- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.961
sukur kurtulmussun canim benim allaha sukur oyle bir derdim yok eger isterse tek kisilik yatagini getirirse iyi olur ama sanmıyorum kayinvalidemin verecegini:)
5 gun kaldi tatlim hatta 6 diyebiliriz aksam yanima gelecegi icin:) saol fistik
benim listeyi bir daha duzenliyorum bayramdan sonra cikip alinacak daha bir iki sey sordum yazayim mi diye aman bosver onlari da evlendikten sonra al ugrasacak birseyin olsun:)
bizim de nikah gunumuz belli degil salonda olmasini istiyoruz o yuzden 51 gun kaldi diyebiliriz:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 51 gun kaldı...
Kizlar dun calisma/misafir yatiracagimiz oda ve kutuphaneler ve tum hirdavatlarimizin olacagi odayi milim milim olcerek kroki yaptik:) ve nisanlim sonunda 16 yildir kullandigi kanepeleri gocen takimin koca koca tekli koltuklarini inatla yeni evimize getirmekten vazgecmek zorunda kaldihayir ben daha once goz hesabi sigdiramamistim zaten ve oturacak yer istersek hafif pratik bir seyler koyarz diyordum ama sag olsun nisanlim temizliği zorlastiracak gereksiz irilikte koltuklarindan ayrilmak istemiyordu, anlamiyorum ki 3 tane 3lu koltuk aldik 2 si salonaa 1 i caalisma odasina e 2 kisiyiz ne yapacagiz baska odada koltugu : tekli koltuk kabusumuz daa bitti cok sukur resmen kilo veriyorum laf anlatana kadar
Safak kac canim az kalmisti, geldi mi yoksa nisanlin? Guzel dileklerin senle birlikte hepimiz icin gercek olur insallah
Guzel haberlerini alacaksiniz, senin evle isin kalmadi zaten rahat raqhat hepsi hallolur canim
Benim ivir zivir listem onkadar uzun ki 1 sene veriyorum kendime tamamlamak icin:)) cay suzgeci ve limonlugu 2 senenonce almistim ben nisaanlima ceyizimizin ilkmparcalari olmus cay degil de limon suzmek icin almistik ama:)
Aldim lostemi elime...
Bardak altligi eger gerekliyse, sebze yikamak icin plastikmkaplar 2 buyuk 1 orta boy ucsan aldim plastigi kokmuyor ve 5 numara en zararsizi.moonstar da iyi bu arada.
Salata kurutucusu yesili kalmamisti gecen hafta alamadim yine ucsan aqriyorum, bu arada erzak kaplarini da kokladim kokmuyordu hobby marka almisti annem kapaklari kokuyordu resmen kullanamadik..
Cirpma teli, ceviz findikmkiracagi,
kestane cizmek icin bir sey vardi onsuznkesemem elimimkesicemmdiye korkarim.
Cekmece ici kasiklik.
Corba fincani, dondurmamkasesi,
Kavanoz acacagi, ama her kavanozda ise yaramiyor yine tornavida kullaniyorum kucuklerde:)
Bulasik kurilama bezleri makineden cikan tencerelerin kulplarindan akan sular v bicin:)
Kesme tahtasi
Mutfak tartisi
Dijital gerinsayimli mutfak saati, mekanik olanlarin tiktiktik sesi sinirlerimi bozuyor:)
Poset mandallari kesinlikle hayat kurtarıcı, ayrica karton kutuda sut vb acinca da agzini bunlarla sikistiriyoruz hava almiyor
Sebze fircasi, havuc patates ya da kabuklu yenecekler icin.
Uzar gideeerr:)))
Bizim nikaah gunumuznbile belli degil eylul un ilk 10ngunu ama hangisi:))) eylul demisken, biz eylulde tanistik, eylulde nisanlandikminsallah eylulde evlenecegiz:) ama gun nilmeyince geri sayim yapamıyorum iyi mi kotu mu bilemedim simdi:44:
Kizlar gunaydin,
Ablam bugun kina alisverisimi yapicak eminonune gidicek. Var mi oralarda onerebileceginiz yerler hem uygun hem guzel seyler olan..
tabıki tek gidelecek adres şarkhan :)
tabıki tek gidelecek adres şarkhan :)
kızlar bişey danişacam benim yatak odam ve salonum tamam kuruldu yerleştı biliyorsunuz zaten güzelde oldu banyomda yapıldı şükür.şimdik evde bir oda kaldı çocuk odası küçük bir oda değil orada nişanlımın tek kişilik yatağı var diyorum ki bende evdeki yeni dolapımı getireyım o odaya kurayım.dolapıda kullanırım kışlık kıyafetlerimi dizerim filan....hatta o odaya ütü masasınıda koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur.
Bu arada annenin rahatsiz gormemisim aralarda cok gecmis olsun. Nikahta keramet vardir derler insallah sizinki annenin iyilesmesi olur :)
Daha iyi olur kendi odandaki dolap tikis tikis olmaz ben de bir odami oyle yaptim hem misafir odasi hem utu odasi bebis olunca da ona duzenlersin odayi :)
amin canım inşallah iyileşecek annem güzel günlerimizi yaşayacaz.
aynen bende öyle düşünüyorum yatıya misafir gelince orada yatar hemde ev toplu olur ütü masası süpürge orda durur
tatlım ck geçmiş olsun şimdi bu blokta okudum allah yardımcınız olsun. bu arada kesinlikle kullanışlı bir oda olur senin için bncede öyle yapmalısın. banada mobilyalar konusunda fikir versenize kızlar cok cok kararsızım((
Kizlar gunaydin,
Ablam bugun kina alisverisimi yapicak eminonune gidicek. Var mi oralarda onerebileceginiz yerler hem uygun hem guzel seyler olan..
kızlar bişey danişacam benim yatak odam ve salonum tamam kuruldu yerleştı biliyorsunuz zaten güzelde oldu banyomda yapıldı şükür.şimdik evde bir oda kaldı çocuk odası küçük bir oda değil orada nişanlımın tek kişilik yatağı var diyorum ki bende evdeki yeni dolapımı getireyım o odaya kurayım.dolapıda kullanırım kışlık kıyafetlerimi dizerim filan....hatta o odaya ütü masasınıda koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur.
insallah canım bu gün hayırlı hbrler alacam bugun annemden.
baya yazmışsın yazdıklarının çogu var bende ama bu kestane çizecegini merak ettim nasıl bisey oluyor
ben cok severım ve kışın iki akşamda bir mutlaka pişiririm kestane
benım daha hiç plastık kabım yok bu hafta sonu alacam gene biraz bişeyler annem liste yapıyor :)
Hadi bakalim hayirli haberleri bekliyoruz
Kestane cizecegi nasil biseymis merak ettim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende oyle yaptim giyinme odasi gibi oldu cokta guzel olur yap canim
insallah canım hayırlı hbrleri paylaşırım sizinle.
kestane için bir teflon tencerimi gözden çıkarmam lazım :) kestane yapınca bir daha kullanılmıyor çünkü
Hadi bakalim hayirli haberleri bekliyoruz
Kestane cizecegi nasil biseymis merak ettim bende
Sark han canim en ucuzu orasi
Var var canim orda hersey var ben heryerini gezdim artik :) ama istersen seyde yapabilirsin bu prenses duvaklar oluyo tac cok kucuk ucunada bi tul yapistirrsn onun cikarmasi takmasi daha rahatTesekkur ettim canim geziyomus bizim hatunlar bakalim neler alcaklar :))
Bu arada benim kina ve ilk dugunum bir arada olcak ilk basta gelinlik giycem 2 saat sonra bindallimi giyicem duvak tak cikar zor olur diye cicek cemberler var ya ondan takmak istiyorum eminonunde bulunur mu acaba o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?