- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.081
herkez değil sadece nikah şahitleri ve kuaför görecek :) ben eve gelinlikle gelmek istemıyorum nikah sonrası kayınvalideme gidip üstümü değiştirip yemeye gidecez inşallah
yani yi fikir diyosun öylemi kuşum. tamam o zaman aslında bana da iyi fikir gibi geldi ama iki kez giyip herkesin görmesi sadece canımı sıkan :)
Allah hepimizi nazarlardan saklasın tatlım amin:) walla biraz öyle oldu onun yanına gittim üniversitede fedakarlık yapıp yoksa sürermiydi bilmiyorum cunkü üniversite zamanında ister istemeze uzaklık mesafe arkadasların etkisi gibi gibi yanlış yonlenebiliyorlar bazen :) neyseki gittim en yakın arkadasından sevgiliye kadar hep destek olduk birbirimize. Ailelerimiz tanıstıgı içinde üniversiteyi bitirip geldiğimizde askere gitti ve sözlendik :) Simdi evleniyoruz ancak senelerdir birlikte olmanın verdiği rahatlıkla cok stresli ve kavgalı dönem geciriyoruz yani heralde onun etkisidir heralde=) dün mesela mutfak masası kavgası yaptık fikirlerimiz cok ayrı
tatlım cok güzeller yaa bende duygulanırım hep gördükçe kıyamam kaldrmaya ama cok cok güzel ıyı gunlerinde olsun tatlım:)
bunu söylemenın pek yeri değil ama diyeyim benim 9 senelik bir ilişkim vardı yıllar geçtikte birbirimizden çok farklı insanlar olduğumuzu anladım.hem aileler hem biz birde bu uzayan yıllarda artık birbirimize saygımız azalmıstı aynı dediğin gibi rahatlıgın verdiği etkiyle kedi-köpek gibiydik....
sımdı cevreme tek tavsiyem hayırlı iş uzamaz ben bunu ögrendim...bak işte seninki değmiş bunca beklemeye
ALLAH ıma binlerce şükür olsun bir anda nişanlımı çıkardı karşıma ve kendimi söz yüzüğü alırken buldum :)
aynı bu şarkı gibi
Beyaz bulutlar geçiyor üstümüzden
Yaşayan her şey sende çiçek açmış
Boşuna beklememişim bunca zaman
Yaşadığım her şeyin bir nedeni varmış
Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak
ne güzel yazmıssın tatlım aynende öyle. Zamanında bizde ayrıldık bi dönem tabiki ama bu artık saygısızlıga gitmemesi içindi oda 2 senelik cıkıyorduk ozamanlar. Sonrasında sana kesinlikle katılıyorum işler uzamamalı uzadıkça aileler artık tepemizde bi iş halledemediniz diye curcuna :) bakalım hayırlısıyla hepimiz yuvamızı kuralımm. insan sabırsızlanıyor esyalarını kullanmak için:) benim bu hafta sonu badana olucak evim esyalarım yerleşince size fotolarını atarımm :)))
Kızlar davetiye beğendiniz miiiiii😄
nişanlım evimize benzettigi için bu davetiyeyi cok istedi :) fikrinizi söyleyin bana da:)))
nişanlım evimize benzettigi için bu davetiyeyi cok istedi :) fikrinizi söyleyin bana da:)))
Arkadaşlar merhaba, benim derdim farklı, 05.09.2014 tarihinde düğünüm var ve eşyaaı evi hiçbirşey umrmda degil, en cok istedigim şey yaklaşırken ben mutsuzum. Zamanında 72 kiloydum ve cok kısa bir süre icinde 20 kilo vererek 52 ye düştm, 5-6 yıldır bu kilodaym ama tahmn edersinizki vücudum sarkma çatlak ve selülitlerle dolu. Nişanlımla tanştıgımdan beri yani 2 senedir, o kadar cok yöntem araştrdm ki, masajlar yağlar tedaviler spor buz vs vs ama ümitsiz oldgm ixn hepsni istemeyerek yaptm düzensiz yaptm ve hic sonuç alamadm. 1.63 boyum var herkes dışardan cok begenir beni, bende kendmi begenirim ackcası, güzsl bir yüzüm var ve bücut şeklm dışardan gayet güzel, ama bunlar yüzünden özgüvenim sıfır sıfıır. Arasıra nişanlıma takılıyorum ben harita gibiyim selülit doluyum diye, o da için güzel olsn ben dışını görmem bunlar önemsiz şeyler merak etme diyor. Ama her erkek istemez mi eşinin güzel bir vücudu olsun, kızlar 1.5 ayda bunları düzeltemeyecegimn farkındaym ama en azndan bana psikolojik destek verin akıl verin benm durumumda olan varmıııı, ayrıca en önemlisi göğüslerim coook sarkııkk yardım ediiinnn!!
Canım görülmüyor ya markası ile kodunu soyle ole bakayım
davetiye konusunda bende aynı şekildeyım acaba nasıl bir şey olabilir
bu davetiye konusu beni öldürdü kaç gündür yyaa
tatlım öncelikle ben psikolojinin bir dalıyla ilgili bir pogramın derslerine giriyorum. Az cok anlayabildin suanki durumunu ruh halini. Elbetteki her bayan o televizyonlarda gördüğümz mankenler gibi fizike sahip olmak isteriz. Sonucta sen bu telaşta vs. kilo verdin birde su acıdan düşün saglıklı kilona kavustun. Sarkma olmasın diye aynı kilo da evlenip dogumda daha da kilo alabilirdin. benim önerim spor ve yuzme düzenli olarak içeçegin bol su. birde sunu unutma bebeklerde bile selülit vardır. cevrende gördügün bir cok kişide de var sen üzülme eşin böyle seviyorsa seni başka yonlerden etkileyeblrsin geceleri :)))
Bu arada masif ahsap acılan mutfak masası mı cam masa mı alsam mutfaga bilemedim :S
Ben karar verdim davetiyeye 7 ay once :) sade ve şık bakiyim bulursam atarm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar davetiye beğendiniz miiiiii😄
ıkametler kadikoy maltepe ama yakinda ikisi de maltepe olacak canim:) nikah besiktas ya da kadikoy istiyoruz, hangisi daha kolay olursa o olacak 2 sinin de anlami var bizi icin:)
dogru diyorsun memurlarin tavrina bagli cogu sey, sanirim eslerden birinin ikamet ettigi yer olunca izin belgesi gerekmiyor bizim gibi ikamet disi belediyeye gidince istiyorlar bu da herhalde evrak isleriylemugrasmak istemedikleri icin olabilir sadece kagitlamgidip basvuracagiz sanirim farkli belediyeye.
2 kere okudum yazdiklarini cunku balayinda 9. Tanisma yildonumumuzu kutlayacagiz 1 ay sonra da ilskimizin 9.yilini:) ben de egitmenim ve alisilmisin disinda bir alanda:)
bir cirpida oluyormus gercekten burada yazdim surada 2 haf5a oncesine kadar 1 vileda vardi evde sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?