Kızlar ALLAH hepimize sabir versin. Sabahtan beri lac alinti yaprim ettim sarj bitti tablet kapandi yazamadim.
Lavabo altlarini iyi kontrol edin kızlar dun mutfak lavabosu alti cikti mahvolduk nisanlim su anda bulasik makinesi basinda nobet tutuyormus:))
Muhtarlik kaydini almis bugun islemler icin gerekecek diye ben balayina kadar evlenebilecegimizi dusunmuyorum artik ondan mi bu rahatlik yoksa islerden bunaldim mecalim mi kalmadi bilemiyorum.
Yuhh diyecegim musadenle canim bizim almayi dusundugumuz yemek odasi yani bufe maza sandalyeler bile 3 bin en fazla uzerine o kadar pahali sey para olsa bile koyamayiz:) bufe ustune ortusuz aksesiar koyuyoruz biz ve tanidiklarim canim maza ustune de kivirip hazirlRdan yemek vakti xertsiz ortulerden hoop:)
Sen eylul den once evlenirsin gibi canim bu gidişle maşallah:)
Hayirli olsun gule gule kullan canim.
Bayildim keyifle kullan canim ben de dun yelkenli gibi bir sey gordum mutfakta nisanlimin annesi her gun bir sey bulup cikardi bir haftadır geri kalanini biz kesfedecegiz artik:)
Canim öncelikle senin banyon olacak buna sevin daha once yazdiklarim rastladiysan yag lekeli ve cizik cizik ve müdahale edemeyeceği miz mutfak dolaplRina katlanacagim.en azindan temizligini biliyorsun senin.
Kizlar birbirimize destek olup sakinleselim bu surecte dengeler cok hassas. Sevsiklermizin ailesi.kendi ailemiz etraf yuzunden huzurumuzu bozmayalim. Ben diyorum ya nisanlimin annesi iyi biri neseli Şakacı biri ama herkesin farkli yonleri garip huylari var.annemin de vardir.benim de nisanlimin da.
Mesela Aspiratör takilmadi yarın inşallah demişti m ki takilmadan kizartma yapilmasin.bunca isin arasinda gecen gun Karnıyarık yapmış yerken dedim bu fırında mı oldu kizartma mi? Kizartma dedi bid sey demedim. Bugun nisanlima diyorumki fritoz sart o eve hic istemediğim halde annen tekrar gelmeden. Buyutuyorsun dedi.nasil dedim o aksam ne bir sey dedim ne belli ettim onu gormedin mi buyutsem o anda tepki verirdim. O kadar soylememe rağmen yapacagini dusunmemistim kizdim zaten diyor ama bana bunu daha once soylemedi ben fritoz demesem demeyecekti de ben de cozum oLrak kizartma yPilN tavalari saklamayi onerdim:))
Erkekler bizim gibi bakmiyor canim olaylRa ve aileleri resmen bizi mi deniyor anlamiyorum yemek yapmak marifet sayiliyor ama arkasini temizlemeden yepyeni ocak ne hale geldi kimbilir makineye de atamadim dun demirleri valla leke kalirza hic acimam yeni demir alirim