• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

cok yakin.arkadasim bir hafta once.dis cekim.yaptirdi bana tavsiye etmedi.ama dediki canim dedi heyecanli olmuyor.dugunundeki o goz isiltisi yuzundeki o ifade olmuyor fotoğrafciya sorduk onerisini oda dediki gununde cekelim ogunun heyecani cok guzel isiltisi baska dedi kizlar... ben dugun gunu öğlen 12de fotoda olacagim aksama kadar karis karis dolanicaz ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla gelinlik provasında bile heyecanlanıyosam artık çekim gününü düşünemüyorum:) tabi tercih meselesi kişiden kişiye değişir. ben çekimi hafta içi yaptırıcam 12 den 5 e kadar 3 farklı mekana gidicez bunların dışında gözümüze hoş gelen yerde de durup çekilicez falan. hafta içi çekim yapılıcak yerler de daha az insan olmuş olucak hafta sonu malum herkes kendini açık havaya atıyor o kalabalığın içinde poz vermek beni fazlasıyla stere sokar açıkçası.çekim günü saçlarımı farklı yaptırıcam vs.. düğün günümde de kuaföre öğlen 12 de gidip 4 de çıkıcam sabah iyi uyumuş olucam, çayır çimen gezmeden evime gidip ordan da düğün yerine geçicem:):10:

valla gelinlik provasında bile heyecanlanıyosam artık çekim gününü düşünemüyorum:) tabi tercih meselesi kişiden kişiye değişir. ben çekimi hafta içi yaptırıcam 12 den 5 e kadar 3 farklı mekana gidicez bunların dışında gözümüze hoş gelen yerde de durup çekilicez falan. hafta içi çekim yapılıcak yerler de daha az insan olmuş olucak hafta sonu malum herkes kendini açık havaya atıyor o kalabalığın içinde poz vermek beni fazlasıyla stere sokar açıkçası.çekim günü saçlarımı farklı yaptırıcam vs.. düğün günümde de kuaföre öğlen 12 de gidip 4 de çıkıcam sabah iyi uyumuş olucam, çayır çimen gezmeden evime gidip ordan da düğün yerine geçicem:):10:

dogrudir canim benim... cok heyecanli hakkimizda hayirlisi en iyi sekilde atlaatmak dilegiyle :)

dogrudir canim benim... cok heyecanli hakkimizda hayirlisi en iyi sekilde atlaatmak dilegiyle :)

gözümdeki tek dezavantajınıda söylemeden geçemicem:) hani düğün günü arkadaşlarla da çekim yapılıyo ya malesef düğün günü haricinde öyle bir imkan olmıcak düşünen arkadaşlar bunu da dikkate alsın artı ve eksileriyle:) seninde hayırlı olsun canım en güzel şekilde atlatırız inşallah bu güzel günleri:16:

o örtüler kıyılıpta kullanılamaz ya annemde bana boyama yaptı ben kullanmam dedim yazık yahu :)
yakışmış mutfağına canım çok güzel gözüküyo güle güle kullan :)

Tşk ederim adaşım canım arkadasım benim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güle güle kullan canım çok güzel olmuş hepsi:16: bir sana bakıyorum bir de kendi evime bakıyorum alçı sıva ,toz , pas, her yerden çıkan ustalar falan. off off daha çok iş var:)

Sagol canım bizim evimiz hazırdı ve içine bisey yapmamaya karar verdik o yüzden benim ki hazır..seninde en yakın zamanda böyle olur daha zamanımız var :)

bnde nişanımda dağıttım bakır lokumluklardan şimdi hangi akrabamın evine gitsem bi köşede lokumluğumu görüyorum çok hoşuma gidiyor:):16:

Cok iyi o zaman canim. Ben nikah sekeri ve davetiyeye verilen paraya cok uzuluyorum. Resmen cope gidiyor. Ama boyle ani olarak saklanicak seylere uzulmuorm benm de hosuma gider birinin evinde gorursem :)

Cok iyi o zaman canim. Ben nikah sekeri ve davetiyeye verilen paraya cok uzuluyorum. Resmen cope gidiyor. Ama boyle ani olarak saklanicak seylere uzulmuorm benm de hosuma gider birinin evinde gorursem :)

Aynen cok dogru nikah sekeri ve davetiye cop oluyo nikah sekerini guzel kalici bisey secmek lazm onlarda dunya para

benım düğünüm nasip olursa 14 eylülde ve dış çekim düğünden 15 gün önce nikah gününde olacak 2 kez gelinlik giyecem çünkü düğün öğlen olduğu için dış çekim aynı gün olmuyor.
bu durumda 2 kez gelin olup 2 kez gelin saçı yaptıracam ayrıca nikah ım da gelinlik giymiş olacam :16:

herkes iki kez görecek beni bu biraz rahatsız ediyor :d ama kuaförümü denemem lazım mecburr :))

benimkide 13 Eylül 8 yıldır birlikteyiz sonunda kavuşuyoruz. :)

Okadar heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor. Benim çekimler aynı gün olacak ben öyle istedim Ev telaşı çeyiz telaşı derken zaman akıp geçiyor..

Çok çok az kaldııııııııııı :) Gelinliğimi geçen hafta belirledim dikim aşamasında

canım benimde düğünüm aynı tarihte olucak kısmetse:) foto çekimini 4 eylülde yapıcam düğün günü stres olmamak adına. gelinliği de temizletmeyi düşünmedim aslında zaten aynı gün çekilse de o kirle düğüne gidiyosun ,tabi çok çok kirlenirse temizletirim heralde. nikahı da aynı gün yapman çokmantıklı gelinlikle nikah foton olmuş olur. benim nikahım düğünde kıyılıcak yoksa bende senin gibi yapardım.

yani yi fikir diyosun öylemi kuşum. tamam o zaman aslında bana da iyi fikir gibi geldi ama iki kez giyip herkesin görmesi sadece canımı sıkan :)

yaa kızlar birşey soracam size. epilatörü ceyiz olarak kız tarafımı alır erkek tarafımı.

valla kız alır herhalde canım. Benim zaten var o yüzden almadım hiç düşünmemiştim.

Nişan bohçan tepsin vs. o zaman alınabilirdi belki ama çeyize kalmışsa sana kalır o bencede sen seç zaten erkeğe bırakma

valla kız alır herhalde canım. Benim zaten var o yüzden almadım hiç düşünmemiştim.

Nişan bohçan tepsin vs. o zaman alınabilirdi belki ama çeyize kalmışsa sana kalır o bencede sen seç zaten erkeğe bırakma

yok ben seçecem zaten de nişanlımammı aldırsam diye düşündüm :d

herkes iki kez görecek beni bu biraz rahatsız ediyor :d ama kuaförümü denemem lazım mecburr :))

herkez değil sadece nikah şahitleri ve kuaför görecek :) ben eve gelinlikle gelmek istemıyorum nikah sonrası kayınvalideme gidip üstümü değiştirip yemeye gidecez inşallah

8,5 sene ve evlilik maşallah diyorum canım :nazar: ALLAH nazarlardan saklasın..bizim düğünde 1 sene olacak :) :nazar:
uzun süreli ilişkilerin sonucunda evlilik olması çok güzel :16:

Allah hepimizi nazarlardan saklasın tatlım amin:) walla biraz öyle oldu onun yanına gittim üniversitede fedakarlık yapıp yoksa sürermiydi bilmiyorum cunkü üniversite zamanında ister istemeze uzaklık mesafe arkadasların etkisi gibi gibi yanlış yonlenebiliyorlar bazen :) neyseki gittim en yakın arkadasından sevgiliye kadar hep destek olduk birbirimize. Ailelerimiz tanıstıgı içinde üniversiteyi bitirip geldiğimizde askere gitti ve sözlendik :) Simdi evleniyoruz ancak senelerdir birlikte olmanın verdiği rahatlıkla cok stresli ve kavgalı dönem geciriyoruz yani heralde onun etkisidir heralde=) dün mesela mutfak masası kavgası yaptık fikirlerimiz cok ayrı:D:D

Minik bir süpriz kızlar benim mutfağından örtüler Annemim el emegi boyası onu kırmadım ve koydum ben evime gidene kadar öyle kalacaklar :)) daha tam dizilmedi şimdilik bu kadar yapıldı bayrama kadar bitecek inşallah Eki Görüntüle 1191355 Eki Görüntüle 1191356 Eki Görüntüle 1191357

tatlım cok güzeller yaa bende duygulanırım hep gördükçe kıyamam kaldrmaya ama cok cok güzel ıyı gunlerinde olsun tatlım:)

Back