- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.001
aynen bende 15 eylül sabahı kendi evimde uyanmak istiyorum ve balayı için hazırlık yapıyor olmak istıyorum :)bende aradaki günleri yok sayıp 15 eylül sabahında uyanmak istiyorum
herkes öldüm bittim diye isyanlarda :) :) valla kızlar stresliyim ve bitik durumdayım ben de, annemle her konuşmamız kavga şekline bürünüyor, teyzemle ılımandı konuşmalarımız o da carlamaya başladı bana :) galiba sorun bende :)
Yarın çeyiz gidiyor eksiklerim var hala ama napayım ya of 10 tane kolum yokki nasıl yetişeyim :/
Bazılarınızın bu hafta sonu düğünü var mutluluklar hepinize şimdiden, anın tadını çıkarmaya bakın
canım ben kendi giysilerimi ve 2-3 takım nevresimi yıkayıp ütüleyerek götürdüm. giysileri askılarıyla elbise torbasına koydum eve gidince de aynı askılarla hemen dolaba astım o yüzden yatak odasını yerleştirmek çok kolay oldu. mutfak için alınan şeyleri yeni evde yıkayıp yerleştirdik.dolap rafları için raf örtülerinden almanı tavsiye ederim. başka da aklıma gelen bişey yok.hayırlı olsun canım şimdiden:)
canım ben kendi giysilerimi ve 2-3 takım nevresimi yıkayıp ütüleyerek götürdüm. giysileri askılarıyla elbise torbasına koydum eve gidince de aynı askılarla hemen dolaba astım o yüzden yatak odasını yerleştirmek çok kolay oldu. mutfak için alınan şeyleri yeni evde yıkayıp yerleştirdik.dolap rafları için raf örtülerinden almanı tavsiye ederim. başka da aklıma gelen bişey yok.hayırlı olsun canım şimdiden:)
kazaklarımı hırkalarımı montlarımı yıkadım sadece (yazlıklar harıc+pantln+elbıseler) raf örtüsü derken motiflilerden mı dıyorsun acaba ?
nevresımlerı bızde duusnduk ama tekrrdan nasıl aynı sekılde kutusuna koycaz dıye dusunıyoz
canım benimde çekim günümde yağmur vardı gününü değiştirdik mecburen üzülme her şeyin çaresi var düğünden sonra çekilirsin nasılsa gelinlik sende. bu son hafta çok stresli gerçekten allah hepimize kolaylık versin
Canim cekim guzel gecmistir umarim bizim burada yaggmadi pek gonlunce olsun su anki aksilikleri soyle dusun bak esime omur boyu dirdir hakkim var benim de ozellikle evle ilgili sorunlardan:)))ve kına günü... ev curcuna... kuaföre gideceğim ardından fotoğraf çekilmeye... 5 gibi biter işlerim heralde evde kös kös otururum akşama kadar artık.. heycan namına hiç birşey yok hala sadece yorgunum..
yağmur çamur çekilcez biz sırf bu çekim için bugün kınam olduğu halde gelin başımı yaptırcam akşama kına başımı kendim yapıcam.. vazgeçemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?