- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.861
Evet canimm sonunda oldu evi nakliye firmasi tasimis ev sahibi nisanlima evi cok pis birakmislar demis bide milletin copunu temizlicez hahah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde de daha ev yok eşya yok Bende tırlatmak üzereyim az kaldı hastalık hastalık üstüne geliyor aman şu düğün bi bitse hayırlısıyla artık
hayırdır canım sorun mu var
hadi ya ev temizliğide zordur kayınvalidem her hafta temizlıyor bızım esyalar evdeya nişanlımda yaşıyor evde ne zaman gitsem termiz eşyalarım :) ama artık oda yoruluyor bian önce gel evine diyor
benimde ağustosta baslayacak tatlim ben daha gelinlik bile begenmedim ama alacagim moda eviyle konustum bana ağustosta gel baslayalim dedi:) seninle ayni durumdayim tatlim sadece netten arastirip cogu seyde hemen hemen karar verdim sadece :) ve daha evimiz bile tutulmadi haber bekliyorlar:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...
ben prova vb işlerden nefret ettiğim için o konuda bilgim yok ancak eşyalar karar verirseniz 2 günlük iş mobilyalar stokta yoksa gelmesi uzun sürüyor diyorlar toplu üretim yapıldığı için bekleniyormuş isterseniz mobilyacıya bir sorun önceliği ona verirsiniz. beyaz eşya en çabuk geleniymiş. kolay gelsin sıkma kendini. ben ve nişanlım yetişirse herkes yetişir valla
Nisanlin evdemi yasiyo bak bunu bilmiyodum atlamisim onu :) kayinvaliden nerde oturuyoki nisanlin evde yasiyo
ev yok daha eşya yok ayrı şehirlerdeyiz sorun bu canım bende çok kafama takıyorumm
Ooooo hosgeldin nerelerdesin sen biz burda butun gelinleri evlendirdik nerdeyse ortada yoksun :)) eylulu beklicem evet indirime girsin guzel ayda evleniyorz
HOŞGELDİNİZ ARADA BİR GELİN BEKLERİZ
Hoşbuldumm
Bizim ailede şöyle bir şey var bir yere gidilir herşey alınıp çıkılır 2 ay değil 10 günde de çeyiz hazırlanırBazı insanlar ise aylarca yıllarca hazırlık yapıyor.. Sizin aile bizimkine benziyor galiba bu konuda
Çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsan bir ayda yetişir herşey deneyimlerime göre.. Birtek gelinliği en az 1,5 ay önceden ayarlayın bir de mobilyaları 1 ay önceden alın tavsiyem..
Biz ikimizde yoğun çalışıyoruz ve evin tüm tadilatına girdik, ondan paniğim ben :44:
Mevcut bir ev var mı? ve tadilat yaptırmanız gerekiyor mu?
Bizde de daha ev yok eşya yok Bende tırlatmak üzereyim az kaldı hastalık hastalık üstüne geliyor aman şu düğün bi bitse hayırlısıyla artık
Canım benım işler çok yoğun ve izne erken çıkıcam bu yuzden harıl harıl çalışıyorum hazırlıklar bitti sayılır rahatladım geldim
Gelirim cnm daha burada yemek yapmayı ogrenıcez cocuk yapıcaz cok ogrenıcek sey var dımı
Kesınlıkle çalışırken zor oluyor ama zaman cok cabuk gecıyor bence bu harıkaaaSenin düğün ne zaman kuzum
Düğünlerimiz olunca neler hıssedıcez cok merak edıyorum az kaldı ama bak
Hoşbuldumm
Bizim ailede şöyle bir şey var bir yere gidilir herşey alınıp çıkılır 2 ay değil 10 günde de çeyiz hazırlanırBazı insanlar ise aylarca yıllarca hazırlık yapıyor.. Sizin aile bizimkine benziyor galiba bu konuda
Çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsan bir ayda yetişir herşey deneyimlerime göre.. Birtek gelinliği en az 1,5 ay önceden ayarlayın bir de mobilyaları 1 ay önceden alın tavsiyem..
Biz ikimizde yoğun çalışıyoruz ve evin tüm tadilatına girdik, ondan paniğim ben :44:
Mevcut bir ev var mı? ve tadilat yaptırmanız gerekiyor mu?
biraz sıkıntılı durum canım nereye gelin gidiyorsun sen
Allah yardımcımız olsun benim bi sürü arkadaşım 2 aya herşeylerini sığdırdılar biz de yaparız bence ümitliyim ben :) gelinlik konusunda da içim çok rahatladı valla yetişmez mi ki diye içim içimi yiyodu :18:
Canım benım işler çok yoğun ve izne erken çıkıcam bu yuzden harıl harıl çalışıyorum hazırlıklar bitti sayılır rahatladım geldim
Gelirim cnm daha burada yemek yapmayı ogrenıcez cocuk yapıcaz cok ogrenıcek sey var dımı
Kesınlıkle çalışırken zor oluyor ama zaman cok cabuk gecıyor bence bu harıkaaaSenin düğün ne zaman kuzum
nişanlım ve kayınvalidem aynı binada yaşıyor..nişanlım kendi tek yaşıyordu ailesiyle aynı apartmanda ama ayrı evlerde artık yanına bende gidecem inşallah :)
o yüzden ben devamlı kendi evime gidip gelebilıyorum :) o yuzden nişanlım acele ediyor bian önce eve yerleştir diye
Biz son haftaya kadar bir seyler aliyor olacagiz nisanlimla bizi gorup herkes rahatlayabilir:)))Merhabalar,
Ben de bir Eylül 2014 geliniyimm
Bu konuya baktım da herkes herşeyini halletmemiş daha moralim düzeldiBen bir biz halledemedik sanıyordum
Herkese hayırlı olsun şimdiden
Canım mutlu ol bence daha gelinliği sadece deneyip almayan bir ben varım burda heralde :) Gelinlikçi bana Eylül'ün başında gelsen bile 20sine yetişirsin hiç sorun yapma dedi, ben de yapmıyorum işte
Evet kızlar şimdiki sorunumuz balayıııııartık bununla ilgili konuşmaya başlamalıyız :) çoğu şeyi hallettik nasılsa :)
Standart şeyler var zaten yanımıza alacağımız. Bikini, elbise şort vs. Düğünden bi kaç hafta önce hazırlıycam valizimi kenarda dursun. Onu düşinmiyim bi de
Canim mimar sorma degil de ben soyle yapiyoru google a"kahverengi mobilyaya ne renk gider" ya da sutlu kahve ile uyumlu renkler, kirmizinin tamamlayici rengi diye yazinca sana dokuyor siteleri ve oralarda onceden sorulmus sorular ve mimarlarin cevapları oluyor pratik geliyor boylesievet benimde pentide olacagi hic aklima gelmezdi saol canim:) erkek milleti degil mi ne olacak:)
bizde kiraci varmis bayramdan sonra cikacaklarmis onlari bekliyoruz:)
benimkine diyorum ki oturma odasina köşe alalim ki kiraciyiz rahat ederiz her eve uyar yatak olanlardan o da tamam dedi:) buradaki mimara sordum ama cevap gelmedi canim baskada soracagim bir site var mi bilmiyorum ama su mimar selimi izlemek bile cok yaradi bana:)
sorun cikmaz makinende tatlim cunku yeni biz kendi evimizden lojmana tasindik ee kucuk malum lojmanlar sıgdi tatlim ve makine cok guzel bazi ozelliklerinde kirisik azaltma var kolaylik sagliyor gunluk 14 dk var hemen yikiyor yolluktu yorgandi derken 8 kg guzel tatlim agiz tadi ile kullan canim:) ütü de eger almadiysan kazanli al o zaman canim daha kolay oluyor ütü
Ben snorkel alacagim nasil ama:)kizlar balayina ne alacaksiniz yardim edin bana beynim durdu bu konudabide balayindan sonra düğüne gidecegiz teyzesinin oglunun ben elbise ceket giyeyim diyorum birde sözüm de giydim elbisem var lacivert krem ne diyorsunuz
Canim herkes nakliye sirketiyle tasiniyor biz de tasinmistik ama onlar temizlemez ki yani bizde de oyle olmustu biz bosalttigimiz eve tekrar gidip temizlemistik cevremde de hep boyle oluyor, evi bosaltanin temizleyip birakmasi gerekiyordu yani ama tabii anahtari daha gec veriyorlar o durumda sen anahtari aldin ya bence daha onemliEvet canimm sonunda oldu evi nakliye firmasi tasimis ev sahibi nisanlima evi cok pis birakmislar demis bide milletin copunu temizlicez hahah
aa rahatsin yani kayinvalidenle ayni binadasin bseye ihtiyacin oldugunda direk yaninda :)
Zamanda az kaldi son ana skısmamak icin planli hareket etmek lazim. Dugun gunu heycan durumu nasil olucak acaba sac derdi gelinlik derdi fotograf offf :)
Istanbul kadikoy pendik arasi bakmiyorsaniz sanirim rahat bulursunuz evi bu guzergayhtaysaniz hemen baslamalisiniz aramaya:) saglik olduktan sonra esyalar cabuk halloluyor, biraz yorucu olsa da çabuk sonuca variliyor stres yapmayin.Bizde de daha ev yok eşya yok Bende tırlatmak üzereyim az kaldı hastalık hastalık üstüne geliyor aman şu düğün bi bitse hayırlısıyla artık
Ben evlilik karariyla kk yi buldum ve en buyuk derdimiz kararsizlik oldugu icin nick noyle oldu:))) ben nisanda bile o kadar stres oldum ki hafa ici minik bir nikahla atlatacagim olayi sagligimdan olacagim yoksa:)))nicke bayıldım valla ben de öyle bi nick alabilirmişim :) gelinliğe taa mayısta bakmaya başlamıştım kararsızlığımdan 10 gün boyunca bütün gelinlikçileri talan ettim tabi sonrasında bronşit olup 2 hafta yatınca taa bu zamana kadar süren bi ara vermiş olduk :) beyaz eşya buzdolabı ocak fırın var çamaşır bulaşık makinasını aldık enn önemlisi dediğin gibi eşya haftaya bakmaya başlicaz inşallah ağustosun sonunda elimizde olsa şükür dicem artık napayımaman canımızı mı alacaklar yetişmeyen şeyleri de sonradan hallederiz hem nolacak
Heopimiz bildigi en pratik yemekleri paylasirsa burada o isi de kolay cozerizdogru ya her akşam yemek derdi olacak
evet benziyor canim birde annemin tansiyonu olunca bana netten bak begen kodlarini al gidip aliriz diyor o yuzden hemen hemen hazir benimkilerde:) calismiyorum tatlim o yuzden rahatim birazda:) nisanlim askerde haftaya geliyor ins onu bekliyorum ki mobilyalari alalim onlari da netten begendik hazir sayilir:)
tadilat zor allah kolaylik versin canim tezden bitirirsiniz ins
biz kiraci olacagimiz icin evi bulmuslar kiraci bayramdan sonra cikacakmis bi boya gerekiyormus canim:)
gekinlik isi de modaci bayramdan sonra gel dedi hallederiz 1 aya dedi bakalim hayirlisi artik:)
Eylülün 20sinde memleketimde, 26'sında İstanbul'daÇalışan bayanın derdi her zaman çok Napalım halledicez artık çabuk çabuk işlerimizi, Allah'tan şu internet var da herşeye hakimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?