- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.001
Evim evim guzel evimmm, kizlar mesajlari okurken annemden kestane ciziciyi istedim foto cekeyim diye siz bulmussunuz bile. Gordugunuz yerde elinize alip bakin cunku ince mika gibileri de vardi aldigimizda ama bu kullandigimiz cok tok bir malzemesi var annem 2 yilda kirmadiysa siz de zor kirarsiniz:) tam ortasini ciziyor bu ama sonra bicakla o cizilen yeri derinlestiryoruz ben bicaktan cok korkarim kestane de kaygan oldugu icin o ilk cizik cok onemli benim icin:) tencerede kolay oluyorsa tarif edin bana da biz hep firinda yapiyoruz uzun is geloyor bana
Bu arada unuttum kim yazmisti gecen gun misir icin tencere ayiracagim diye biz cok sık yapariz celik tencerede hop dogru makineye ne bir kararma ne baska problem. Ben celikte yapacagim, internetten okumus ogrenmistim onu da:)))
Bir de su hani kilitli seffaf saklama kaplari var icinde beyaz izgarasi olan siddetle tavsiye ederim meyve sebze cok daha uzun zure ve bozulmadan kaliyor. Ancak mutlaka ucgen icinde 5 numara yazmasina dikkat edin kizlar altinda. Bir de kendini kapagini koklayin, biz atmak zorunda kaldik Hobby nin erzak kaplarini ucsan alacagim simdi bayramdan sonra.
Oda konusunda 1 odamizi sayiyorum bir duvar: utu masasi, gitarlar ve anfi, bilgisayar masasi(yine nisanlimin kiyamadigi masa ustu pc evde 2 laptopla artik internet cafe acariz tovbe tovbe:)), nisanlimin eski sifonyeri....karsi duvar, nisanlimin 2 kapakli dolabi icine motnLari takim elbiseleri ve kirk yilda bir giyilen kiyafetleri asacagim, yanina nisanlimin 2 kitapligi, benim eski sifonyerim, yok yahu ne eskisi daha 3 yillik:)),yanina benim 2 kitapligim ve gorunmeyen yerlere elektrik supurgesiyle merdiveni sokusturmayi dusunuyorum:))) tum bunlarin oldugu bir odaya girmeye korkarim gibi geloyor bazen:)))
Ben depo oda diyince bozuluyor nisanlim kutuphane odasiymis orasi:))
Valla nisanda iyice feminist olup cikmistim bu oadar esitsizlik olmaz ki, kadin olmakmher yonden zor hayatta
Cuma aksami buyuk bir teknosada inceledim canim daha once netten bakmistim, braun icin konuşuyorum ama digerleri de oyle olabilir:
Uzerinde islak kuru kullanim yazanlar kablolu kullanilmiyormus ya ihmal edip fise takiliykennsu altinda kullanirlarsa diye guvenlikmonlemiymisnyani islak kullanilabilenler sadece sarjla. Sarj 40 dk 1 saat arasi suruyormus, insan ihtiyaci oldugunda sarji mi bekleyecek diyenler de var olsun katlanirim su altinda daha az acitiyor diyenler de var evde kac yillik braun var ben aci hissetmiyorum acikcasi agda gibi degil kesinlikle:)
Bir de sadece bacak mi, bacak ve vucut mu vb yonlerine dikkat etmek gerekiyor. Braun ve philipsten 1/2 model belirledim dar basligi da olan ama sadece kuru kullanilan sarjla ugrasmak istemedigim icin ama kullanip cok memnun kalanlari duysam su altinda olani da dusunebilirim tabii ki yine kararsizim:) ama agustos ta almam pazim evdekini annemle kullaniyordum sonucta kadincagizin makinesini alip goturemem:))
Bu arada unuttum kim yazmisti gecen gun misir icin tencere ayiracagim diye biz cok sık yapariz celik tencerede hop dogru makineye ne bir kararma ne baska problem. Ben celikte yapacagim, internetten okumus ogrenmistim onu da:)))
Bir de su hani kilitli seffaf saklama kaplari var icinde beyaz izgarasi olan siddetle tavsiye ederim meyve sebze cok daha uzun zure ve bozulmadan kaliyor. Ancak mutlaka ucgen icinde 5 numara yazmasina dikkat edin kizlar altinda. Bir de kendini kapagini koklayin, biz atmak zorunda kaldik Hobby nin erzak kaplarini ucsan alacagim simdi bayramdan sonra.
Oda konusunda 1 odamizi sayiyorum bir duvar: utu masasi, gitarlar ve anfi, bilgisayar masasi(yine nisanlimin kiyamadigi masa ustu pc evde 2 laptopla artik internet cafe acariz tovbe tovbe:)), nisanlimin eski sifonyeri....karsi duvar, nisanlimin 2 kapakli dolabi icine motnLari takim elbiseleri ve kirk yilda bir giyilen kiyafetleri asacagim, yanina nisanlimin 2 kitapligi, benim eski sifonyerim, yok yahu ne eskisi daha 3 yillik:)),yanina benim 2 kitapligim ve gorunmeyen yerlere elektrik supurgesiyle merdiveni sokusturmayi dusunuyorum:))) tum bunlarin oldugu bir odaya girmeye korkarim gibi geloyor bazen:)))
Ama o bana cok dayanmaz gibi saglam gbi gelmedi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı şeyi düşündüm bende hemen kırabilirim
bence guzel olur misafirlerini de orada agirlarsin bende utu masasi calisma masasi falan koymayi düşünüyorum ardiye gibi bir ara gardolabimi koyayim diye bile düşündüm canim:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Ben depo oda diyince bozuluyor nisanlim kutuphane odasiymis orasi:))
Damat olmak vardi valla bi karar verecekleri damatligin rengi :)
Biz saci ayri dusun makyaji ayri dusun gelinligi zaten hic katmiyorum :) suan nisanlimin yerinde olmayi cok isterdim valla :)
Valla nisanda iyice feminist olup cikmistim bu oadar esitsizlik olmaz ki, kadin olmakmher yonden zor hayatta
kizlar sizler epilasyon aleti ne aldiniz :what: benim agda makinem vardi su anda kosturmaktan yapamiyorum keske hamam takiminda aldirsaymisim dedim yardim edin hangisini alayim benim cildim hassas ve canimi cok acitiyor kullaninca
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Cuma aksami buyuk bir teknosada inceledim canim daha once netten bakmistim, braun icin konuşuyorum ama digerleri de oyle olabilir:
Uzerinde islak kuru kullanim yazanlar kablolu kullanilmiyormus ya ihmal edip fise takiliykennsu altinda kullanirlarsa diye guvenlikmonlemiymisnyani islak kullanilabilenler sadece sarjla. Sarj 40 dk 1 saat arasi suruyormus, insan ihtiyaci oldugunda sarji mi bekleyecek diyenler de var olsun katlanirim su altinda daha az acitiyor diyenler de var evde kac yillik braun var ben aci hissetmiyorum acikcasi agda gibi degil kesinlikle:)
Bir de sadece bacak mi, bacak ve vucut mu vb yonlerine dikkat etmek gerekiyor. Braun ve philipsten 1/2 model belirledim dar basligi da olan ama sadece kuru kullanilan sarjla ugrasmak istemedigim icin ama kullanip cok memnun kalanlari duysam su altinda olani da dusunebilirim tabii ki yine kararsizim:) ama agustos ta almam pazim evdekini annemle kullaniyordum sonucta kadincagizin makinesini alip goturemem:))
Kk daki tavsiyelere bakalim kizlar:)Canım Bende aldıracam aynı dertteyim ama Bende karar veremedimm :/
cok sukir canim, doktorlar dogrucu davuttur bilirsin, iyi gormediklerini iyi demezler cok sevindim, dugune kadar da toparlanacak cok sukur ev yerlesti ya onun da ici rahat olur simdi kiz evlendiriyor malum:))) tum asamalari beraber atlatacagiz burada, beraber kutlayacagiz unutma)merhaba kızlar annemden hbrler var ALLAH ın izniyle doktor çok kötu konuşmamış ameliyat şart demiş 08.08.2014 özel bir hastanede ameliyat olacak.
15 gün önceden sıkı bir kontrol altında olacak kalp sorunu yüzünden ALLAH ın izniylede düğünümde ayağa kalkmış olacak..sonrada patoji beklenecek ve atom tedavisi olacak.kızlar desteğiniz ve dualarınız için ALLAH razı olsun.
hatta annem demiş kızımım düğünü var düğünden sonra yapalım diye doktor sen düğüne kadar ayağa kalkacaksın demiş.
Son düzenleme: