazan ayına girmiş bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :KK68:

Kuzummmmm benimmmmm

Cok heyecanli zamanlar..

Iftar sahur ramazan cok sukur cok guzel yahu ☺

Biz cok sukur iyiyiz...

Her sey cok sukur daha da guzellesiyor...

Sizler nasilsiniz ☺

Kuzummmmm benimmmmm

Cok heyecanli zamanlar..

Iftar sahur ramazan cok sukur cok guzel yahu ☺

Biz cok sukur iyiyiz...

Her sey cok sukur daha da guzellesiyor...

Sizler nasilsiniz ☺

oyy ne güzel rabbim bozmasın hayatım inşallah böyle geçer bi ömür.. :KK68:

bizde şimdilik tek sıkıntı oruçluyken yaklaşılmıyor bnmkinin yanına terör estiriyor valla.. e banada onu sakinleştirmek düşüyor tabi alttan alıyorum sürekli ama heran gelebilir banada gelenler... herşeye rağmen yinede güzel ya birlikte sahur yapmak olsun iftar sofraları kurmak olsun.. bugün balkon sefası yapcez mesela.. :KK45:

ee daha daha neler yapıyonuz ya bebiş haberleri varmı ben gelmeyeli.. biz hala düşünmüyoruz..

oyy ne güzel rabbim bozmasın hayatım inşallah böyle geçer bi ömür.. :KK68:

bizde şimdilik tek sıkıntı oruçluyken yaklaşılmıyor bnmkinin yanına terör estiriyor valla.. e banada onu sakinleştirmek düşüyor tabi alttan alıyorum sürekli ama heran gelebilir banada gelenler... herşeye rağmen yinede güzel ya birlikte sahur yapmak olsun iftar sofraları kurmak olsun.. bugün balkon sefası yapcez mesela.. :KK45:

ee daha daha neler yapıyonuz ya bebiş haberleri varmı ben gelmeyeli.. biz hala düşünmüyoruz..

Biz cocuk dusunemye basladik zaten vajinusmusu iki ay oldu atlatali..doktora gittim ama pko cikti ..ilac verdi ona basladim..buaralar saglk konusu sıkıntılı anlican..
insaallah en hayirli zamanda bizim de cocugmz olr...dua ile...

Sen evlendkten snra kadn doguma gttn mi?
gitmedysen gidip kontrol ol

Biz cocuk dusunemye basladik zaten vajinusmusu iki ay oldu atlatali..doktora gittim ama pko cikti ..ilac verdi ona basladim..buaralar saglk konusu sıkıntılı anlican..
insaallah en hayirli zamanda bizim de cocugmz olr...dua ile...

Sen evlendkten snra kadn doguma gttn mi?
gitmedysen gidip kontrol ol

ah kuzum benim ya vajinismus belasını atlatmışınya bunuda atlatırsın elbet çok geçmiş olsun.. amin rabbim zamanını bilir be kuzum dünyaya gelecek olanı kimse engelleyemez geç olursada vardır bir bildiği yaratanın.. inşallah tez zamanda iyileşirsinde alırız güzel haberlerini..
ben zaten her ay bi uğruyorum kadın doğuma mübarek bendede sürekli idrar yolları enfeksiyonu çıkıyo boyuna ilaç kullanıyorum en son iğne yedim bi süredir rahatımda bakam.. ne sinir bişi ya bu ya tuvaletimi tutamıyorum ya yapmaya çalışıyorum yapamıyorum cayır cayır yanıyo illallah ettimdi balayı sistisi diyip duruyo doktorlar hep başka başka doktorlara gittim özel olsun devlet olsun yok hepsi aynını dedi ne geçmez balayıymış arkadaş..

ah kuzum benim ya vajinismus belasını atlatmışınya bunuda atlatırsın elbet çok geçmiş olsun.. amin rabbim zamanını bilir be kuzum dünyaya gelecek olanı kimse engelleyemez geç olursada vardır bir bildiği yaratanın.. inşallah tez zamanda iyileşirsinde alırız güzel haberlerini..
ben zaten her ay bi uğruyorum kadın doğuma mübarek bendede sürekli idrar yolları enfeksiyonu çıkıyo boyuna ilaç kullanıyorum en son iğne yedim bi süredir rahatımda bakam.. ne sinir bişi ya bu ya tuvaletimi tutamıyorum ya yapmaya çalışıyorum yapamıyorum cayır cayır yanıyo illallah ettimdi balayı sistisi diyip duruyo doktorlar hep başka başka doktorlara gittim özel olsun devlet olsun yok hepsi aynını dedi ne geçmez balayıymış arkadaş..

oy oy şifa versin Rabb im :)

canım benim ..

ömrümüz güzel olsun ...

sıkıntılar elbette olacaktır önemli olan dik durabilmek :)

Hatunlar nerelerdesiniz bakayım... Birinci senelerimizi doldurduk rüzgar gibi geldi geçti ilk sene.. Demek boyle oluyormuş... Yıllar sandigimizdan cabuk geçiyormuş daha dünmüş gibi geliyor burada heyecanlı heyecanlı çeyiz hazırlıkları yaptığımız günler..

Hatunlar nerelerdesiniz bakayım... Birinci senelerimizi doldurduk rüzgar gibi geldi geçti ilk sene.. Demek boyle oluyormuş... Yıllar sandigimizdan cabuk geçiyormuş daha dünmüş gibi geliyor burada heyecanlı heyecanlı çeyiz hazırlıkları yaptığımız günler..

ah arzum ah..

nasıl geçti yıllar..
çok hızlıydı ..

çok güzeldi :)

yıldönümleriniz nasıldı

ah arzum ah..

nasıl geçti yıllar..
çok hızlıydı ..

çok güzeldi :)

yıldönümleriniz nasıldı

Demi demi.. Acısıyla tatlısıyla ne cabuk geçti, geçiyor..
Valla pek bi odunsu geçti benim ilk yıl donumum yaa adam çalışıyordu gececiydi bn zaten öğlen kalktim bi halt etmedik yia.. Bi eşim çıkmadan öperek kutladı o yani...
Bizim içimiz geçmiş bnce..o_O
Sizin nasildi bakem?

Demi demi.. Acısıyla tatlısıyla ne cabuk geçti, geçiyor..
Valla pek bi odunsu geçti benim ilk yıl donumum yaa adam çalışıyordu gececiydi bn zaten öğlen kalktim bi halt etmedik yia.. Bi eşim çıkmadan öperek kutladı o yani...
Bizim içimiz geçmiş bnce..o_O
Sizin nasildi bakem?

aneeem içimiz geçmiş deme ayol :
daha genciz..
genç kalalım dahaaa

ben oldum olası romantiğimdir..eşime arkadaşlarıma herkeese karşı..
hediye almayı manevi bişiler yapmayı severim :)

eşimin yakın arkadaşlarına ailesine kağıtlara benim dediğim sözleri yazdırıp foto çekindirip minicik bastırdım :)
iki albüm :) kalpli kutuya notlar yazdım güzel :) gül kurusu ve deniz kabugu koydum :D
bi de kazak aldım :)

oda bana bişiler almıştı :)
güzeldii

aneeem içimiz geçmiş deme ayol :
daha genciz..
genç kalalım dahaaa

ben oldum olası romantiğimdir..eşime arkadaşlarıma herkeese karşı..
hediye almayı manevi bişiler yapmayı severim :)

eşimin yakın arkadaşlarına ailesine kağıtlara benim dediğim sözleri yazdırıp foto çekindirip minicik bastırdım :)
iki albüm :) kalpli kutuya notlar yazdım güzel :) gül kurusu ve deniz kabugu koydum :KK70:
bi de kazak aldım :)

oda bana bişiler almıştı :)
güzeldii

Vaaaaaaysss... Supersin ya valla dibim dustu şuan esin ne kadar mutlu olmuştur romantizm dersleri almak lazim snden.. Maşallah diyim Allah bozmasin mutluluğumuzu daha boyle sürprizlerle dolu nice nice senelere kuzucum.. :KK36:

Vaaaaaaysss... Supersin ya valla dibim dustu şuan esin ne kadar mutlu olmuştur romantizm dersleri almak lazim snden.. Maşallah diyim Allah bozmasin mutluluğumuzu daha boyle sürprizlerle dolu nice nice senelere kuzucum.. :KK36:

saol beybisi :)
her zaman fikirlerimi paylaşırım :)

saol beybisi :)
her zaman fikirlerimi paylaşırım :)

Paylaş paylaş valla bilgilenmek lazim boyle şeylerden bihaberiz biz kari koca odun geldik odun gitcez böle gidersek.. Birimiz don atlet gezinir evde birimiz tepeden dağınık toplanmış saçlar pijama terlik.. Valla cidden içimiz geçmiş bizim ya :KK51:

merhaba kızlar, ben de yıllar olmuş girmeyeli.. yıldönümlerimiz bile geçti =) okumaya çalıştım yazdıklarınızı.. benim de eşim vardiyalı hiç göremedik 1 yıl nerdeyse birbirimizi, ben gidiyorum işe o gelio o gidio ben geliyorum =) ev arkadaşı gibiydik =)

merhaba kızlar, ben de yıllar olmuş girmeyeli.. yıldönümlerimiz bile geçti =) okumaya çalıştım yazdıklarınızı.. benim de eşim vardiyalı hiç göremedik 1 yıl nerdeyse birbirimizi, ben gidiyorum işe o gelio o gidio ben geliyorum =) ev arkadaşı gibiydik =)

Ne kadar çabuk geçiyor değil mi zaman.. Sanki daha dünmüş gibi geliyor düşününce ama koca bir yılı atlattık..

Çalışırken benimde öyleydi hic gorusemiyorduk dayanamadım biraktim ben isi.. Allah yardımcıniz olsun çok zor hem ev hem iş hem eş bi arada yurutmek.. İnsan özlüyor kocacigini be... Zaten ne kadarlık evliyiz daha öyle kolay doyulmuyorki zorlan kavuştuk sevdiceklerimize bide iş giriyor araya...

valla herkesin koşuşturmacası 1.5 yıl oldu hala geçmedi sanırım :)) yok mu hiç bebiş bekleyen yaa aramızda

aaa canım merabalar :)

1 yıl ayrılığın ardından eşimle çok şükür 3 aydır birilikteyiz..

düzenimiz yeni yeni oturdu :)

çok şükür iyiyim güzel gidiyor her şey yolunda...

çok şükür hamişim ben :)

sen de ne var ne yok nasılsın_?

aaa canım merabalar :)

1 yıl ayrılığın ardından eşimle çok şükür 3 aydır birilikteyiz..

düzenimiz yeni yeni oturdu :)

çok şükür iyiyim güzel gidiyor her şey yolunda...

çok şükür hamişim ben :)

sen de ne var ne yok nasılsın_?

Aay cok sukur esine ve cocuguna kavustun canimm gozun aydin.. Biz de yaza dusunuyoruz bebek Allah nasip ederse insallah. Bu ara baska rahatsizliklarimdan dolayi ilac tedavisi goruyorum doktor riskli olur once senin sagligini duzeltmemiz gerek demisti.. Onu bekliyoruz iste bebis icin kac aylik hamissin canm cinsiyeti belli mi hamilelik nasil gidiyor tiyolar ver bize

Aay cok sukur esine ve cocuguna kavustun canimm gozun aydin.. Biz de yaza dusunuyoruz bebek Allah nasip ederse insallah. Bu ara baska rahatsizliklarimdan dolayi ilac tedavisi goruyorum doktor riskli olur once senin sagligini duzeltmemiz gerek demisti.. Onu bekliyoruz iste bebis icin kac aylik hamissin canm cinsiyeti belli mi hamilelik nasil gidiyor tiyolar ver bize

yavrum biz vajinusmusla uğraştık 7 ay ...sonrasında da bebek çalışmaları..ben de pko felan vardı..neyse elhamdülillah ki RABB iim nasip etti :) şu an 12+5 günlük hamişim :)
cinsiyet 16.haftada felan belli oluyor zannımca :)
bulantım bi ara oldu ama yatacak kadar değil..
psikoljik olarak kendini hazırlamalı insan...
iyiyim iyi olacağım güzel olacak her şey diye..
ALLAH a bırakmak gerek.. O en güzelini nasip eder deyip kafaya takmamak gerek :)
diye düşünüyorum :)

Rabb im en hayırlı zamanda nasip etsin inşaalalh sizlere de

geçmiş olsun buarada

Back