2014 eylül gelinleri de buraya:))

Derdine ortak olabilirim tatlım bende forumda yeniyim bazen birşeyler soruyorum hiç takan olmuyor beni de :)

Yazmak istersen konuşabiliriz...
Bu forumda trip atmak alinmak yasakkkk :) askolsun ya kim niye takmasin boyle demeyin valla uzuluyorum aksama kadar yazarim sana cevap vermezsen gorurum ama sonra :) saka bi yana bildirim gelince bakiliyo canim insan unutabiliyo ben goremeyebiliyorum kusura bakma yazdgna cvp veremediysem

Ahhh iste ben :) hahah durduramiyorum kendimi aynen aynen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslnda evet yapım böyleyse hic kilo vermemiş olsam bile böyle sorunlarım olabilirdi, ama bu kadar olacagını zannetmiyorum :) konuşmak istememmii hemde cok isterim canm benm cok teşekkür ederim :) ben de bütün sene boyunca callanetics diye bir spor buldm hadi bugn başlycam hadi bugn başlycam derken üşengeçliğimden dolayı bir türlü başlayamadım! İnanırmısın daa dün gece ilk seansımı yaptm ve cok az zamanım kaldıgı icin etki edip etmeyeceğinden şüpheliyim dün sabah da 35 dakika yürümüştüm, bugn de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Hadi selülit bacak sarkması çatlak neyse geçme ihtimali olan şeyler yine o konularda bir nebzs ümidim var ama göğüs sarkmadı geçmiyooor kilolu bir ergenlik geçirdiğim icin kendimi bildim bileli göğüslerim sarkık ve çatlak, çok büyük olmadıgı içn sütyen konusunda skntı yaşamıyorum ama dümdüz olmasınj bile tercih ederdim böyle olmasına. Şehir dışında okuyorum iki sene öğrenci evimde tek kaldım evi spor salonuna çevirdim trambolininden tut topuna power plate ine kadar, bir kere bile kullanmadım hiçbirini üşengeçlikten, tek yaşıyordum yaa o kadar güzel fırsatlar kaçırdm kiiii, onların da pişmanlıgı var işte bende. Şimdiye kadar taş gibi olurdum göğüslerim bile dikleşebilirdi iki senelik sporla

Gerçekten bak bunu bir dost tavsiyesi olarak söylüyorum sırf zarar fazlası :) hem ilşkiye hem bize :) atak zamanlarında kendni durdurmaya çalış bence yapabilirsin :) öpüyorm seni cok Allah işlerini rast getirsin ömür boyu mutlu ol inşallah

Canım benim çok büyük geçmiş olsun yıllar önce bir olay yaşamışsın galiba kaza filanmıydı

kızlar ben solaryuma girdim 2 senans ve canım acıyor baya baya yanıyor canım ama pişman olmak için çok geç düğüne kadar devam

kızlar ben solaryuma girdim 2 senans ve canım acıyor baya baya yanıyor canım ama pişman olmak için çok geç düğüne kadar devam

Solaryumdan sonra muhakkak nemlendirici sur canim.. Bi de gitmeden dus alabiliyosan daha iyi olur vucudunda kalan krem veya parfum damlaciklari hem iz birakiyo hem de dediin gibi biraz acitiyo. Ozellikle parfum

Solaryumdan sonra muhakkak nemlendirici sur canim.. Bi de gitmeden dus alabiliyosan daha iyi olur vucudunda kalan krem veya parfum damlaciklari hem iz birakiyo hem de dediin gibi biraz acitiyo. Ozellikle parfum

duş alma imkanım olmuyor sabah alıyorum işe gidip iş çıkışı solaryuma girebiliyorum..parfüm kullanmıyorum solaryuma girecegım gün...ama bugun inanılmaz canım acıdı bundan sonra yanımda nemlendirici götürecem solaryumda çıkar çıkmaz sürecem.
ben beyaz gelinlik beyaz olmasın dedim :)

Kizlar sizinle guncel tecrubemi paylasayim dedim.
Dogum kontrol yontemleri bi ara konusulmustu burda. Ben haziranda doktora gittim tahlil falan yaptirdim ultrasonla yumurtaliklara baktirdim hem genel kontrol hem de dogum kontrol yontemleri icin konusayim diye. Hapla korunmayi dusunuyodum zaten o konuda doktordan baya bilgi aldim. Yaz 24+4 verdi bana. Hemen bizim tanidik jinekologu arattim anneme kendisi pek ilac kullandirtmaya sicak bakmaz o da hormon seviyesi dusuk onu kullansin sknti olmaz dedi.
Neyse temmuz adetimle basladim bu 15. gunum cok sukur hicbr yan etki yapmadi. Sadece ilk iki gun falan sabah midem bulanmisti ama o sabah kpss de vardi. Benim genelde sinav zamani sabahlari midem bulanir ona yordum.
Yani diyecegim o ki kizlar ilacin yan etkileri kisiden kisiye degisiyor. Ozellikle buyuklerin yaygin gorusu olan hap kullananin cocugu olmaz mantigi da bana hurafe geliyor.
Hem gittigim doktor hem tanidik doktor sadece uzun sure ara vermeden kullanma dedi. Yani en fazla 1 sene sonra ilaci birakip baska yontemle korunun dedi. Biz zaten 1 sene sonra Allah izin verirse dusunuyoruz cocuk 9. ayda falan birakmayi dusunuyorum.
Bir konu daha var belki merak eden arkadaslar vardir. Biraz ozel olacak ama bildiklerimi paylasayim dedim.
Biz dugunden 2 gun sonra balayina gidicez malum daha once bisi yasamadigimiz icin balayina gitmeden olursa orasi acik yara gibi olur acaba denize ya da havuza girersem bi sknti olur mu diye yine gittgim doktora sordum. Tanidik doktora sordum ve bi ablam var toplum saglik merkezinde egitmen kendisi en iyi o bilir diye hepsi de girebilirsin ama hijyene cok onem vermelisin dedi kesinlikle islak mayoyla oturmamalisin havuza da girebilirsin ama daha cok denizi tercih edersen iyi olur dediler. Bu bahsedilen hijyeni daha cok detaylandirmami isteyen olursa detaylandiririm cok da ozele girmek istemedim :)
Biraz uzun oldu ama okuyanlarin isine yarar insallah :)

Valla canim ben de gidicektim zamanim olmasaydi da bu hafta cuma gunu isi birakip annemlerin yanina yazliga gidiyorum 15 gun falan kalicam orda bronzlasirim artik :) yoksa ben de su siralar baslicaktm solaryuma. Gelinligin icinde bronz teni cok seviyorum ben yakisiyor geline.

en güzeli senin ki canım bende bu soloryum işini hiç sevmedim baya baya acı çekiyorum krem elimde gezecem artık o şekildeyim yani ama ik gün üst üste girdim orda hata yaptım bence...3-4 gün ara verecem öyle devam edecem

Ben de son durak filminden sonra tek basima girmeye korkar oldum :) bence de bi kac gun ara vererek girersen daha iyi olur. Anca dugune kadar zaten oturur ten rengin de

Ben de son durak filminden sonra tek basima girmeye korkar oldum :) bence de bi kac gun ara vererek girersen daha iyi olur. Anca dugune kadar zaten oturur ten rengin de

beni bilsen ne korkular ne korkular şimdi burda anlatmaya utanıyorum yaşadıklarımı artık sen tahmin et halimi :18:
ama işte başladık ALLAH ın izniyle devamını getirecem

kızlar sonunda oturma odası için koltuklarımı aldım mobilya işim bitti çok şükür. sırada halı ,perde,avize ve mutfak masası var. galiba en zor kısma gedim:26:

Biraz çabalamak gerekiyor tabiki vücudu fiziği güzel insanlar yiyip içtiklerine dikkat eden sık sık egzersiz yapan insanlar. Ben zaten kilolu olmadığım için ihtiyacç duymadım sadece selülit ve hafif çatlaklar var onlarada elimden geldiğince çözüm bulmaya çalışyorum egzersizlerle. Zaten düğün telaşım hazırlığım olduğundan bir de çalıştığım için ancak akşamları fırsat buluyorum bütün gün masa başında oturmak bile bacakların hareketsizliğinden selülit yapıyor.
Göğüs sarkması nasıl düzelir inan hiç bilmiyorum canım onu da araştırmak lazım

Aciyomu cok bak bnde giricektim simdi dusunur oldum
kızlar sonunda oturma odası için koltuklarımı aldım mobilya işim bitti çok şükür. sırada halı ,perde,avize ve mutfak masası var. galiba en zor kısma gedim:26:

Gule gule kullan canim evet daha neler bekliyo bizi :)

Bende konvoy susleri yaptim havlu vermek istemiyodum gelin almaya geldiklerinde nasil olmus

Eklentiler

• $20140719_165922-1024x1280.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $20140719_170023-1024x1280.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 60

Geçenlerde yazdım kimse cevap vermedi. Ben yeni evliler korunma olarak ne önerirsiniz dedim. Malum ilk gece korkusu erkeğin korunması korkutuyor biraz insanı içinde yabancı bir cisim ilk geceden hoş değil :). Yeni üye olduğumdan pek çözemedim siteyi ve benim kişisel bilgilerimde medeni durumum boşanmış yazıyormuş, biri girip görmüş ve bana cevap olarak " Siz zaten boşanmışsıız bizden daha tecrübelisinizdir yazmış." insanlar ne kadar önyargılı ben boşanmış olsam neden böyle birşey sorayım ki. 23 yaşındayım ve 2 ay sonra evleneceğim inşallah boşanma gibi bir durumda yaşamam Allah hayırlısını versin.

Hesabi acarken yanlislik olmustur canim olsun olur oyle seyler fazla takilmamak lazim cesit cesit insanlar var ben hic profilime girip bakmam ne yaziyo diye okadar onemsiz yani :)

Aciyomu cok bak bnde giricektim simdi dusunur oldum

Gule gule kullan canim evet daha neler bekliyo bizi :)

Bende konvoy susleri yaptim havlu vermek istemiyodum gelin almaya geldiklerinde nasil olmus

iki gün üst üste girdim belkide o yüzden böyle oldum ama ciddi manada canım acıyor
süslerin çok güzel olmuş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…