2014 eylül gelinleri de buraya:))

Cok soru sordum sabah sabah ama bu son :))
Eminonunun neresinde bulunur o cemberler..

Cok soru sordum sabah sabah ama bu son :))
Eminonunun neresinde bulunur o cemberler..
Ne demek canim sor niz neler neler sorduk sordukca guzel fikirler cikiyo cunku sark handa hepsi var bide kurukahveci mehmet efendi var onun somagindada var ama diger yerlere gore biraz fiyat farkediyo mahmutpasa yokusundada var misir carsisindan cikip dumduz yukari dogru devam edince sagli sollu dukkanlarda var
aynı şeyi düşündüm bende hemen kırabilirim

Evet vazgectim bundan :) bnde cay bardagi aldim ince belli misafir ve gunluk icin bugun mikser alicam insallah bide suzgec almam lazm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allahtan benimkinin bekar evi yok o derdim yok sukur rabbim sana yardim etsin canim :)
evet bitti bencede en onemlisi bu gerisi de aman bosver
bencede iyi yapmissin benimde oyle zamanla alirim diyorum ceyizde var zaten birkac tane :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...

bence guzel olur misafirlerini de orada agirlarsin bende utu masasi calisma masasi falan koymayi düşünüyorum ardiye gibi bir ara gardolabimi koyayim diye bile düşündüm canim:)

benimde oyle olacak ve ben kapaliyim kuafor alttan sacini yapar basini oyle orteriz demisti bakalim ne olcak :)

Sanirm hepsini sarkhandan alicaklar aksama atarim artik neler aldiklarini :)) cok tesekkur ederim yardimlarinz icin :)

benimde oyle olacak ve ben kapaliyim kuafor alttan sacini yapar basini oyle orteriz demisti bakalim ne olcak :)

Damat olmak vardi valla bi karar verecekleri damatligin rengi :)
Biz saci ayri dusun makyaji ayri dusun gelinligi zaten hic katmiyorum :) suan nisanlimin yerinde olmayi cok isterdim valla :)

Damat olmak vardi valla bi karar verecekleri damatligin rengi :)
Biz saci ayri dusun makyaji ayri dusun gelinligi zaten hic katmiyorum :) suan nisanlimin yerinde olmayi cok isterdim valla :)

aynen ya ne zor daha birde kinada hangisini giysem su daha mi guzel olur falan diye uzar bu ya

Sanirm hepsini sarkhandan alicaklar aksama atarim artik neler aldiklarini :)) cok tesekkur ederim yardimlarinz icin :)

at canim bana da fikir olur daha organizatorle konusmadim ne alinir hic bir bilgim yok

kizlar sizler epilasyon aleti ne aldiniz :what: benim agda makinem vardi su anda kosturmaktan yapamiyorum keske hamam takiminda aldirsaymisim dedim yardim edin hangisini alayim benim cildim hassas ve canimi cok acitiyor kullaninca

gzel fikir Bende öyle düşünüyorum ama bakalım

Canım Bende aldıracam aynı dertteyim ama Bende karar veremedimm :/

mikser tamam ama benimde çay bardağı almam lazım aslında var ama dikdörtgen şekilde almışım

merhaba kızlar annemden hbrler var ALLAH ın izniyle doktor çok kötu konuşmamış ameliyat şart demiş 08.08.2014 özel bir hastanede ameliyat olacak.
15 gün önceden sıkı bir kontrol altında olacak kalp sorunu yüzünden ALLAH ın izniylede düğünümde ayağa kalkmış olacak..sonrada patoji beklenecek ve atom tedavisi olacak.kızlar desteğiniz ve dualarınız için ALLAH razı olsun.
hatta annem demiş kızımım düğünü var düğünden sonra yapalım diye doktor sen düğüne kadar ayağa kalkacaksın demiş.

Çok güzel haberler bunlar :) çok sevindim canım hadi geçmiş olsun hepinize.. bundan sonrası için herşey güzel olur inşallah

cok sevindim allahin izniyle ayaga kalkacak tatlim sen icini ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…