2014 eylül gelinleri de buraya:))

o konular çok cahilim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olanlar varsa dinleyebilirim.
boşver ön yargılı insanları hiç kafana takma

Valla düzelmiyo canm ya geçen sene en son ameliyat olmaya karar verdim, doktorla görüştüm ameliyat günm saatim ayarlandı ama o izler yüzünden vazgeçtim, smdi de keşke yaptırsaydm geçen yaz, 1 senede izler de azalırdı diyorum :) aman ne bileyim işte, senin de başını ağrttm canm benm kusura bakma, çok teşekkür ederim ilgilendiğin icin cok saol :)

Hesabi acarken yanlislik olmustur canim olsun olur oyle seyler fazla takilmamak lazim cesit cesit insanlar var ben hic profilime girip bakmam ne yaziyo diye okadar onemsiz yani :)

bu arada geçmiş olsun canım bende buğday tenliyim düğünden önce biraz bronzlaşayım dedim sonra vazgeçtim.
2 yıl önce ablamın düğününden öncede bronzlaşayım diye gittim düğün günü kuaför azarladı :) burun bölgemde soyulmalar oldu .
Bu sene sanırım eylülden sonra bana deniz

Keske girmeseydin oyle ama bikac gune gecer heralde nereye gidiyosun canim
sagol canim

pendikte canım gidiyorum gelin saçımı yaptıracagım yere gitmedim Aydın Taner e yani gittim yola yakın olsun diye nurettin esengül orda dklarım bitsi aydın taner e gidecem zaten saçlarımım rengide çok kötu oldu biraz rengim degissin saçlarımıda boyatacam

Tugceleri karistirdin bnce bana bisey olmadi :))

Ne renk yapicaksin cok oynama sacinla :) bnde golge yaptircaktm herkes gelin sacinda cirkin durur dedi dugunden sonra yaptircam artik

Rica ederim tatlım her zaman :)

Tugceleri karistirdin bnce bana bisey olmadi :))

Ne renk yapicaksin cok oynama sacinla :) bnde golge yaptircaktm herkes gelin sacinda cirkin durur dedi dugunden sonra yaptircam artik

Olsun canım bısey olmaz karıştır:)
Saclarım açık renkti koyu yaptım fazla koyu olmuş tekrar açtıracam.gelin sacım tek renk olmalı ne acik ne koyu ortasını bulmaya çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En guzelini bulursun sen canim yipranmasin ama saclarin dikkat et :) bugun nisanlimla gorusemedik bir haftasonu ilk defa gorusemedik cunku evde suan biseyler yapiyomus birazdan cikip annesinin evine gidicek iftara cagirdi ama kiyamadim zaten cok yoruldu bide taa kartaldan uskudara git gel yapsin istemedim ama icim bi buruk

Kıyamam ben sana yarın acısını çıkarırsın.bende Üsküdar'a gıdıyorum Yoldayım hatta Suan Maltepe'deyim bakalım ne zaman evimde olacam.yeni gelen eşyalar var onlara Bakacam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet artik yarini dort gozle bekliyorum ne aldiniz ki :)
Aynen canim hepimizin soru ve sorunlari ayni suanda ne guzel burda yardimci oluyoruz birbrimize :)

Evet herseyi paylasmak cok guzel oluyo :)

Kızlar ben 4 tane davetiye beğendim ama karar veremedim bana yardımcı olun resim koyamadım kodlarını veriyorum koza 11067 koza 11052 koza 11066 koza 10773 hadi bakalım buyrun 😄😄😄

o konular çok cahilim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olanlar varsa dinleyebilirim.
boşver ön yargılı insanları hiç kafana takma

ben 1 ay önce d.kontrol hapına başladım. şuan 2. kutuya geçtim. korunma acım da var ama ası başlama sebebim düğün tarihine kadar regl günlerimi düzende tutmak. stresten çok dengesiz oluyorum şimdi günleri belli düğünden önce olup btmiş olucak

Aciyomu cok bak bnde giricektim simdi dusunur oldum

Gule gule kullan canim evet daha neler bekliyo bizi :)

Bende konvoy susleri yaptim havlu vermek istemiyodum gelin almaya geldiklerinde nasil olmus

valla maşallah sana sende ne marifetler varmış böyle:) ben daha konvoy meselesine gelemedim ev yüzünden. gelin buketimi kendim yaptım sadece tek el emeğim o sanırım:26:

Nasil yaptin gelin buketini fotosu varmi merak ettim :) aman bende netten gordum yaptim iste

canım çiçeklerini aldım istediğim gibi birleştirdim ama son hali değil şuan sap kısmını tüllü kurdela veya hasır iple sarıcam.o zaman paylaşırım son fotosunu. çiçekleri english home dan aldım %50 indrm vardı geçen hafta. rengarek mor, pembe, fuşya, beyaz karışımı bir buket olucak foto çekiminde kullanıcam, gelinlikçi de vericek zaten onu da düğün sonunda çiçek atma kısmında gözümü kırpmadan atarım :)

Bitince paylas bizimlede eminim cok guzel olmustur bnde cicek atma kisminda baska cicek aticam :) norml kullanicagm beyaz gul gonca hali canli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…