2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar benm bi derdim var yaa düğün gnü reglimin ilk günü napıcam ben yaa(

BEN ONUN HESABINI ÇOK YAPTIM . Allahtan kendi kendine tarih değişti :)

canım geciktiriciler var onlardan kullanman lazım. Yalnız onlardan kullanırken doğum kontrol hapı kullanmaman lazımmış.
benim ablam düğününden önce doğum kontrol hapına başlamıştı hastalanmasın diye doktora gittiğinde doktor ona geciktiri kullanabilirsin ama doğum kontrol hapı kullandığın için sakıncası olur demişti.
Çünkü biri adet düzenliyor diğeri geciktiriyor kan pıhtılaşmasına sebep olurmuş eğer kontrol hapı kullanmayacaksan geciktirici için doktoruna danış derim

valla iki yuz asınca biraz sikayet edince oluyo aslında simdi kendileri gidelim edelim dıye soruyolar bana ama ugrastım kendilerine getirmek için

Aynen öyle:) bende ailesinin önünde nisanlima sitem ediyorum yavaşsin yetismicek fln diye.halbuki agirdan alan ailesi .Tabi ben nisanlima soylenince hemen olur tabi sıkma canını aliriz yaparız siz tartismayin diyolalar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooh valla super olmus perde isi :)
Eger durumunuz el veriyorsa tabiki 2 haliyi alabilrsiniz.
Diyorum ya iste ailelerin durumuna bagli bu kiz tarafi ne alir erkek tarafi ne alir muhabbeti.

Cok haklisin canim.bizim Ev tadilati cok masrafli oldu.eger o olmasa bulasik makinasina bile karismazdim ama şimdi diyorum katki olur aliyim bari:)

benimde kabarık değildi nişan elbisem. alışverişe çıktığımızda kabarık giydim nişanlım beğenmedi, fiziği ortaya çıkaran modellere bayılıyor.
Bende zayıfım o yüzden güzel duruyor. Hem ileride de giyebileyim istiyorum kuzenlerin düğünlerinde falan bakalım nasıl birşey olacak :)

Canim Dogum kontrol hapı aynı zamanda geciktirici olark kullanilabilir. 21 gün hap icip 7gun icmiyoruz ve bu sürede regl oluyoruz. Eger 21.gunden sonra hap icmeye devam ederseniz regl olmazsiniz.bunu kadın doğum doktorum söylemişti yillar önce. Pko tedavisi görürken.

Benimde nişanlım hiç beğenmedi kabariklari o yzden denemedim bile:) bence sadece gelinlik kabarik olmali o da cok değil orta karar:)

evime gidiyorum ya hemen tv yi açıyorum odayı geziyorum muftağıma bakıyorum eşyalarımı seviyorum :)
hiç evden çıkmak istemıyorum..biz bodruma gidecez nasip olursa

hayirli olsun tatlim :)
iyi ki kabarik almamissin benim nisanliligim kabarikti hic rahat etmemistim
bence guzel olur tatlim:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

hemde çok masraflı ben çalısıyorum iş yerinde destek oldu ALLAH razı olsun ama genede çok masraf çok borç oluyor

ben hala tam hesaplama yapamıyorum 2 ay dan beri değişik tarih seçıyor :) bu ay duruma göre bakacam ama kullanmak istersem nasıl kaç gün önce kullanmam lazım

ben hala tam hesaplama yapamıyorum 2 ay dan beri değişik tarih seçıyor :) bu ay duruma göre bakacam ama kullanmak istersem nasıl kaç gün önce kullanmam lazım

Valla canım bilmiyorum ki bir gün önceden içiyorsun galiba düğün günü bir daha içmen gerekiyor herhalde. Yazın denize gidenler regl dönemlerinde kullanıyorlarmış nette araştır çıkar zaten ama bence doktorla görüş derim ben.
Düğünden önce ben gideceğim çünkü hem genel kontrol hem korunma yöntemi için

hayirli olsun tatlim :)
iyi ki kabarik almamissin benim nisanliligim kabarikti hic rahat etmemistim
bence guzel olur tatlim:)

Teşekkürler ben yavaştan aksesuarlar bakmaya başlayım :)

evime gidiyorum ya hemen tv yi açıyorum odayı geziyorum muftağıma bakıyorum eşyalarımı seviyorum :)
hiç evden çıkmak istemıyorum..biz bodruma gidecez nasip olursa

ayy ne güzel rabbim huzurla oturmanizi nasip etsin:)

Canim geciktirici kullanicaksan eger kutu da 10 gunluk hap var.regl baslamadan 3 gün once iciyosun kalani da 7 gün geciktiriyor. Ilac bitiminden 1-2gun sonra da regl oluyosun biraz sanci olabilir.

anladım canım sağol bakalım önümüzdeki ay ne olacak ona göre bakacaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…