- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.261
Evet artik yarini dort gozle bekliyorum ne aldiniz ki :)
Evet herseyi paylasmak cok guzel oluyo :)
Bitince paylas bizimlede eminim cok guzel olmustur bnde cicek atma kisminda baska cicek aticam :) norml kullanicagm beyaz gul gonca hali canli olucak
Sehpa almış Askoş :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlı çiçek de çok iyi fikir:) ben sonra el buketimi evde vazoda saklamak istiyorum o yüzden kır çiçekleri gibi karışık seçtim:) ya biz gelinler ne kadar detaycıyız nişanlım kafayı yediğimi düşünüyo bazen ama burda herkesin aynı şeyleri aylar önce planladığını görmek kendimi normal hissettiriyo:)
mesela bu kahve takımlarından hangisi olmalı sizce :) son yarım saattir onu düşünüyorum. ottoman serisi fincaanlar çok hoşuma gidiyo ama rengine karar veremedimEki Görüntüle 1194654 Eki Görüntüle 1194655 Eki Görüntüle 1194656
Moooooooooorrr kesinlikle morr :))
Becerebildikten sonra niye veresin ki, hah bayildim ben de yapabilecegim seylere para dokmekten hoslanmam ama becerikli olmadihim icin daha coknuzakta bir yedden daha ucuza alma oluyor benim yapabildiklerim yolladda helak oluyorum tabii:))Hahah inanmiyorum ya herkes koctasta yok diye seferber oldu bende ditorum gorsem dusunurdum bunu guzel duruyo cunku :)
Netten buldum baskasinin adi yaziyodu paintten sildim kendi adimi yazdim hahah ama o renk gecisleri cok yordu beni ben fotoblok olarak sordum kina afisi bana 180 lira dediler olduuuu dedim :) renkli cikti alicam boyutu butuk kuse kagida sonra dolap arkalarindaki ince sunta varya ona yapistiricam alin kina afisi :)
ne yapayim misafirlerle kosturuyorum canim:) heyecanliyim elim ayagim birbirine giriyor:) özledim hemde cok özledim:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...
Hahaiyi guldum valla yabanci dil egitiminde motivasyon konulu o kadar kitap, egitim gormusumdur vermisimdir hic bu nokta aklima gelmemisti:)))Nisanlima faceden yabanci bi kiz ingilizce olarak yanistigmza memnun oldum bnim adim bilmemne yazmis ay bn bunu gordum yarim yamalak ingilizcemle kiza saydiriyorum hahah hem guluyorum kendime hem gicik oldum sapikmidir nedir mail adresini gonderdi bi hirsla yazicam ah turk olsan neler yazardim diyorum
Seni cok iyi anlıyorum canıım malesef ben de öyleyim, cooook abartıyorum bazen, agzıma geleni sayıyorum ağlama krizleri geçiriyorumama sadece kendime zarar verdiğimi farkettim, hic olmasn demiyorm o ilişkinin tuzu biberi ama abartı olnca pek hoş olmayan şeyler yaşıyorum kendi çapımda bir sonraki olmaz inşallah ama olursa kendimi dizginlemeye çalışacağım :)
Evet canim trafik kazasiydi, beyin ameliyati gecirdim, herkes gider mersine ben giderim tersine dusuncelerimi bu Meliyata baglayanlar oluyor bazenCanım benim çok büyük geçmiş olsun yıllar önce bir olay yaşamışsın galiba kaza filanmıydı
Hic nilhim uok o konuda ama aci olmasini hic duymamistim umadim cabuk gecer canimkızlar ben solaryuma girdim 2 senans ve canım acıyor baya baya yanıyor canımama pişman olmak için çok geç düğüne kadar devam
Ben de oraya gitmeye baslayacagim haha kizlar bir urunin basinda 3 umuz karsioasirmisiz:))bende hep kartaldakine gidiyorum denk geliyormuyuz acaba orada senle :) facebook kapattım yoksa bak diyecektım bana
Kizlar sizinle guncel tecrubemi paylasayim dedim.
Dogum kontrol yontemleri bi ara konusulmustu burda. Ben haziranda doktora gittim tahlil falan yaptirdim ultrasonla yumurtaliklara baktirdim hem genel kontrol hem de dogum kontrol yontemleri icin konusayim diye. Hapla korunmayi dusunuyodum zaten o konuda doktordan baya bilgi aldim. Yaz 24+4 verdi bana. Hemen bizim tanidik jinekologu arattim anneme kendisi pek ilac kullandirtmaya sicak bakmaz o da hormon seviyesi dusuk onu kullansin sknti olmaz dedi.
Neyse temmuz adetimle basladim bu 15. gunum cok sukur hicbr yan etki yapmadi. Sadece ilk iki gun falan sabah midem bulanmisti ama o sabah kpss de vardi. Benim genelde sinav zamani sabahlari midem bulanir ona yordum.
Yani diyecegim o ki kizlar ilacin yan etkileri kisiden kisiye degisiyor. Ozellikle buyuklerin yaygin gorusu olan hap kullananin cocugu olmaz mantigi da bana hurafe geliyor.
Hem gittigim doktor hem tanidik doktor sadece uzun sure ara vermeden kullanma dedi. Yani en fazla 1 sene sonra ilaci birakip baska yontemle korunun dedi. Biz zaten 1 sene sonra Allah izin verirse dusunuyoruz cocuk 9. ayda falan birakmayi dusunuyorum.
Bir konu daha var belki merak eden arkadaslar vardir. Biraz ozel olacak ama bildiklerimi paylasayim dedim.
Biz dugunden 2 gun sonra balayina gidicez malum daha once bisi yasamadigimiz icin balayina gitmeden olursa orasi acik yara gibi olur acaba denize ya da havuza girersem bi sknti olur mu diye yine gittgim doktora sordum. Tanidik doktora sordum ve bi ablam var toplum saglik merkezinde egitmen kendisi en iyi o bilir diye hepsi de girebilirsin ama hijyene cok onem vermelisin dedi kesinlikle islak mayoyla oturmamalisin havuza da girebilirsin ama daha cok denizi tercih edersen iyi olur dediler. Bu bahsedilen hijyeni daha cok detaylandirmami isteyen olursa detaylandiririm cok da ozele girmek istemedim :)
Biraz uzun oldu ama okuyanlarin isine yarar insallah :)
kızlar sonunda oturma odası için koltuklarımı aldımmobilya işim bitti çok şükür. sırada halı ,perde,avize ve mutfak masası var. galiba en zor kısma gedim:26:
Geçenlerde yazdım kimse cevap vermedi. Ben yeni evliler korunma olarak ne önerirsiniz dedim. Malum ilk gece korkusu erkeğin korunması korkutuyor biraz insanı içinde yabancı bir cisim ilk geceden hoş değil :). Yeni üye olduğumdan pek çözemedim siteyi ve benim kişisel bilgilerimde medeni durumum boşanmış yazıyormuş, biri girip görmüş ve bana cevap olarak " Siz zaten boşanmışsıız bizden daha tecrübelisinizdir yazmış." insanlar ne kadar önyargılı ben boşanmış olsam neden böyle birşey sorayım ki. 23 yaşındayım ve 2 ay sonra evleneceğim inşallah boşanma gibi bir durumda yaşamam Allah hayırlısını versin.
Oyy kiyamamm ama arada ozlem iyidir, bak ben tatildeyim, bugun ocak ve mini firin alti dolaplarini siparis etmis nisanlim benim tatile cikmam lazimmis:)))En guzelini bulursun sen canim yipranmasin ama saclarin dikkat et :) bugun nisanlimla gorusemedik bir haftasonu ilk defa gorusemedik cunku evde suan biseyler yapiyomus birazdan cikip annesinin evine gidicek iftara cagirdi ama kiyamadim zaten cok yoruldu bide taa kartaldan uskudara git gel yapsin istemedim ama icim bi buruk
Kıyamam ben sana yarın acısını çıkarırsın.bende Üsküdar'a gıdıyorum Yoldayım hatta Suan Maltepe'deyim bakalım ne zaman evimde olacam.yeni gelen eşyalar var onlara Bakacam
Ne yalan soyliyim benim de aklimdan gecmisti bir ara umarim tarih fazla sasmaz:18:ben 1 ay önce d.kontrol hapına başladım. şuan 2. kutuya geçtim. korunma acım da var ama ası başlama sebebim düğün tarihine kadar regl günlerimi düzende tutmak. stresten çok dengesiz oluyorum şimdi günleri belli düğünden önce olup btmiş olucak
bizde ne kina, ne dugun alti ustu minnak nir nikah olacagi halde yani olabilecek en sade sekilde nisanlim bunaliyor. Evin belki avizeleri kilimleri bile alinmamis olacak buna ragmen acele ediyorsun abartiyosun diyebiliyor nenim de buradki hazirliklaqrinhostermem lazim aslinda erkekler arasimda bu konular pek gecmediginden ben bir tek dusunuyorum saniyor:)))canlı çiçek de çok iyi fikir:) ben sonra el buketimi evde vazoda saklamak istiyorum o yüzden kır çiçekleri gibi karışık seçtim:) ya biz gelinler ne kadar detaycıyız nişanlım kafayı yediğimi düşünüyo bazen ama burda herkesin aynı şeyleri aylar önce planladığını görmek kendimi normal hissettiriyo:)
Kizlar sayenizde bugun sapik gibi plajda milleti inceledim yine:))) hiii takmayin valla canli yayindan bildiriyorum bakin:))
Becerebildikten sonra niye veresin ki, hah bayildim ben de yapabilecegim seylere para dokmekten hoslanmam ama becerikli olmadihim icin daha coknuzakta bir yedden daha ucuza alma oluyor benim yapabildiklerim yolladda helak oluyorum tabii:))
Buyuk kavusm yarin di mi canim, gozun aydin olsun simdiden
Hahaiyi guldum valla yabanci dil egitiminde motivasyon konulu o kadar kitap, egitim gormusumdur vermisimdir hic bu nokta aklima gelmemisti:)))
Nisanlin da kiskanclik konusunda ayni mi seninngibi kiskanc mi pe, cunku ayni kafada olmak aciyi hafifletir sanirim nisanlin acisindan yani:)))
Kesinlikle kendinize zarar kizlar, guvenmediginiz biriyle evlenmezsiniz degil mi? Hayatinizi birlestirmeye cesaret ettiginize gore bu adamlar bunu hak etmis degil mi? Ama tabii kiskanilmaktan da cok hoslaniyorsaniz orası ayrinkisiden kisiye degisiyor bu konu onemli olan ciftlerin ayni görüşte olmasi gerek bence. Nisanlim ve ben guvensizlik olarak goruyoruz allahtan denk geldik bu konuda yoksa isimiz zordu:))
Evet canim trafik kazasiydi, beyin ameliyati gecirdim, herkes gider mersine ben giderim tersine dusuncelerimi bu Meliyata baglayanlar oluyor bazen
Hic nilhim uok o konuda ama aci olmasini hic duymamistim umadim cabuk gecer canimgecmis olsun. Ben de bembeazz olmak istemiyorum ozellikle balayindA:))
Ben de oraya gitmeye baslayacagim haha kizlar bir urunin basinda 3 umuz karsioasirmisiz:))
Balayinda havuzdan rahatsizlananlari ve havuz yerine deniz onerildigini cokmduydum ben de canim. Normalde bile ben otellerin havuzlarina guvenmiyorum cunku site ya da spor kulupleri gibi tahlil istenmiyor girenlrden.
Yaz hapini adet duzeni icin kullananlari cok duymustum korunma olarak etkinligi nasildir diye merak ediyordum aslinda hani hormon orani dusuk diye, cok sag ol bilhiler icin. Bu arada adetin 1. Gunu mu baslaniyor nasil oluyor sanirim ara verilmiyor 28 hap olduguna gore.?
Gecmisnolsunn yok yahu onlari diher esyalara gore sececeksin bence en rahat kismi:) tabii hali almYacagimi düşünürsek rahatim ama kilim Rayacagim ben de hos temizlik acisindan terlerin bombos olmasi en rahati))
Bu basliktan cikmamistir oyle bir arkadas sanirim , sonucta buyuk nir forum ve her kafadan insan vaar ama lutfen mesajinizz cevaplanmazsa kotundusunmeyin alinti yaparsaniz bildirim geliyor ve haberdar oluyoruz yeni meajlardan.
Oyy kiyamamm ama arada ozlem iyidir, bak ben tatildeyim, bugun ocak ve mini firin alti dolaplarini siparis etmis nisanlim benim tatile cikmam lazimmis:)))
Daha ne esyasi geldiii kat mi cikacaksin yakinda eve:))))
Ne yalan soyliyim benim de aklimdan gecmisti bir ara umarim tarih fazla sasmaz:18:
bizde ne kina, ne dugun alti ustu minnak nir nikah olacagi halde yani olabilecek en sade sekilde nisanlim bunaliyor. Evin belki avizeleri kilimleri bile alinmamis olacak buna ragmen acele ediyorsun abartiyosun diyebiliyor nenim de buradki hazirliklaqrinhostermem lazim aslinda erkekler arasimda bu konular pek gecmediginden ben bir tek dusunuyorum saniyor:)))
Kizlar sayenizde bugun sapik gibi plajda milleti inceledim yine:))) hiii takmayin valla canli yayindan bildiriyorum bakin:))
Becerebildikten sonra niye veresin ki, hah bayildim ben de yapabilecegim seylere para dokmekten hoslanmam ama becerikli olmadihim icin daha coknuzakta bir yedden daha ucuza alma oluyor benim yapabildiklerim yolladda helak oluyorum tabii:))
Buyuk kavusm yarin di mi canim, gozun aydin olsun simdiden
Hahaiyi guldum valla yabanci dil egitiminde motivasyon konulu o kadar kitap, egitim gormusumdur vermisimdir hic bu nokta aklima gelmemisti:)))
Nisanlin da kiskanclik konusunda ayni mi seninngibi kiskanc mi pe, cunku ayni kafada olmak aciyi hafifletir sanirim nisanlin acisindan yani:)))
Kesinlikle kendinize zarar kizlar, guvenmediginiz biriyle evlenmezsiniz degil mi? Hayatinizi birlestirmeye cesaret ettiginize gore bu adamlar bunu hak etmis degil mi? Ama tabii kiskanilmaktan da cok hoslaniyorsaniz orası ayrinkisiden kisiye degisiyor bu konu onemli olan ciftlerin ayni görüşte olmasi gerek bence. Nisanlim ve ben guvensizlik olarak goruyoruz allahtan denk geldik bu konuda yoksa isimiz zordu:))
Evet canim trafik kazasiydi, beyin ameliyati gecirdim, herkes gider mersine ben giderim tersine dusuncelerimi bu Meliyata baglayanlar oluyor bazen
Hic nilhim uok o konuda ama aci olmasini hic duymamistim umadim cabuk gecer canimgecmis olsun. Ben de bembeazz olmak istemiyorum ozellikle balayindA:))
Ben de oraya gitmeye baslayacagim haha kizlar bir urunin basinda 3 umuz karsioasirmisiz:))
Balayinda havuzdan rahatsizlananlari ve havuz yerine deniz onerildigini cokmduydum ben de canim. Normalde bile ben otellerin havuzlarina guvenmiyorum cunku site ya da spor kulupleri gibi tahlil istenmiyor girenlrden.
Yaz hapini adet duzeni icin kullananlari cok duymustum korunma olarak etkinligi nasildir diye merak ediyordum aslinda hani hormon orani dusuk diye, cok sag ol bilhiler icin. Bu arada adetin 1. Gunu mu baslaniyor nasil oluyor sanirim ara verilmiyor 28 hap olduguna gore.?
Gecmisnolsunn yok yahu onlari diher esyalara gore sececeksin bence en rahat kismi:) tabii hali almYacagimi düşünürsek rahatim ama kilim Rayacagim ben de hos temizlik acisindan terlerin bombos olmasi en rahati))
Bu basliktan cikmamistir oyle bir arkadas sanirim , sonucta buyuk nir forum ve her kafadan insan vaar ama lutfen mesajinizz cevaplanmazsa kotundusunmeyin alinti yaparsaniz bildirim geliyor ve haberdar oluyoruz yeni meajlardan.
Oyy kiyamamm ama arada ozlem iyidir, bak ben tatildeyim, bugun ocak ve mini firin alti dolaplarini siparis etmis nisanlim benim tatile cikmam lazimmis:)))
Daha ne esyasi geldiii kat mi cikacaksin yakinda eve:))))
Ne yalan soyliyim benim de aklimdan gecmisti bir ara umarim tarih fazla sasmaz:18:
bizde ne kina, ne dugun alti ustu minnak nir nikah olacagi halde yani olabilecek en sade sekilde nisanlim bunaliyor. Evin belki avizeleri kilimleri bile alinmamis olacak buna ragmen acele ediyorsun abartiyosun diyebiliyor nenim de buradki hazirliklaqrinhostermem lazim aslinda erkekler arasimda bu konular pek gecmediginden ben bir tek dusunuyorum saniyor:)))
Sehpa almış Askoş :)))
What is lukens derler adama ama ya bu da ne damat gini gordum kendimi nir an pardon yani cahil gordum nu konularda:) malum evle ilhili nir ton seyi yeni bir yabanci dil horuyor sanirim nisanlimOhh super :) bende alicamda daha alamadm krem yaptircam lukens ayak istiyorum nisanlimin tanidigi var orda yaptircaz cok pahali zigonlar ama ya
mesela bu kahve takımlarından hangisi olmalı sizce :) son yarım saattir onu düşünüyorum. ottoman serisi fincaanlar çok hoşuma gidiyo ama rengine karar veremedimEki Görüntüle 1194654 Eki Görüntüle 1194655 Eki Görüntüle 1194656
Masallah canim valla kiymetini bil :)Benim nişanlım bunalmasın da kim bunalsınnişanlık ,gelinlik, ya da herhangi birşey ne alıcak olursam her yere onunla gittim annem veya arkadaşlarımı hiç çağırmadım o yzden şuan bir çok konuda bilgi sahibi sorsanız gelinlik detaylarını sizden bizden iyi anlatır artık isyan ediyo kına elbiseni de bensiz al yeter diye:)
desenli olmayan dimi? diğeri de sanki mormu mavi mi bilemedim. üstteki moru diyosan diğer iki takımın yarı fiyatı hemde şeklini beğeniyorum hevesimi almış olurum o kadar para vermeme de gerek kalmamış olur ama diğer desenli mavili mor gibi olan da aklımı çelmiyo değil. annem de onu beğendi 1-1 şuan
gule gule kullan canim, yemek odasi sorunsalini hatirladim birden neyse sileyim aklimdan hemen:))
What is lukens derler adama ama ya bu da ne damat gini gordum kendimi nir an pardon yani cahil gordum nu konularda:) malum evle ilhili nir ton seyi yeni bir yabanci dil horuyor sanirim nisanlim)
Benim tarzim dehil ben biraz alistigim kaliplara bagliyim sanirim bildigim eski tip sekli olan kahve fincani olmalinalacagim:) ama turk kahvesi icin lacivert olani secerdim sanirim bilemedim:)
Bu arada icerenkoy carreforur da kutahya porselende degisik kahve takimlari cardi bilginiz olsun kizzlar ama kasim ayi falandi hordugumde tabii henuz hicbir sey almadihimiz icin almamistim ama halavaridr umarim uzerinde notalar ucusan kahve takimi vardi bizim icin anlamli ve de hoşumuza gidecek nir takimdi nisanlimla ilk konumaya baslamamiz radyoda calan parcayi soyleyen kisi hakkindaydi muzikle basladi yani jer sey:)))0
Masallah canim valla kiymetini bil :)
Ben bizimkine stor perdeyle zebra perde arasindaki farki anlatana kadar gobegim catladi en son perdecide aldik solugu soylene soylene ama kruvaze perdeyi eve takilana kadar anlayamamisti garibim :) hatta bu muymus kruvaze perde kaküle benzio kenarlara ayiriyosun dersen anlardim diyo :)[/Q
kahkule benzetmesi gerçekten bombaymış:)))nişanlımın perdeyi benden iyi bildiği kesin babası, ablası hatta yedi sülalesi perdeci:) bizde koltuklarda çok atıştık 6-7 defa bakmaya gittik en sonunda ortak bişey beğenebildik. bazen erkeklere laf anlatmak gerçekten çok zor ,anlatırken yoruluyorum
Duz olan mor derim daha şıl duruyo gel beni dinle :) bunlar nerde bn aldim gerci ama gozum doymuyo:)
gule gule kullan canim, yemek odasi sorunsalini hatirladim birden neyse sileyim aklimdan hemen:))
What is lukens derler adama ama ya bu da ne damat gini gordum kendimi nir an pardon yani cahil gordum nu konularda:) malum evle ilhili nir ton seyi yeni bir yabanci dil horuyor sanirim nisanlim)
Benim tarzim dehil ben biraz alistigim kaliplara bagliyim sanirim bildigim eski tip sekli olan kahve fincani olmalinalacagim:) ama turk kahvesi icin lacivert olani secerdim sanirim bilemedim:)
Bu arada icerenkoy carreforur da kutahya porselende degisik kahve takimlari cardi bilginiz olsun kizzlar ama kasim ayi falandi hordugumde tabii henuz hicbir sey almadihimiz icin almamistim ama halavaridr umarim uzerinde notalar ucusan kahve takimi vardi bizim icin anlamli ve de hoşumuza gidecek nir takimdi nisanlimla ilk konumaya baslamamiz radyoda calan parcayi soyleyen kisi hakkindaydi muzikle basladi yani jer sey:)))0
Benim nişanlım bunalmasın da kim bunalsınnişanlık ,gelinlik, ya da herhangi birşey ne alıcak olursam her yere onunla gittim annem veya arkadaşlarımı hiç çağırmadım o yzden şuan bir çok konuda bilgi sahibi sorsanız gelinlik detaylarını sizden bizden iyi anlatır artık isyan ediyo kına elbiseni de bensiz al yeter diye:)
Canm ben adetin 2. Gunu basladim genelde doktorlar ilk 5 gunu icinde baslanmasi gerekiyor diyor.
Havuz konusunda ben normal zamanda bile dikkatliyindir deniz varken havuza girmem pek. Dedigin gibi herkes girio tahlil de istenmiyor malum.
Bu arda hapla korunmayi dusunuyorsan bi doktora gorun derim en az 1 ay onceden baslanmasi gerekiyor yoksa ekstra bi korunma saglaman gerekebilir ilk bir ay
Haha bir de o var tabiî onlarin anlayacagi dilden anlatmakMasallah canim valla kiymetini bil :)
Ben bizimkine stor perdeyle zebra perde arasindaki farki anlatana kadar gobegim catladi en son perdecide aldik solugu soylene soylene ama kruvaze perdeyi eve takilana kadar anlayamamisti garibim :) hatta bu muymus kruvaze perde kaküle benzio kenarlara ayiriyosun dersen anlardim diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?