2014 eylül gelinleri de buraya:))

birde sanki ilki daha bi pileli gibi geldi bana ikincisi ona göre daha düz ondan da olabilir tatlim

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

Insallah istediğimiz gibi olur gelinliklerimiz dediğin gibi:) bence de salaga yatsalar daha iyi olucak kendileri acısından su an) Zaten asırı kar ediolar yapsınlar bi zahmet istediğin gibi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde sanki ilki daha bi pileli gibi geldi bana ikincisi ona göre daha düz ondan da olabilir tatlim

iyi yakaladın.. bide ikincinin tülüde ilkine göre kalitesiz canım kırış kırış duruyodu öbürü daha yumuşaktı saldığın gibi düzeliyodu bununki kaskatı bi tül.. daha yeni yeni dank ediyo bu bana resmen kazıklanıyomuşum yaa farketmesem...

Bence de ilkinin danteli, rengi farklı.. Ve ilki daha pileli.. Nie boyle seyler yapılıyorlar ya cokk sinirler 😡😡😡

Valka haklisin canim ne desen hakkinda yani git konus bakalim umarim hallolur ya :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba baskasinin gelinligini mi verdiler bunlar tatlim yorumlarini okuyunca bunlar boyunu alip ona gore dikmeleri gerek o kadar uzun olmamali bence
birde ben nisanda giydigim elbiseyi kiraladim tarlatanli idi ve dedigin gibi boyu uzundu ne kadar topuklu giysemde yerlerde idi salonda rahat edemedim ama kiralik oluncada üstünde durmadim
o yuzden diyorum acaba bunlar baskasininkini mi denetiyorlar canim

hosgeldin tatlim :) benimde fazla birseyim yok rahat ol eger belli seyler kafanda varsa ve kararsiz degilsen hemen olur

Canım hosgeldin:)) valla biz kafayi yiyoruz gun gectikce :)) telasa giriyoruz eksikler bitemiyo hic damatlarda bi okadar rahat daha yemek odasi seçilmedi bile bizde 18 dugun ama 13 eylul kina var eylul basi bi yetiştirmesin mobilyalari soracam ona balayinda ben:))))

hayirli olsun tatlim iyi yapmissin :)

Tatlim inceledim simdi aşırı bir fark olmasada haklisin ayni degiller. Birde az buz bir para da değil icine sinen olsun gerekirse yenidenn dikerler ama ne kdr güvenrbilirsin yeniden o var. Walla git bas islerine gelince para istemeyi bliyorlar kaporasiz is yapmayiz diye adam gibi işlerini yapsinlar.

tam zamaninda farketmissin tatlim aralarinda dunya fark var

hosgeldin tatlim :) benimde fazla birseyim yok rahat ol eger belli seyler kafanda varsa ve kararsiz degilsen hemen olur

Hoşbuldukkk :) aslında baktık herseye kafamızda bişeyler var ama bi türlü netleştirmek icin zamanımız olmuyor nişanlım vardiyali çalışıyor cunku birlikte bakamıyoruz karar icin.. Bayramdan sonra alicaz mobilyaları bakalım insallah yetişir :)

Bence de ilkinin danteli, rengi farklı.. Ve ilki daha pileli.. Nie boyle seyler yapılıyorlar ya cokk sinirler 😡😡😡

akillarinca kar yapacaklar ama bilmiyorlarki rezilikten baska birsey degil

Ufff nolucak boyle :) benim 13 eylul dugun:) 9 eylul kına :) bugun ayarladım kınayı da :) Allah'tan otelde kalicaz ilk gece diğer gun de balayi:) yoksa yaticak yatağımız olmicak bu gidişle :)))

benimde nisanlim askerde idi yeni geldi bizde bayramdan sonra halledecegiz cogu seyi ama mobilyalari ve davetiyeleri bu hafta verecegiz ins bakalim :)

kizlar baharat takimim bitmis yarin kargolanacakmis nasil olmus :)

Ayyy askerlik deme bana hatırlamak istemiyorum o zamanları senin nişanlında gelmiş Allah'a şükür:) insallah hallederiz ya:) bn de kasmicam artık rahat olucam nolucaksa olsun diyirum ama kendimi tutamıyorum ki :)

kizlar baharat takimim bitmis yarin kargolanacakmis nasil olmus :)
Eki Görüntüle 1197173

Cokk güzelmiş güle güle kullan insalah ☺️☺️☺️

bende öyle ama inan zamani gelince hersey tikir tikir oluyor biz askerde iken mobilyaya karar vermistik almak kaldi sadece ee perdeler de eve bagli idi daha yeni tutmuslar boyadan sonra olcu alinip halledilecek allahtan annemin perdecisi var guvenilir biri ona yaptiracagimiz icin gezmeyecegiz bir yeri karar verdikten sonra hemen oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…