- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.021
ay canim bende direkt giriste Ücüncü sarkidan sonra kina toreni yapicam oyle bir saat ayirmicam yani bizde konusmadik uygun bolum hangisi diye basta olsun bitsin diyorum.ama insanlar basimi sisiriyor bir olurmuymusss ;/ hayirli olsun bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende kinamda kirmizi tulle suslenmis lavantalar hazirlatiyorum isimlerimiz yazicak ustunde dolap susu maliyetide uyguna geldi fikir olabilir sizede
foto suan yok canim google yaz lavanta susleri diye cok sirin mersindeyim tanesi bir lira dedi yuz adeti seksen kurusa geldi. uygun yani burda
Selam bayanlar, sanırım bende eylüle kaldım. Malum nikah günü bulamayabilirim hala başvuru yapamadık. 2 ayrı şehirde yaşamak böyle zamanlarda daha zor oluyor. Ara da bilginiz varsa birşey soracağım size. Nikâhımız benim ikametgahının olduğu yerde olacak. Nişanlım şimdi sağlık raporunu yaşadığı şehirden alsa olmuyor mu ? Bu süreci yaşayan biri varsa kısaca aktarabilir mi ?
091'
bence oluyordur biz aldigimizda sorduk gecerlilik suresi nekadar diye alti ay demisti sanirim ama basima gelmedi yorumladim sadece...
Kizlar ogrenen bilen buraya yazsin lutfen benim de kafam corba oldu nikah konusunda henu hicbir belediyeye ugramadik. Basta nette okudugum mesajlarda nufusa kayitli oldugunuz yerde dogrudan olabiliyorndiye yaziyordu ona gore düşündüm. Sonra da belediyelerinnsitelerinde ve baska mesajlarda ikametimizin oldugu yermis meger onu ogrendim.
Eger 2 nisanlinin da ikametinin oldugu belediyelerde olmayacaksa, yine bu belediyelerden birine tum evraklar verilip 6 ay gecerli olan nikah izin belgesi aliniyor diye okudum bu sefer bu belgeyle istediginiz baskabir belediyede kiyabiliyormussunuz nikahi. Hatta belediyenin net sitesinde yaqziyordu bir yerde izin nelgelilere ek ucret aliniyordu az bir seydi ama.
Hangisi dogru hangisi yanlis bilemiyorum bir de belediyeye gore degisir mi acaba onu da bilemiyorum.
Saglik raporunu da birkac yerde basvurdugumuz belediye sinirlarinda diye okumustum yine buradan bir arkadas demisti yanlis hatirlamiyorsam artik belediye dogrudan toplum saglik merkezi miydi yazmistim bir yere ama oyle bir yere yonlendiriyormus rapor icin, amanin nikaha kadar arastira arastira tum yasalari ogrenecegiz:)))
Kisa gunun kari diyerek kina malzemelerimi paylasayim dedim :)) oncelikle 2 tugceye de tesekkur ederim yer soyledikleri icin :)) sayenizde ankaradan ablami arayip suraya gidin buraya gidin diye yonlendirdim :))
Kina tepsimi biraz sade buldum onu payetlerle biraz renklendiricem
Hediyelik olarak da altin sarisi tülün icinde lokumluk var iclerine lokum koyup dugun gunu organizasyoncu arkadasa masalarin ustune koydurtucam her tabagin yanina. Tabi o tülün uzerine guzel bi etiket yaptirivercem :))
Taclardan da beyaz sapkali olanlari ufakliklara hediye edicez kirmizi cicekli ve duvakli olani da cevrmde doncek kizlara vericez..
Konusma balonlarimi yaptirmadim henuz onu da bayramdan sonra yaptiricam
Eki Görüntüle 1189990 Eki Görüntüle 1189991 Eki Görüntüle 1189993
Eki Görüntüle 1189996
hepsi cok guzel tatlim :) lokumluklari ve taclari ne kadara aldigini sorsam olur mu bende kinada boyle hatira birsey dagitmak istiyorum da :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Superler :) gule gule kullan canimm :) guzel seyler almislar ohhh :)
Selam bayanlar, sanırım bende eylüle kaldım. Malum nikah günü bulamayabilirim hala başvuru yapamadık. 2 ayrı şehirde yaşamak böyle zamanlarda daha zor oluyor. Ara da bilginiz varsa birşey soracağım size. Nikâhımız benim ikametgahının olduğu yerde olacak. Nişanlım şimdi sağlık raporunu yaşadığı şehirden alsa olmuyor mu ? Bu süreci yaşayan biri varsa kısaca aktarabilir mi ?
091'
hepsi cok guzel tatlim :) lokumluklari ve taclari ne kadara aldigini sorsam olur mu bende kinada boyle hatira birsey dagitmak istiyorum da :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Tesekkur ederim canim simdi sira konusma balonlarinda :)
Canim lokumluklarin tanesi 1.30 tl tuller de 20tlye gelmis 200tne yaptirdik biz.
Taclari da ablama sordum daha cevap vermedi cevap gelince yazarim :))
Kina islerinden hic anlamadigim icin size kolayliklar diliyorum kizlar:)
Ekimde tasiniyoruz yani kizlar toplucaen heyecanli zamanlarda birlikteyiz, su anda cevremle buradaki kadar iletisimim kalmadi is disinda hepimiz ayni konulari dusunuyoruz burada sonuçta:)))
ben de kınam da kına yerıne böle birsey yapmak ıstıyorum ama kına yerıne de kahve olsun ıstıyorum
https://www.google.com.tr/search?q=...............%2FK38%2Cnikah-sekeri.htm;900;900
kizlar oncelikle herkese merhaba yirmi eylulde evlenecegim sizlere birsey danışmak fikir almak istiyorum. ben extra olarak ayri bir kina toreni istemiyorum nisanlimin ailesi ve nisanlimda onayladilar. salonda olsun diye konustuk. dugun salonuna giris dans tekrar bir parca yani ucuncu muzikte hemen kina töreni temsili olucak.fakat erkek tarafinin kuzenleri aman öyle seymi olur dugun dagilir mahvolur vs... kirktane laf tabiki canim sikldi. bu arada cok guzel kina tadinda veda partisi ayarlamis kiz arkadaslarim kinada yapilicak kizlar arasinda tamamen salondaki temsili yani. salondada bindallinin ustunu giyecegim ne deniyorsa kaftan mi pelerinimi vs. ozenuyoruz hos olsun diye. sizlerden kina dugun bir yapan varmi varmi oneriniz ne diyorsunuz kizlar... ( dugun bitimine yakin gelinlik cikarip bindalli giyen varmis oyle olmayacak ) tesekkurler kizlar.
canım hayırlı olsun mutluluklar,
canım kusura bakma ama düğünde kına gecesi fikri bana pek mantıklı gelmedi. Farklı şehire gelin gidiyorsun sanırım?
Kisa gunun kari diyerek kina malzemelerimi paylasayim dedim :)) oncelikle 2 tugceye de tesekkur ederim yer soyledikleri icin :)) sayenizde ankaradan ablami arayip suraya gidin buraya gidin diye yonlendirdim :))
Kina tepsimi biraz sade buldum onu payetlerle biraz renklendiricem
Hediyelik olarak da altin sarisi tülün icinde lokumluk var iclerine lokum koyup dugun gunu organizasyoncu arkadasa masalarin ustune koydurtucam her tabagin yanina. Tabi o tülün uzerine guzel bi etiket yaptirivercem :))
Taclardan da beyaz sapkali olanlari ufakliklara hediye edicez kirmizi cicekli ve duvakli olani da cevrmde doncek kizlara vericez..
Konusma balonlarimi yaptirmadim henuz onu da bayramdan sonra yaptiricam
Eki Görüntüle 1189990 Eki Görüntüle 1189991 Eki Görüntüle 1189993
Eki Görüntüle 1189996
Ben de ilk basta oyle bisi dusunmustum ama sonradan lokumluga donduk :) icine lavanta ya da kokulu renkli kolonyalardan da koyabilirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?