2014 eylül gelinleri de buraya:))

13 eylülde düğünüm var kızlar benimde. heyecanlı stresli sıkıntılı farklı günler geçiriyorum açıkçası :)) sizlerden fikir almak istiyorum düğünden bir hafta önce fotoğraf dış çekimi yaptırmak istiyorum. düğün günü yaptıklarında gelinlik çok kirleniyormuş temizlemeye veririm diye bir hafta önce yapıyım dedim. hemde kuaförü bi demek istiyorum eşarbı iyi yapıp yapmayacağı konusunda emin değilim. neyse aklımdaki fikir şu nikahıda o fotoğrafın çekileceği gün yaptırıyım hem fotoğrafçı nikahıda çekmiş olur istiyorum. ama gelinliğimi iki kez giyeceğim içinde aklım karışıyor bir kez mi görselerki diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım. gelinliğimi bir kez mi giymeliyim yoksa fikrim nasıl???

Son düzenleme:
Ikametleriniz nerde ve nikah nerde olucak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ikametler kadikoy maltepe ama yakinda ikisi de maltepe olacak canim:) nikah besiktas ya da kadikoy istiyoruz, hangisi daha kolay olursa o olacak 2 sinin de anlami var bizi icin:)

Dogru diyorsun memurlarin tavrina bagli cogu sey, sanirim eslerden birinin ikamet ettigi yer olunca izin belgesi gerekmiyor bizim gibi ikamet disi belediyeye gidince istiyorlar bu da herhalde evrak isleriylemugrasmak istemedikleri icin olabilir sadece kagitlamgidip basvuracagiz sanirim farkli belediyeye.

2 kere okudum yazdiklarini cunku balayinda 9. Tanisma yildonumumuzu kutlayacagiz 1 ay sonra da ilskimizin 9.yilini:) ben de egitmenim ve alisilmisin disinda bir alanda:)
Bir cirpida oluyormus gercekten burada yazdim surada 2 haf5a oncesine kadar 1 vileda vardi evde sadece:)

Nisanlinin ikamet ettigi belediyeden izin belgesi almasi gerekiyo canim

evet canım kesınlıkle katılıyorum sana inşallah düğünden sonra yemek tarifleri ile burda olacaz :)
yemek konusunda fena değilimdir özellikle tavuk yemekleri ile aram çok iyi

benım düğünüm nasip olursa 14 eylülde ve dış çekim düğünden 15 gün önce nikah gününde olacak 2 kez gelinlik giyecem çünkü düğün öğlen olduğu için dış çekim aynı gün olmuyor.
bu durumda 2 kez gelin olup 2 kez gelin saçı yaptıracam ayrıca nikah ım da gelinlik giymiş olacam

8,5 sene ve evlilik maşallah diyorum canım ALLAH nazarlardan saklasın..bizim düğünde 1 sene olacak :)
uzun süreli ilişkilerin sonucunda evlilik olması çok güzel

ne zaman nikah tarihi alacaksınız ki geç kalmayın

evet canım kesınlıkle katılıyorum sana inşallah düğünden sonra yemek tarifleri ile burda olacaz :)
yemek konusunda fena değilimdir özellikle tavuk yemekleri ile aram çok iyi

Bende bu sene ismegin yemek kursuna gittim guzel tarifler var paylasirim sizle :) mutfaktada artik belgem var asicam onu mutfaga hahah

Minik bir süpriz kızlar benim mutfağından örtüler Annemim el emegi boyası onu kırmadım ve koydum ben evime gidene kadar öyle kalacaklar :)) daha tam dizilmedi şimdilik bu kadar yapıldı bayrama kadar bitecek inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o örtüler kıyılıpta kullanılamaz ya annemde bana boyama yaptı ben kullanmam dedim yazık yahu :)
yakışmış mutfağına canım çok güzel gözüküyo güle güle kullan :)

canım benimde düğünüm aynı tarihte olucak kısmetse:) foto çekimini 4 eylülde yapıcam düğün günü stres olmamak adına. gelinliği de temizletmeyi düşünmedim aslında zaten aynı gün çekilse de o kirle düğüne gidiyosun ,tabi çok çok kirlenirse temizletirim heralde. nikahı da aynı gün yapman çokmantıklı gelinlikle nikah foton olmuş olur. benim nikahım düğünde kıyılıcak yoksa bende senin gibi yapardım.

ay maşallahh yahuuuu 9 yılmı

canım biz benim ikametimin olduğu belediyeye başvurduk , bizim istediğimiz saatte doluymuş memurlar. düğün bahçelievler de olucağı için hemen oranın belediyesini aradılar saat uygun olunca bize izin belgesi verdiler , o kağıtla diğer belediyeye gittik başvurumuzu yaptık.

inşallah tatlim cok güzeller annenin ellerine saglik:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...

biz daha nikah tarihi almadik ama ben düğün gunu fotoğraf cektirecegim ama siz böyle diyince kararsiz kaldim

biz daha nikah tarihi almadik ama ben düğün gunu fotoğraf cektirecegim ama siz böyle diyince kararsiz kaldim

canım biz birçok fotografcıyla görüştük geneli ayrı gün çekelim telaş olmasın diyor. kuaförüm de aynı şeyi önerdi foto da çok yorulucaksınız düğüne gitmek zor geliyo gelinlere dedi:) zaten şu ara çok gergin ve stresliyim acele foto çekilirsem tüm fotolarımda o yüz ifadem çıkmasın istiyorum. tüm günümü sadece fotoğrafa ayırmak istedim sonuçta ömür boyu anı olarak kalıcak. sende düşün derim:)

güle güle kullan canım çok güzel olmuş hepsi bir sana bakıyorum bir de kendi evime bakıyorum alçı sıva ,toz , pas, her yerden çıkan ustalar falan. off off daha çok iş var:)

hmm dogru diyorsunuz ben bi nisanlimla goruseyim olmazsa nikahi bir kac gun once kiyariz bizde bakalim artik

cok yakin.arkadasim bir hafta once.dis cekim.yaptirdi bana tavsiye etmedi.ama dediki canim dedi heyecanli olmuyor.dugunundeki o goz isiltisi yuzundeki o ifade olmuyor fotoğrafciya sorduk onerisini oda dediki gununde cekelim ogunun heyecani cok guzel isiltisi baska dedi kizlar... ben dugun gunu öğlen 12de fotoda olacagim aksama kadar karis karis dolanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…