- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.241
iki gün üst üste girdim belkide o yüzden böyle oldum ama ciddi manada canım acıyor
süslerin çok güzel olmuş canım benim
Geçenlerde yazdım kimse cevap vermedi. Ben yeni evliler korunma olarak ne önerirsiniz dedim. Malum ilk gece korkusu erkeğin korunması korkutuyor biraz insanı içinde yabancı bir cisim ilk geceden hoş değil :). Yeni üye olduğumdan pek çözemedim siteyi ve benim kişisel bilgilerimde medeni durumum boşanmış yazıyormuş, biri girip görmüş ve bana cevap olarak " Siz zaten boşanmışsıız bizden daha tecrübelisinizdir yazmış." insanlar ne kadar önyargılı ben boşanmış olsam neden böyle birşey sorayım ki. 23 yaşındayım ve 2 ay sonra evleneceğim inşallah boşanma gibi bir durumda yaşamam Allah hayırlısını versin.
Biraz çabalamak gerekiyor tabiki vücudu fiziği güzel insanlar yiyip içtiklerine dikkat eden sık sık egzersiz yapan insanlar. Ben zaten kilolu olmadığım için ihtiyacç duymadım sadece selülit ve hafif çatlaklar var onlarada elimden geldiğince çözüm bulmaya çalışyorum egzersizlerle. Zaten düğün telaşım hazırlığım olduğundan bir de çalıştığım için ancak akşamları fırsat buluyorum bütün gün masa başında oturmak bile bacakların hareketsizliğinden selülit yapıyor.
Göğüs sarkması nasıl düzelir inan hiç bilmiyorum canım onu da araştırmak lazım
Hesabi acarken yanlislik olmustur canim olsun olur oyle seyler fazla takilmamak lazim cesit cesit insanlar var ben hic profilime girip bakmam ne yaziyo diye okadar onemsiz yani :)
Keske girmeseydin oyle ama bikac gune gecer heralde nereye gidiyosun canim
sagol canim
Tugceleri karistirdin bnce bana bisey olmadi :))bu arada geçmiş olsun canım bende buğday tenliyim düğünden önce biraz bronzlaşayım dedim sonra vazgeçtim.
2 yıl önce ablamın düğününden öncede bronzlaşayım diye gittim düğün günü kuaför azarladı :) burun bölgemde soyulmalar oldu .
Bu sene sanırım eylülden sonra bana deniz
pendikte canım gidiyorum gelin saçımı yaptıracagım yere gitmedim Aydın Taner e yani gittim yola yakın olsun diye nurettin esengül orda dklarım bitsi aydın taner e gidecem zaten saçlarımım rengide çok kötu oldu biraz rengim degissin saçlarımıda boyatacam
Valla düzelmiyo canm ya geçen sene en son ameliyat olmaya karar verdim, doktorla görüştüm ameliyat günm saatim ayarlandı ama o izler yüzünden vazgeçtim, smdi de keşke yaptırsaydm geçen yaz, 1 senede izler de azalırdı diyorum :) aman ne bileyim işte, senin de başını ağrttm canm benm kusura bakma, çok teşekkür ederim ilgilendiğin icin cok saol :)
o konular çok cahilim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olanlar varsa dinleyebilirim.
boşver ön yargılı insanları hiç kafana takma
Tugceleri karistirdin bnce bana bisey olmadi :))
Ne renk yapicaksin cok oynama sacinla :) bnde golge yaptircaktm herkes gelin sacinda cirkin durur dedi dugunden sonra yaptircam artik
Kizlar sabah bu konuda guncel bilgilerimi paylastim 1-2 sayfa geride bulabilirsiniz :)
Olsun canım bısey olmaz karıştır:)
Saclarım açık renkti koyu yaptım fazla koyu olmuş tekrar açtıracam.gelin sacım tek renk olmalı ne acik ne koyu ortasını bulmaya çalışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En guzelini bulursun sen canim yipranmasin ama saclarin dikkat et :) bugun nisanlimla gorusemedik bir haftasonu ilk defa gorusemedik cunku evde suan biseyler yapiyomus birazdan cikip annesinin evine gidicek iftara cagirdi ama kiyamadim zaten cok yoruldu bide taa kartaldan uskudara git gel yapsin istemedim ama icim bi buruk
Sagol canim okudum simdi bilgi bilgiden ustun tabi
Evet artik yarini dort gozle bekliyorum ne aldiniz ki :)Kıyamam ben sana yarın acısını çıkarırsın.bende Üsküdar'a gıdıyorum Yoldayım hatta Suan Maltepe'deyim bakalım ne zaman evimde olacam.yeni gelen eşyalar var onlara Bakacam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim hepimizin soru ve sorunlari ayni suanda ne guzel burda yardimci oluyoruz birbrimize :)
o konular çok cahilim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olanlar varsa dinleyebilirim.
boşver ön yargılı insanları hiç kafana takma
Aciyomu cok bak bnde giricektim simdi dusunur oldum
Gule gule kullan canim evet daha neler bekliyo bizi :)
Bende konvoy susleri yaptim havlu vermek istemiyodum gelin almaya geldiklerinde nasil olmus
valla maşallah sanasende ne marifetler varmış böyle:) ben daha konvoy meselesine gelemedim ev yüzünden. gelin buketimi kendim yaptım sadece tek el emeğim o sanırım:26:
Nasil yaptin gelin buketini fotosu varmi merak ettim :) aman bende netten gordum yaptim iste
canım çiçeklerini aldım istediğim gibi birleştirdim ama son hali değil şuan sap kısmını tüllü kurdela veya hasır iple sarıcam.o zaman paylaşırım son fotosunu. çiçekleri english home dan aldım %50 indrm vardı geçen hafta. rengarek mor, pembe, fuşya, beyaz karışımı bir buket olucak foto çekiminde kullanıcam, gelinlikçi de vericek zaten onu da düğün sonunda çiçek atma kısmında gözümü kırpmadan atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?