Kizlar dun calisma/misafir yatiracagimiz oda ve kutuphaneler ve tum hirdavatlarimizin olacagi odayi milim milim olcerek kroki yaptik:) ve nisanlim sonunda 16 yildir kullandigi kanepeleri gocen takimin koca koca tekli koltuklarini inatla yeni evimize getirmekten vazgecmek zorunda kaldi
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
hayir ben daha once goz hesabi sigdiramamistim zaten ve oturacak yer istersek hafif pratik bir seyler koyarz diyordum ama sag olsun nisanlim temizliği zorlastiracak gereksiz irilikte koltuklarindan ayrilmak istemiyordu, anlamiyorum ki 3 tane 3lu koltuk aldik 2 si salonaa 1 i caalisma odasina e 2 kisiyiz ne yapacagiz baska odada koltugu
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
: tekli koltuk kabusumuz daa bitti cok sukur resmen kilo veriyorum laf anlatana kadar
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Safak kac canim az kalmisti, geldi mi yoksa nisanlin? Guzel dileklerin senle birlikte hepimiz icin gercek olur insallah
Guzel haberlerini alacaksiniz, senin evle isin kalmadi zaten rahat raqhat hepsi hallolur canim
Benim ivir zivir listem onkadar uzun ki 1 sene veriyorum kendime tamamlamak icin:)) cay suzgeci ve limonlugu 2 senenonce almistim ben nisaanlima ceyizimizin ilkmparcalari olmus cay degil de limon suzmek icin almistik ama:)
Aldim lostemi elime...
Bardak altligi eger gerekliyse, sebze yikamak icin plastikmkaplar 2 buyuk 1 orta boy ucsan aldim plastigi kokmuyor ve 5 numara en zararsizi.moonstar da iyi bu arada.
Salata kurutucusu yesili kalmamisti gecen hafta alamadim yine ucsan aqriyorum, bu arada erzak kaplarini da kokladim kokmuyordu hobby marka almisti annem kapaklari kokuyordu resmen kullanamadik..
Cirpma teli, ceviz findikmkiracagi,
kestane cizmek icin bir sey vardi onsuznkesemem elimimkesicemmdiye korkarim.
Cekmece ici kasiklik.
Corba fincani, dondurmamkasesi,
Kavanoz acacagi, ama her kavanozda ise yaramiyor yine tornavida kullaniyorum kucuklerde:)
Bulasik kurilama bezleri makineden cikan tencerelerin kulplarindan akan sular v bicin:)
Kesme tahtasi
Mutfak tartisi
Dijital gerinsayimli mutfak saati, mekanik olanlarin tiktiktik sesi sinirlerimi bozuyor:)
Poset mandallari kesinlikle hayat kurtarıcı, ayrica karton kutuda sut vb acinca da agzini bunlarla sikistiriyoruz hava almiyor
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Sebze fircasi, havuc patates ya da kabuklu yenecekler icin.
Uzar gideeerr:)))
Bizim nikaah gunumuznbile belli degil eylul un ilk 10ngunu ama hangisi:))) eylul demisken, biz eylulde tanistik, eylulde nisanlandikminsallah eylulde evlenecegiz:) ama gun nilmeyince geri sayim yapamıyorum iyi mi kotu mu bilemedim simdi:44: