- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.381
yavrum biz vajinusmusla uğraştık 7 ay ...sonrasında da bebek çalışmaları..ben de pko felan vardı..neyse elhamdülillah ki RABB iim nasip etti :) şu an 12+5 günlük hamişim :)
cinsiyet 16.haftada felan belli oluyor zannımca :)
bulantım bi ara oldu ama yatacak kadar değil..
psikoljik olarak kendini hazırlamalı insan...
iyiyim iyi olacağım güzel olacak her şey diye..
ALLAH a bırakmak gerek.. O en güzelini nasip eder deyip kafaya takmamak gerek :)
diye düşünüyorum :)
Rabb im en hayırlı zamanda nasip etsin inşaalalh sizlere de
geçmiş olsun buarada
Merhaba kızlar :) ben eylül 2014 geliniydim o zamanlar konuşurduk zaman geçmiyor şöyle böyle diye bakin üstünden uzun zaman geçti ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve şuan 12 aylık minnoş bir oğlum var kocaman oldu beni dövüyor sizde neler var nasıl gidiyor " KAYACANS" sen napıyorsun büyük ihtimaldogurmussundur Rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah :)
sen nerelerdesinnn arzucujkVaaaaaaysss... Supersin ya valla dibim dustu şuan esin ne kadar mutlu olmuştur romantizm dersleri almak lazim snden.. Maşallah diyim Allah bozmasin mutluluğumuzu daha boyle sürprizlerle dolu nice nice senelere kuzucum..
sen nerelerdesinnn arzucujk
Allah kurtarsın diyim o zaman. Bende iyiyim şükür oglusumda İyi uyuyor şuan uğraşıyoruz iste is güç eşimle de iyi şükür
Uzun zaman oldu özledim konuşmayı sohbet etmeyi bende .. ee senin neyin olacak kız erkek ?
Hayırlı olsun kuzu ya vays doğurmak uzeresin resmen he çok az kalmis.. Rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin hayirlisiyla kucağına alasin bebisini insallah :) bn tembel takiliyorum daha bisicik yok anca is güç bizde.. Çılgınlar gibi çalışıyorum başka bi halt yok bnde...
Kız maşallah yaşına girdi he seninde oglus ne çabuk geçiyor zaman... Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Hayırlı olsun kuzu ya vays doğurmak uzeresin resmen he çok az kalmis.. Rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin hayirlisiyla kucağına alasin bebisini insallah :) bn tembel takiliyorum daha bisicik yok anca is güç bizde.. Çılgınlar gibi çalışıyorum başka bi halt yok bnde...
Kız maşallah yaşına girdi he seninde oglus ne çabuk geçiyor zaman... Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Evet yaşına girdi zaman öyle cabuk geciyorki öyle gecinip gidiyoruz iste oglusum hasta onunla uğraşıyorum biraz bu aralar ama onun için herşeye değer en değerli varlığım o benim.. ee sende biseyler yok mu düşünüyor musun bebek
Can'ım aman iyi ol da bebiş de olur işte hafifler
Evlilik Nasıl
Şaka maka iki yol olacak nasipse
Geçmiş olsun canım hayırdır nesi var küçük paşanın...Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda..
Bende hala tık yok... Daha doğrusu adamda tık yok yapmıyor daha erkenmis öle diyor kendileri..
İnşallah kuzum... İyi iste nasıl gitsin sıradan normal bi evlilik bnmki... Sizin nasıl gidiyor bebek heyecanı sarmıştır simdik sizide babamiz ucuyordur he?
Evet Can'ım heyecan var fazlasıyla ama telaş da var.. Şu 40 günümüz çok yogun
Doğum düğün sınav ..
Hayırlarla geçsin şu günler inşaallah
Rabb im yardımcımız olsun cümlemizin
Bunarada iyi Bayram'lar kuzum
Geçmiş olsun canım hayırdır nesi var küçük paşanın...Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda..
Bende hala tık yok... Daha doğrusu adamda tık yok yapmıyor daha erkenmis öle diyor kendileri..
Grip ishal kulak enfeksiyonu hepsi bir arada şükür simdi biraz daha iyi benimki istiyordu demekki her erkek farklı oluyor :) olur biraz hayatini yasa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?