2014 eylül gelinleri de buraya:))

Aman sakin yatagi hatirlatma bana canim o da ayri bir mevzuydu, yatagimi ne yapacagim onu da mi getirmeyecegim diyip duruyordu bir ara hani goren de triplex ev tuttuk yer var da istemiyorum sanacak zaten zor sigacagiz bu eve bile
Bitmis safak masallah siz listeyi bosverin zaten kavusuyorsunuz su anda en onemlisi bu
bazi seyler zamanla ihtiyacamzevke gore sekillenir bence ben de bu yuzden sonraya biraktim yemek odasini bile nevresim sadece 2 tane aldim cokmbegendiklerimi, misafire var zaten tek kişilik ler yeni almiyoruz. Zamanlanyine cok begendigim renk, desen bulunca alirim:)

Kizlar gunaydin,
Ablam bugun kina alisverisimi yapicak eminonune gidicek. Var mi oralarda onerebileceginiz yerler hem uygun hem guzel seyler olan..

insallah canım bu gün hayırlı hbrler alacam bugun annemden.
baya yazmışsın yazdıklarının çogu var bende ama bu kestane çizecegini merak ettim nasıl bisey oluyor
ben cok severım ve kışın iki akşamda bir mutlaka pişiririm kestane
benım daha hiç plastık kabım yok bu hafta sonu alacam gene biraz bişeyler annem liste yapıyor :)

kızlar bişey danişacam benim yatak odam ve salonum tamam kuruldu yerleştı biliyorsunuz zaten güzelde oldu banyomda yapıldı şükür.şimdik evde bir oda kaldı çocuk odası küçük bir oda değil orada nişanlımın tek kişilik yatağı var diyorum ki bende evdeki yeni dolapımı getireyım o odaya kurayım.dolapıda kullanırım kışlık kıyafetlerimi dizerim filan....hatta o odaya ütü masasınıda koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur.

Daha iyi olur kendi odandaki dolap tikis tikis olmaz ben de bir odami oyle yaptim hem misafir odasi hem utu odasi bebis olunca da ona duzenlersin odayi :)

Bu arada annenin rahatsiz gormemisim aralarda cok gecmis olsun. Nikahta keramet vardir derler insallah sizinki annenin iyilesmesi olur :)

Daha iyi olur kendi odandaki dolap tikis tikis olmaz ben de bir odami oyle yaptim hem misafir odasi hem utu odasi bebis olunca da ona duzenlersin odayi :)

amin canım inşallah iyileşecek annem güzel günlerimizi yaşayacaz.
aynen bende öyle düşünüyorum yatıya misafir gelince orada yatar hemde ev toplu olur ütü masası süpürge orda durur

amin canım inşallah iyileşecek annem güzel günlerimizi yaşayacaz.
aynen bende öyle düşünüyorum yatıya misafir gelince orada yatar hemde ev toplu olur ütü masası süpürge orda durur

tatlım ck geçmiş olsun şimdi bu blokta okudum allah yardımcınız olsun. bu arada kesinlikle kullanışlı bir oda olur senin için bncede öyle yapmalısın. banada mobilyalar konusunda fikir versenize kızlar cok cok kararsızım((

ALLAH razı olsun canım ....öteki forumda anlattım biraz esyalarımı ama bu forumda benım ve arkadasların paylaştığı eşya resimleri var belki işine yarar

Bende oyle yaptim giyinme odasi gibi oldu cokta guzel olur yap canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalim hayirli haberleri bekliyoruz
Kestane cizecegi nasil biseymis merak ettim bende

Hadi bakalim hayirli haberleri bekliyoruz
Kestane cizecegi nasil biseymis merak ettim bende

insallah canım hayırlı hbrleri paylaşırım sizinle.
kestane için bir teflon tencerimi gözden çıkarmam lazım :) kestane yapınca bir daha kullanılmıyor çünkü

insallah canım hayırlı hbrleri paylaşırım sizinle.
kestane için bir teflon tencerimi gözden çıkarmam lazım :) kestane yapınca bir daha kullanılmıyor çünkü

Aynen ben bitane alicam uygun fiyatli bisey gerci ben kestaneyi firindada seviyorum acayip guzel oluyo

Sark han canim en ucuzu orasi

Tesekkur ettim canim geziyomus bizim hatunlar bakalim neler alcaklar :))
Bu arada benim kina ve ilk dugunum bir arada olcak ilk basta gelinlik giycem 2 saat sonra bindallimi giyicem duvak tak cikar zor olur diye cicek cemberler var ya ondan takmak istiyorum eminonunde bulunur mu acaba o da

Var var canim orda hersey var ben heryerini gezdim artik :) ama istersen seyde yapabilirsin bu prenses duvaklar oluyo tac cok kucuk ucunada bi tul yapistirrsn onun cikarmasi takmasi daha rahat

Aa evettt :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…