2014 eylül gelinleri de buraya:))

iyiyim valla iş yerindeyim ben canım yarın pazar malum damatlık bakalım diyoruz ama kapalı olur mu ki bilmiyoruz . sen nasılsınnn

bende mesafe yüzünden işten ayrıldım evde otur otur sıkılıyorum şimdi allahtan koşturuyorum aradada telafi oluyor :))
bulursunuz yaz sezonu herkes evlenıyor çoğu mağazalar açık

bende mesafe yüzünden işten ayrıldım evde otur otur sıkılıyorum şimdi allahtan koşturuyorum aradada telafi oluyor :))
bulursunuz yaz sezonu herkes evlenıyor çoğu mağazalar açık

bende haftaya ayrılıyorum canım işten sonra koşuşturmaca eksikler var çalıştığım için yapamıyorum zaten iş yerinden memnun değilim evlendikten sonra oturcaağım yerde izmir merkezlerde o yüzden ayrılıyorum sonra koşturrrrrrrrrrrr

ne kadar kaldı düğüne? şu koşturmalar bıtsın evıme barkıma gideyım artık yoruldum ya

bende evim diyorum annem bozuluyor :)
eylülün 13 ü düğün günüm <3 bir ay dokuz gün var :) kaç yaşındasın biraz korku var mı

ahh azcık kalmış yahu ben 1 yıl nişanlı kaldım nasıl geçecek bu günler derken baktım kı 8 guncuk kalmışş
heyecan ara ara gelip gidiyordu ama bu hafta ölüyorum
25 yaşındayım canım valla bazen acaba 30mu beklesem die düşünmüyor değilim

Günaydın kızlar,

Tehlikeli sularda yuzuyorsunuz. Benim gözüm döndü ya odun ateşine atacağım erkek tarafını ya da işi ele alacağım. 28 yaşında katil olmamak için ikinci şıkkı seçtim. Eve gönderiyorum herşeyi arıyorum kuruluma geliyorlar su geliyor bu geliyor diye. Temizlikçi göndericem haftaya kadın kapıda otomatiğe basın diyeceğim.

Gelinliğini altına danteli beyaz iç çamaşırı aldım. Yahu jartiyeri sonraki gün giyersiniz yada düğün bitimine yakın bir yakınınızdan yardım isteyeceksiniz.

Ben evde bi kısım çeyizime yıkadım. Sarıp kaldırdım. Eve gidince hemen yerleştircem hemen. Altından kalkışacak gibi degildi. Oraya gidince daha az bulaşık kaldı.

Herkese kolay gelsin umarım cinnet geçirmeden hallederiz hepimiz.

bende 23 yaşındayım :)
yok ben bekleyemem çok bekledim bu anı :) ama korkmuyorum desem yalan olur. Yeni ev yeni hayat ufacık da olsa bir korku var içimde.
Sonra aşk sevgi ve bağlılık gelince insanın aklına herşey vız geliyor bir anda mutlu olacağım diyorum :)
Senin çok az kalmış düğün haftasında giriyorsun ayyyyyyyyyyy inşallah çok çok güzel geçer herşeyin seni önümüzdeki zamanlarda göremeyiz artık benim daha çok işim var :)

Bize çok iş düşüyor gerçekten. Allah hepimize bolca sabır versin düğün zamanları çok stresli derlerdide inanmazdım :)
Gerçekten de öyle Dua ediyorum hepimiz için Allah evlenen herkezi sorunsuz bir şekilde mutluluğa kavuştursun

ahh kıyamam sende küçükmüşsün korku herkeste oluyor sanırım onu engelleyemıyorsun
sonra o korku heyecana karışıp gidiyor.düğün haftası deme kalbıme inecek şimdi ehua

ahh kıyamam sende küçükmüşsün korku herkeste oluyor sanırım onu engelleyemıyorsun
sonra o korku heyecana karışıp gidiyor.düğün haftası deme kalbıme inecek şimdi ehua

öyle ama düğün haftası... ben söylerken bile kalbim hızlı çarpmaya başlıyor
Allah yardımcın olsun evin eşyaların herşey hazır seni bekliyor çoookkkk mutlu ol inşallah...
evet daha küçücüğümmmm

Yatak odası bunu aldım kızlar . yatak odama sığmaz diye korktum ama sığdı Allaha şükür :)
Biraz koyu çıkmış rengi fotoğrafta aslında daha açık mağazadayken çektim ya ondan. Ben açık renk yatak odalarına bayılıyorum

Amin tatlim o kadar cok mutlu olalim ki bugunleri hatirlamayalim.. bizim taraftan da var tatlim ayy her ailede var ya annem sozde ve nisanda taha ve fetih surelerini bolca okuttu inan bir soz cikmadan oldu hersey bi anda oldu bitti nisanlimla ben o kadar sasirdikki anlatamam sende okut bolca canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…