2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bugun solaryuma başladım kızlar ama çok korktum nasıl olacak Bilmıyorum ( ama gelinlikte bembeyaz olmak istemıyorum bi daha o cesareti bulup nasıl girecem Bilmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çok para vermek istemıyorum resim beklıyorum

aynı sıkıntı bizde koca ev bitti muftaga masa yok :)bence ahsap masa en güzeli ben karar verdim çünkü benim mutfak cok büyük degil fazla yer kaplamaz diye düşünüyorum
Bende cok para vermek istemiyorum uygun buldum resim ne canim :)
Bn mutfaga aldigim masayi gosterdimmi size artik unutkanlikta basladi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende cok para vermek istemiyorum uygun buldum resim ne canim :)
Bn mutfaga aldigim masayi gosterdimmi size artik unutkanlikta basladi :)

Davet resmi var mı bide Muftak masasını görmedik ve beklıyoruz

Davet resmi var mı bide Muftak masasını görmedik ve beklıyoruz

Icide sandik puflarin koctastan aldim bu takimi digerleri cok buyuktu en ergonomik olan buydu

Eklentiler

• $20140705_154748-1024x1280.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $20140705_154700-1024x1280.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 40
Icide sandik puflarin koctastan aldim bu takimi digerleri cok buyuktu en ergonomik olan buydu

Koç'taşdan biZde baktık canım benim güle güle kullan
Açılıp kapanan istıyorum ben o yüZden almadım yoksa Benjm Muftagada tam oluyordu

Kolay gelsin adaşım Benjm :)) geleyım yardıma ben geçtim sükür o günleri gerçi daha eşyalar var evde bekleyen

Kolay gelsin adaşım Benjm :)) geleyım yardıma ben geçtim sükür o günleri gerçi daha eşyalar var evde bekleyen

Gel canim yakiniz zaten gerci evlenince yer degistircez resmen sen buraya ben oraya :) davetiyeyide buldum canim kivilcim davetiye 5406

Gel canim yakiniz zaten gerci evlenince yer degistircez resmen sen buraya ben oraya :) davetiyeyide buldum canim kivilcim davetiye 5406

Aynen oyle olacak cânim resmen yer değiştirecez devamlı oralardayım gel git yapa yapa Yoruldum artık...hemen Bakacam davetiye ye

HemEncık buldum valla şık ve sade gayet guzel bence bende oyle bısey yaptıracam netten mi sipariş vereceksiniz

Nisanlinin ikamet ettigi belediyeden izin belgesi almasi gerekiyo canim

Sag ol canim, umarim keyfe bagli bir sey degildir malum son dakika sürprizi istemedigimiz icin yurt disi balayindan vazgecmistik, her iste bir hayir var derler ama simdiki balayi planimiz kesinlikle daha cok icime sindi:)

evet canım kesınlıkle katılıyorum sana inşallah düğünden sonra yemek tarifleri ile burda olacaz :)
yemek konusunda fena değilimdir özellikle tavuk yemekleri ile aram çok iyi

En cabuk olan ve ugrastirmaya tariflerinle takipcinim o zaman sadece 2-3tavuk tarifi geliyor aklima:) ben en kisaa surede pisen yemeklerin en saglikli yemekler en guzel yemekler olduguna inanmayave cevremdekileri inandirmaya çalışıyorum

ne zaman nikah tarihi alacaksınız ki geç kalmayın
bu gidisle bizimki balayi degil on balayi dediklerinden bile olabilir ama yok takmiyorum, takmayacagim, su anda izindeyi sizlere ege kiyilarindan yaziyorum kizlar, ben tatile geldim nisanlim ocak alti dolap düşünüyor su anda telefonda dolap konusuyoruz ay dedim ne guzelmis benim rahat olabilmem senin dusunme gülüyor

Bende bu sene ismegin yemek kursuna gittim guzel tarifler var paylasirim sizle :) mutfaktada artik belgem var asicam onu mutfaga hahah

Sertifikali asci gelin senii en kisa surede pisen yemeklerini merakla bekleyecegim ya da firinda olup beni cok oyalamAyacak olanlari:))

ay maşallahh yahuuuu 9 yılmı

Hic beyazim yoktu tanistigimizda genceciktim dugun mugun deseydik 10. Yili devirirdik canim ondan sebep artik bosverdik cogu seyi :)
Etrafimizda herkes e hadi evlenin artik, ne bekliyorsunuz, hala mi evlenmediniz demesinden de gina geldi ama egleniyoruz yapilan yorumlarla epeyce:))

Ne iyi memurlarmis, umarim biz de anlayisli olanlarina rastlariz, cok merak ediyorum esas istedigimiz 2 yerin birinde yer bulabilecek miyiz yoksa hic aklimizda olmYan bir yere mi kalacagiz son ana kaldigimiz icin:))
Cok iyi o zaman canim. Ben nikah sekeri ve davetiyeye verilen paraya cok uzuluyorum. Resmen cope gidiyor. Ama boyle ani olarak saklanicak seylere uzulmuorm benm de hosuma gider birinin evinde gorursem :)
sekerlerde ben cocukken minik heykeller olurdu onu hatirladim, cicek sepeti, bebek vb sekillerde en azindan badem sekerleri yenir minik biblolar senelerce vitrinlerde, kapi ustlerinde eski evlerde cerceve ici olurdu hani.... sonraa çikolataya gectiler jicbir anisi olmadi,bir ara lavanta vardi ama benden tavsiye ani kalmasini istiyorsanizz yapmayin, ben ve bircok arkadasim gibi lavantakokusu sevmeyenler atmaqk zorunda. Sanirim zamanla boceklenebilirmus bir de.:)
Takvim yapragi seklinde magnet bastirmisti yillar once bir arkadas mesela. Ben cok begenmistim yapsaydim oyle bir sey olabilirdi.
lokumluklar da super olmus, kokusu yok, bocek yapmaz, erimez etmez yillarxa evlerde hatirasi kalir.

Arkadaşlar hepinizin uğraştığı şeylerden farklı bir derdimn oldgnu paylaşmştm sizinle, ilginizi cekmemiş olabilir ama 1 arkadaşımz saolsn kmse kaile bile almadı beni, forumda cok yazan biri değilim gerçekfen kafama tak etmşti ki benmle aynı durdmda olan birileri varmı veya bunladı kafama bu kadar takmam normal mi diye bi sıkntmı paylaşmak istemştm ama takan olmadı, evlilikten uzak bişey değildi halbuki paylaştgm, demekki herkes vücudundan memnun, herkes taş gibi, ki kimse umursamadı, bu da benm kendmi daha kötü hissetmemi sağladı, cevap veren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorm inşallah hepimizin işleri rast gider, iyi geceler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…