- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.101
ben çok para vermek istemıyorum resim beklıyorum
Bende cok para vermek istemiyorum uygun buldum resim ne canim :)aynı sıkıntı bizde koca ev bitti muftaga masa yok :)bence ahsap masa en güzeli ben karar verdim çünkü benim mutfak cok büyük degil fazla yer kaplamaz diye düşünüyorum
Bende cok para vermek istemiyorum uygun buldum resim ne canim :)
Bn mutfaga aldigim masayi gosterdimmi size artik unutkanlikta basladi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Davet resmi var mı bide Muftak masasını görmedik ve beklıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Icide sandik puflarin koctastan aldim bu takimi digerleri cok buyuktu en ergonomik olan buydu
Eki Görüntüle 1192192 Eki Görüntüle 1192193 Eki Görüntüle 1192194
bunlarda yeni cicilerim :)suan evde esyalarimi koliliyorum yorgunluktan olucem :)
Kolay gelsin adaşım Benjm :)) geleyım yardıma ben geçtim sükür o günleri gerçi daha eşyalar var evde bekleyen
hayirli olsun canim kolay gelsin daha ben yeni basliyorum almaya :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Gel canim yakiniz zaten gerci evlenince yer degistircez resmen sen buraya ben oraya :) davetiyeyide buldum canim kivilcim davetiye 5406
Sagol canim benim olsun halledersin bende artik evimde ne eksk dye bakiyorum :)
saol tatlim bizim damat askerde daha yeni geliyor o yuzden kaldik bu zamana canim:)
Ne Zaman gelıyor canım
pazar tatlim hayirlisiyla:)
Son günler yanı hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canm
Nisanlinin ikamet ettigi belediyeden izin belgesi almasi gerekiyo canim
evet canım kesınlıkle katılıyorum sana inşallah düğünden sonra yemek tarifleri ile burda olacaz :)
yemek konusunda fena değilimdir özellikle tavuk yemekleri ile aram çok iyi
bu gidisle bizimki balayi degil on balayi dediklerinden bile olabilir ama yok takmiyorum, takmayacagim, su anda izindeyi sizlere ege kiyilarindan yaziyorum kizlar, ben tatile geldim nisanlim ocak alti dolap düşünüyor su anda telefonda dolap konusuyoruz ay dedim ne guzelmis benim rahat olabilmem senin dusunme gülüyorne zaman nikah tarihi alacaksınız ki geç kalmayın
Bende bu sene ismegin yemek kursuna gittim guzel tarifler var paylasirim sizle :) mutfaktada artik belgem var asicam onu mutfaga hahah
ay maşallahh yahuuuu 9 yılmı
Ne iyi memurlarmis, umarim biz de anlayisli olanlarina rastlariz, cok merak ediyorum esas istedigimiz 2 yerin birinde yer bulabilecek miyiz yoksa hic aklimizda olmYan bir yere mi kalacagiz son ana kaldigimiz icin:))canım biz benim ikametimin olduğu belediyeye başvurduk , bizim istediğimiz saatte doluymuş memurlar. düğün bahçelievler de olucağı için hemen oranın belediyesini aradılar saat uygun olunca bize izin belgesi verdiler , o kağıtla diğer belediyeye gittik başvurumuzu yaptık.
sekerlerde ben cocukken minik heykeller olurdu onu hatirladim, cicek sepeti, bebek vb sekillerde en azindan badem sekerleri yenir minik biblolar senelerce vitrinlerde, kapi ustlerinde eski evlerde cerceve ici olurdu hani.... sonraa çikolataya gectiler jicbir anisi olmadi,bir ara lavanta vardi ama benden tavsiye ani kalmasini istiyorsanizz yapmayin, ben ve bircok arkadasim gibi lavantakokusu sevmeyenler atmaqk zorunda. Sanirim zamanla boceklenebilirmus bir de.:)Cok iyi o zaman canim. Ben nikah sekeri ve davetiyeye verilen paraya cok uzuluyorum. Resmen cope gidiyor. Ama boyle ani olarak saklanicak seylere uzulmuorm benm de hosuma gider birinin evinde gorursem :)
benimkide 13 Eylül 8 yıldır birlikteyiz sonunda kavuşuyoruz. :)
Okadar heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor. Benim çekimler aynı gün olacak ben öyle istedim Ev telaşı çeyiz telaşı derken zaman akıp geçiyor..
Çok çok az kaldııııııııııı :) Gelinliğimi geçen hafta belirledim dikim aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?