2014 eylül gelinleri de buraya:))

herkes öldüm bittim diye isyanlarda :) :) valla kızlar stresliyim ve bitik durumdayım ben de, annemle her konuşmamız kavga şekline bürünüyor, teyzemle ılımandı konuşmalarımız o da carlamaya başladı bana :) galiba sorun bende :)
Yarın çeyiz gidiyor eksiklerim var hala ama napayım ya of 10 tane kolum yokki nasıl yetişeyim :/
Bazılarınızın bu hafta sonu düğünü var mutluluklar hepinize şimdiden, anın tadını çıkarmaya bakın

artık hayırlısı olsun bu düğünler bi çok arkadaşımız bu hafta sonu evleniyor
ALLAH hepimize yardımcı olsun

benım hala evim yerleşemedi deli olacam 5 aydır ev eşya ile hazır biz yerleştiremedik artık hafta içi izne çıkanca yerleştirecem inşallah

kazaklarımı hırkalarımı montlarımı yıkadım sadece (yazlıklar harıc+pantln+elbıseler) raf örtüsü derken motiflilerden mı dıyorsun acaba ?

nevresımlerı bızde duusnduk ama tekrrdan nasıl aynı sekılde kutusuna koycaz dıye dusunıyoz

Yorgunluktan oluyorum hasta olmaktan korkuyorum sabah bogazim aciyordu balayina hast gitmek istemiyorum ben de yatsam ve 11 eylule uyansam balayi icin oteleyerlesmis olsak ve hic bitmese aahh ahhhh

Kizlar tek tek nikahlar dugunler gelip geciyor mutluluklar hepinize topige ugramayanlar ne alemdesiniz bakalim ses verin:))

Gelinliğimi teslim aldım. Eve dönerken taksiden kafamı çıkartıp gelinliğim var benim diye bağırmak istedim :)

kazaklarımı hırkalarımı montlarımı yıkadım sadece (yazlıklar harıc+pantln+elbıseler) raf örtüsü derken motiflilerden mı dıyorsun acaba ?

canım ikeadan aldım ben şeffaf raf örtüsü rulo şeklinde. raf ölçüsüne göre kestim yerleştirdim. özellikle bardakları koyduğun yerde çok ferah bi görüntüsü oluyo tavsiye ederim. bütün dolaplarımı onunla yapamadım 5 rulo almama rağmen yetmedi rulo başı 10 tl olunca vazgeçtim üst raflara sıradan bişey koydum:)

nevresımlerı bızde duusnduk ama tekrrdan nasıl aynı sekılde kutusuna koycaz dıye dusunıyoz

canım 1 tanesini zaten o gün serdik. diğer iki tanesini de nevresim çekmecesi yaptım oraya koydum. açılmamaış paketler de bazanın altında kaldı şuan o kadar nevresime ihtiyacım yok belki başka bişey beğenirim onları hediye götürürüm kendime başka alırım diye düşündüm:)

ve kına günü... ev curcuna... kuaföre gideceğim ardından fotoğraf çekilmeye... 5 gibi biter işlerim heralde evde kös kös otururum akşama kadar artık.. heycan namına hiç birşey yok hala sadece yorgunum..

yağmur çamur çekilcez biz sırf bu çekim için bugün kınam olduğu halde gelin başımı yaptırcam akşama kına başımı kendim yapıcam.. vazgeçemem..

Balayina 3 gun kaldiii dun salonun avizesini ve kucuk wc yi depo gibi kullanmak icin olcuye gore tahtamizi aldik bauhaus tan bugun biraz esya yerlestirdim, artik tatil hazirligi zamani insallah hayirlisiyla gitmek nasip olur, kinalar düğünler guzel geçiyordur insallah kizlar hepinize sonsuz mutluluklar....

Canim cekim guzel gecmistir umarim bizim burada yaggmadi pek gonlunce olsun su anki aksilikleri soyle dusun bak esime omur boyu dirdir hakkim var benim de ozellikle evle ilgili sorunlardan:)))

nasılsınız kızlar ben geldim yine
ya konu açtım kimse cevap vermedi size sorsam ayıp olur mu acaba ?

kızlarrr her gün aklımdasınız fakat okadar koşturmacalı geçtiki günler :) dün çeyizim gitti ufak tefek şeyler kaldı yarın gidip halledicem onlarıda foto çekip sizle paylaşıcam keyifler nasıl iyimi eski rahat muhabbet ettiğimiz günlere balayından döndükten sonra devam edicz heralde :)

kızlar merhaba artık bizimde baba evinde sayılı günlerimiz kaldı zaman çabucak geçıyor ve noksan bitmıyor
artık hayırlısıyla kazasız belasız atlatmayı nasip etsin ALLAH ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…