- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.001
Hayırlısı olsun canım :)) benimki evde hazir.. bende bugun kalan esyalarimi aldim herseyim bitti
hadi yaa hayırlı olsun canım benim herşeyinle hazırsın artık gitmeye hee.. :) hepimizden hızlı çıktın vallaha.. :) rabbim tez mutlu sona yada yeni mutlu bi başlangıca mı desem bi an evvel ulaştırsın hepimizi..kız mesaj kutunu temizledinmi bakayım sen en son mesaj atılmıyordu..
Sagol canim evet herseyim hazir şükür :)) hazirim gitmeye .. amiinnn insAllah..evet temizledim
hangi ildeyiz
35 izmir :))))))
kınayı saymıyonmu kız sen bn daha 37deyim
Yok ya ben en son 5 eylule kadar sayiyorum 5 eylul dahil :)) 6 eylul 7 eylül zaten kina düğün cabuk gecer
ben evimin kapısından içeri gireceğim tarihe bakıyorum vallaha kına düğün çabuk geçerde sonuçta gün gündür yani..
Ben dugunumude doya doya gecirmek istiyorum :)))
geçiriceksin inşallah canım benim.. zaman artık iyice daraldı hazırlıklarında tamam bundan sonra kafan rahat bekleyebilirsin gününü.. iyice dinlenmeye bak o güne kadar sen
InsAllah canim evet hazirliklar tamam cokmsukur bi ev temizligim var oda 1 gunluk is bakalim bekliyoruz baska bisey gelmiyor eldendinleniyorum zaten
maşallah diyelim sanavallaha süpersiniz.. Allahımmmm bizimde dinleneceğimiz günler gelsin artıkk... sağa baksam bi eksik sola baksam bi eksik.. ayın 15inden sora çeyiz almaya gelcekler galiba ama ben daha hazır değilim :18:
Sagol canim :)) benim ceyizler gitti yaa hic biseyim yok evde bi tek gunluk elbiselerim onun haricinde bi ignem kalmadi :$
ohhh ev nasıl rahatlamıştır onlar gidince... çeyiz bi gitse bende rahatlıcam inşallah.. yarın gidip hurç kurdele neyin almam lazım artık ayarlayayım ufak ufak herşeyimi diyorum.. kışlıklarımıda topladım.. çok zor geliyo ama bana bu işler ya düşündükçe gözlerim doluyor.. gidiyormuyum yani ben bu evden diyorum..
Ev bosaldi resmen :)) ben dolduruyormusum her yeri bende bi tuaf oldum nisanlmda bavula koymuztu kisliklarini cikarirken evinden bi kotu oldu dedi sanki gidiyormusum gibi :$ zor ya valla
öyle oluyo ama gerçektende.. insanı içi ürperiyo evden gidişini düşündükçe.. çok zoruma gidiyo yaa..
Haha siz evet derken ben balayında olacığım
ohhh ev nasıl rahatlamıştır onlar gidince... çeyiz bi gitse bende rahatlıcam inşallah.. yarın gidip hurç kurdele neyin almam lazım artık ayarlayayım ufak ufak herşeyimi diyorum.. kışlıklarımıda topladım.. çok zor geliyo ama bana bu işler ya düşündükçe gözlerim doluyor.. gidiyormuyum yani ben bu evden diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?