• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar ben çevremden çok etkileniyorum..

dün annegilin köyden akrabalar geldi ..
yeğenleri doğum yapmış..
mayısta evlenmişti ..hamile kalmış hemen maaşaallah doğum da yaptı..
neymiş de onların kendi eviymiş: doğalgaz varmış; kayınvalidesi börek çörek yapmş gelenlere verirsin kızım demiş..
yok bilmem ne..
tüm akşam onu övdüler...
ne dicemi bilemedim...

insanlara göre ev almak araba almak krediyle yapılcak kadar basit...
biz kredi çekmeye karşıyız ; o yüzden bulaşmıyoruz açıkcası...
evimiz kira ama arabamız var ikinci elde olsa..
gayette güzel kullanışlı...

ben 25 yaşındayım..sizce çok mu takıyorum kafaya..
sanki hemen çocuk yapmamız gerekiomuş gibi..baskı..
hem biz o durumu henuz yenememişken ?

kızlar ben çevremden çok etkileniyorum..

dün annegilin köyden akrabalar geldi ..
yeğenleri doğum yapmış..
mayısta evlenmişti ..hamile kalmış hemen maaşaallah doğum da yaptı..
neymiş de onların kendi eviymiş: doğalgaz varmış; kayınvalidesi börek çörek yapmş gelenlere verirsin kızım demiş..
yok bilmem ne..
tüm akşam onu övdüler...
ne dicemi bilemedim...

insanlara göre ev almak araba almak krediyle yapılcak kadar basit...
biz kredi çekmeye karşıyız ; o yüzden bulaşmıyoruz açıkcası...
evimiz kira ama arabamız var ikinci elde olsa..
gayette güzel kullanışlı...

ben 25 yaşındayım..sizce çok mu takıyorum kafaya..
sanki hemen çocuk yapmamız gerekiomuş gibi..baskı..
hem biz o durumu henuz yenememişken ?

yok kuzum bebişte acele etme ALLAH ın izniyle tabıkı hepimiz istiyoruz ama herşeyin bir zamannı var
önce evlılıgın tadını çıkartalım

yok kuzum bebişte acele etme ALLAH ın izniyle tabıkı hepimiz istiyoruz ama herşeyin bir zamannı var
önce evlılıgın tadını çıkartalım

AH TUGCEEEE.
VALLAHİ İNSANLAR BENİ BUNALTIYOR..

HERSEYE HERKES KARIŞIYOR :(
GÜYA İYİLİĞİMZE AMA BENİ YIPRATIOLAR FARKINDA DEĞİLLER :d

eneeeaaammm internetimmmm bilgisayarımmmm kadınlar kulübümmm... :confused: kızlar işe başladım bayadır kafamı kaşıycak vaktim olmadı hakkaten ne zormuş çalışan hatun olmak.. :KK57: bugün izinliyim baktım boş vaktim var derhal bilgisayarımın başına geçtim size koştum.. herkes ne durumda iyi miyiz nasıl gidiyo evlilikler bakem.. hepinizi çok özledimm... :KK36:

bak bak online oluyor ama gelip bir sayfamıza bakmıyorrr :)
yeni gelin nasılsınız bakalım

bakmıyo muuu... kız aşkolsun ben sizi bırakırmıyım heç.. gerizekalı telefonum girer gibi yapıp attığı için yazamıyodum bi türlü kızıyodum atıveriyodum sonunda elimden.. sonunda hiç girmemeye başladı o oldu.. akılsız telefon kullanıcısıyım ben... :KK51: bilgisayarı açmağada halim yok zati işten çıkışım eve gelişim baya geç oluyo vardiyalı gibim bişi ya 7de yada 10da çıkıyorum 7de çıkınca ev işi bitmiyor 10da çıkıncada yattığım yeri bilmiyorum zati.. izin günlerim konusunda olabildiğine bahtsızım ya sular kesik ya elektirik ya hastayım ya başka bişi var hiç adam akıllı bi izin günüm geçmedi.. çıkıcam gerçi bu ayın sonunda sıktı bu iş beni uğursuz mudur nedir yenisini bulacağım inşallah.. :KK51: yani anlıcağın bnde işler bozuk sende ne var ne yok..

bakmıyo muuu... kız aşkolsun ben sizi bırakırmıyım heç.. gerizekalı telefonum girer gibi yapıp attığı için yazamıyodum bi türlü kızıyodum atıveriyodum sonunda elimden.. sonunda hiç girmemeye başladı o oldu.. akılsız telefon kullanıcısıyım ben... :KK51: bilgisayarı açmağada halim yok zati işten çıkışım eve gelişim baya geç oluyo vardiyalı gibim bişi ya 7de yada 10da çıkıyorum 7de çıkınca ev işi bitmiyor 10da çıkıncada yattığım yeri bilmiyorum zati.. izin günlerim konusunda olabildiğine bahtsızım ya sular kesik ya elektirik ya hastayım ya başka bişi var hiç adam akıllı bi izin günüm geçmedi.. çıkıcam gerçi bu ayın sonunda sıktı bu iş beni uğursuz mudur nedir yenisini bulacağım inşallah.. :KK51: yani anlıcağın bnde işler bozuk sende ne var ne yok..

işe başladığını bilmiyordum kuzum hayırlı olsun iş saatlerı cok zor bılıyorsun bende akşam 9 de evde oluyorum temızlık yemek derken yoğun gecıyor günler
bu ara devamlı eve mutfağa bir şeyler alıyorum renkli renkli eşyalar ciciler onlarla uğraşıyorum şükür sıkıntı yok eşimlede hersey yolunda

Back