- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.981
Var var canim orda hersey var ben heryerini gezdim artik :) ama istersen seyde yapabilirsin bu prenses duvaklar oluyo tac cok kucuk ucunada bi tul yapistirrsn onun cikarmasi takmasi daha rahat
Aa evettt :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama o bana cok dayanmaz gibi saglam gbi gelmedi :)
Ne demek canim sor niz neler neler sorduk sordukca guzel fikirler cikiyo cunku sark handa hepsi var bide kurukahveci mehmet efendi var onun somagindada var ama diger yerlere gore biraz fiyat farkediyo mahmutpasa yokusundada var misir carsisindan cikip dumduz yukari dogru devam edince sagli sollu dukkanlarda varCok soru sordum sabah sabah ama bu son :))
Eminonunun neresinde bulunur o cemberler..
aynı şeyi düşündüm bende hemen kırabilirim
Aman sakin yatagi hatirlatma bana canim o da ayri bir mevzuydu, yatagimi ne yapacagim onu da mi getirmeyecegim diyip duruyordu bir ara hani goren de triplex ev tuttuk yer var da istemiyorum sanacak zaten zor sigacagiz bu eve bile
Bitmis safak masallah siz listeyi bosverin zaten kavusuyorsunuz su anda en onemlisi bu
bazi seyler zamanla ihtiyacamzevke gore sekillenir bence ben de bu yuzden sonraya biraktim yemek odasini bilenevresim sadece 2 tane aldim cokmbegendiklerimi, misafire var zaten tek kişilik ler yeni almiyoruz. Zamanlanyine cok begendigim renk, desen bulunca alirim:)
kızlar bişey danişacam benim yatak odam ve salonum tamam kuruldu yerleştı biliyorsunuz zaten güzelde oldu banyomda yapıldı şükür.şimdik evde bir oda kaldı çocuk odası küçük bir oda değil orada nişanlımın tek kişilik yatağı var diyorum ki bende evdeki yeni dolapımı getireyım o odaya kurayım.dolapıda kullanırım kışlık kıyafetlerimi dizerim filan....hatta o odaya ütü masasınıda koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur.
Tesekkur ettim canim geziyomus bizim hatunlar bakalim neler alcaklar :))
Bu arada benim kina ve ilk dugunum bir arada olcak ilk basta gelinlik giycem 2 saat sonra bindallimi giyicem duvak tak cikar zor olur diye cicek cemberler var ya ondan takmak istiyorum eminonunde bulunur mu acaba o da
Ne demek canim sor niz neler neler sorduk sordukca guzel fikirler cikiyo cunku sark handa hepsi var bide kurukahveci mehmet efendi var onun somagindada var ama diger yerlere gore biraz fiyat farkediyo mahmutpasa yokusundada var misir carsisindan cikip dumduz yukari dogru devam edince sagli sollu dukkanlarda var
Evet vazgectim bundan :) bnde cay bardagi aldim ince belli misafir ve gunluk icin bugun mikser alicam insallah bide suzgec almam lazm
benimde oyle olacak ve ben kapaliyim kuafor alttan sacini yapar basini oyle orteriz demisti bakalim ne olcak:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Damat olmak vardi valla bi karar verecekleri damatligin rengi :)
Biz saci ayri dusun makyaji ayri dusun gelinligi zaten hic katmiyorum :) suan nisanlimin yerinde olmayi cok isterdim valla :)
Sanirm hepsini sarkhandan alicaklar aksama atarim artik neler aldiklarini :)) cok tesekkur ederim yardimlarinz icin :)
kızlar bişey danişacam benim yatak odam ve salonum tamam kuruldu yerleştı biliyorsunuz zaten güzelde oldu banyomda yapıldı şükür.şimdik evde bir oda kaldı çocuk odası küçük bir oda değil orada nişanlımın tek kişilik yatağı var diyorum ki bende evdeki yeni dolapımı getireyım o odaya kurayım.dolapıda kullanırım kışlık kıyafetlerimi dizerim filan....hatta o odaya ütü masasınıda koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur.
kizlar sizler epilasyon aleti ne aldiniz :what: benim agda makinem vardi su anda kosturmaktan yapamiyorum keske hamam takiminda aldirsaymisim dedim yardim edin hangisini alayim benim cildim hassas ve canimi cok acitiyor kullaninca
Ne demek canim sor niz neler neler sorduk sordukca guzel fikirler cikiyo cunku sark handa hepsi var bide kurukahveci mehmet efendi var onun somagindada var ama diger yerlere gore biraz fiyat farkediyo mahmutpasa yokusundada var misir carsisindan cikip dumduz yukari dogru devam edince sagli sollu dukkanlarda var
Evet vazgectim bundan :) bnde cay bardagi aldim ince belli misafir ve gunluk icin bugun mikser alicam insallah bide suzgec almam lazm
merhaba kızlar annemden hbrler var ALLAH ın izniyle doktor çok kötu konuşmamış ameliyat şart demiş 08.08.2014 özel bir hastanede ameliyat olacak.
15 gün önceden sıkı bir kontrol altında olacak kalp sorunu yüzünden ALLAH ın izniylede düğünümde ayağa kalkmış olacak..sonrada patoji beklenecek ve atom tedavisi olacak.kızlar desteğiniz ve dualarınız için ALLAH razı olsun.
hatta annem demiş kızımım düğünü var düğünden sonra yapalım diye doktor sen düğüne kadar ayağa kalkacaksın demiş.
Çok güzel haberler bunlar :) çok sevindim canım hadi geçmiş olsun hepinize.. bundan sonrası için herşey güzel olur inşallah
merhaba kızlar annemden hbrler var ALLAH ın izniyle doktor çok kötu konuşmamış ameliyat şart demiş 08.08.2014 özel bir hastanede ameliyat olacak.
15 gün önceden sıkı bir kontrol altında olacak kalp sorunu yüzünden ALLAH ın izniylede düğünümde ayağa kalkmış olacak..sonrada patoji beklenecek ve atom tedavisi olacak.kızlar desteğiniz ve dualarınız için ALLAH razı olsun.
hatta annem demiş kızımım düğünü var düğünden sonra yapalım diye doktor sen düğüne kadar ayağa kalkacaksın demiş.
cok sevindim allahin izniyle ayaga kalkacak tatlim sen icini ferah tut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?