2014 eylül gelinleri de buraya:))

ayyynen öyle.. hem bana en kalitesiz ürünleri verecekler hediye diye hem gelinliğimi adam akıllı yapmayacaklar hemde para isteyecekler.. yok yaa.. almamki kalsınlar öyle kakalıcak adam bulurlar sonra..

zaten kadın ilk denemeye gittiğimde kiraydı demi diye sordu hayır dedik satın alındı bi surat burktu kira diyeydik dünyalar onundu heralde... o kol kesimini bi tek ben isteyebilirim orda sanırım ispanyol kesim istedim öyle seviyorum diye sorup soruşturdular yapabiliyormuyuz diye baya ondan benimki olduğuna eminim..

Valka haklisin canim ne desen hakkinda yani git konus bakalim umarim hallolur ya :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah kuzum dua edin banada katil zanlısı olmadan çıkayım o dükkandan..

tam zamaninda farketmissin tatlim aralarinda dunya fark var

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

hemde nasıl.. hiç farketmedim ama ya ne aptalım içime sinmiyo diyorum ama neden anlayamamıştım bi türlü ilkini görür görmez bayıldım aha bu dedim ilk giydiğim gelinlik oydu zaten ve direk sipariş verdik..

Canım teşekkür ederiimm :) kafamı bunlarla dağıtmaya çalışıyorum :)

en guzel dagitma sekli canim bakiniz sekil A bende yapilacak daha onemli onca sey varken bendeniz baharat takimi yaptirdim

terbiyesizlik yaptiklari ya resmen paranla rezil oluyorsun yok böyle birsey

terbiyesizlik yaptiklari ya resmen paranla rezil oluyorsun yok böyle birsey

terbiyesizliği yarın ben yapacağım onlara ahhh dua edin salağa yatsınlar yoksa harbi rezalet çıkartıcam..

ins yatarlar tatlim yoksa sonlari hic iyi degil

bencede... paramla paralarım onları.. hani ışıktanmı renk dedim ama yok aga resmen bu gelinlik beyaaaz.. baktıkça farkları dökülüyor resmen... yarın haberlerde cinnet geçiren gelin adayı haberini duyarsanız bilinki o gelin benimdir yani... çok vahşi duygular besliyorum şuan..

anamm sakinles tatlim yarina birak ani yasa bence daha etkili oluyor :)

en guzel dagitma sekli canim bakiniz sekil A bende yapilacak daha onemli onca sey varken bendeniz baharat takimi yaptirdim

Ahahah canımm süpersin cok güldüm yaaa cok sevimlisin hakkaten :) ama gerçekten cok tatlı olmuş baharatlıklarıınn gülerek kullan canm benim :):) ben de smdi balayında giyecegim mayo ve bikinilerle uğraşıyorum 2 saattir, daha mobilyam bile tam değil bugn gecelik ve çamaşır takımları aldım da, toparlayıcı dantel sütyenlerle vücudum gerçekten güZel duruyor sanki bi mutlu oldm bugn :)

evet canım Sende mi dörtyol evini tuttun mu canım sen ? çok merak ettim Biz daha bayramdan sonra bakcaz da anca :/

Evet canm. Iki dugunu olacak gelin adaylarindan hatirliorm seni :) benm kayinpeder ev verdi Allah razi olsun onu yaptik. Orasi cok sicak oluyor diye de mayista bitirdik biz yerlestirme isini. Mobilya falan da alirken konusuruz yine senle canm nerelere bakcagini soylerm azcik tecrubeli oldugumdan :)

bence ilk olanı yaptır bugün güzelce göster onlara aradaki farkı çocuk mu kandırıyorlar

kendimi çok yorgunum hissedıyorum.bayram temizliği başladı evde işden çıkıp akşam temizlik yapacam bu hafta full.bayramda tatili gitmek istıyorum ama nişanlılığımızda ilk bayram ayıp olur mu diye düşünüyorum annem ayıp olur diyor babamda tatile gidelım diyor çok kararsız kaldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…