- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.841
Hosgeldin canimm eylulun kaci
Ay ben daha alisveris yapicam balayi icin bikini almam lazim cok is var cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldinnn :)
Eylülün kaçı ? Neler yaptın nelerin eksik anlat bakalım
Hosgeldin canimm eylulun kaci
Ay ben daha alisveris yapicam balayi icin bikini almam lazim cok is var cok
Ahhh ahhh neler anlatsam nerden başlasam :44:
Eylülün 20sinde benim memleketimde, 26sında ise İstanbul'da düğünüm olacak
Henüz evimizin içini yaptırıyoruz.. Boya, pencereler, banyo, parkeler tamam. Bu hafta mutfak, giyinme odası, banyo dolaplarım takılacak, özel yaptırmıştık onları.. Haftaya da yatak ve tuvalet masası geliyor.
Benim çeyizimin elektronik parçaları kaldı, bir de beyaz eşyaları ben alacağım.. Onları bayram zamanı hallederim diyorum. Geriye kalacak olan salon mobilyaları, halılar ve perdeler
Gelinlik ve kına kıyafetlerim dikiliyor, gelin ayakkabısı ve damatlık alınacak..
Böyle işte bendeki durumlar, tırlatmaya az kaldı, doktorum nerde modunda geziyorum
Evimin anahtari suan elimde vee koca bir ohhhhhhhhhh diyorummmmm :)) mutluyum huzurluyumm :)
Evet bende onu bekliyorum :) cok para vermek istemiyorumbenimde almam gereken bir sürü şey var. sadece balayı için değil. bir sürü yeni kıyafet almak istiyorummmmm. Bikini için eylülü bekliyorum ben sezon sonu indirimlerini yakalarım belki :)
Henüz evimizin içini yaptırıyoruz.. Boya, pencereler, banyo, parkeler tamam. Bu hafta mutfak, giyinme odası, banyo dolaplarım takılacak, özel yaptırmıştık onları.. Haftaya da yatak ve tuvalet masası geliyor.
Benim çeyizimin elektronik parçaları kaldı, bir de beyaz eşyaları ben alacağım.. Onları bayram zamanı hallederim diyorum. Geriye kalacak olan salon mobilyaları, halılar ve perdeler
Gelinlik ve kına kıyafetlerim dikiliyor, gelin ayakkabısı ve damatlık alınacak..
Böyle işte bendeki durumlar, tırlatmaya az kaldı, doktorum nerde modunda geziyorum
Buradan cok pratik fikirler cikiyor canim, pentiye o kadR girerim tabanlık olduguna hic dikkat etmemistim daha once, gratisi de bir arkadasim soylemisti her gun dua ediyorum ayaklarimi ve ayakkabı mi kirtardigi icin:) sizin durumda tabii ki normali bu, bizimki asker de degil ama gunlerce haftalarca ben araştırıyorum netten, gidip yerinde eliyorum son yere ya daq son 2,3 yer gidiyoruz seciyoruz aaa ne cabuk sectik diyinceoluyorum o kadar uhrastim ben diyince aaa dogru diyor
Istanbul anadolu yakasi su anda kentsel donusumden dolayi kiralik ev krizi yasiyor gecenlerde haber bile oldu, 1,5 ay ev aradik cogu arkadas boyle sizde sorun olmaz muhtemelen bizim ev stresimiz bu yila ozeldi sans iste
Dekorasyon sitelerinin linklerini ver canım o zaman anliyorlar, hangi renkler tamamlayici sadece bejler bi sure sonra bogucu oluyor tamamlayici renkler lazim diyor mesela seninki nasil bilmem, benimki uzman goruslerine saygili kendimi yormuyorum artik ic mimar goruslerini soyluyorum ya daq okuyunca kabul ediyor:) turkuaz kahverenginin olumsuz etkisini kirmaqsiyla unlu kesinlikle turuncu da cok yakisan renklerden bence
Makine 8 kg luk kiraci oldugumuz icin her eve sorunsuz girsin istedik, insalllah sorun cikmaz bunda camasir makinesi elim ayagim cok sik camasir yikaniyor bizde maalesef
Banyoyu 40 kere temizleyeyim yeter ki utu yapmiyim
Merhabalar,
Ben de bir Eylül 2014 geliniyimm
Bu konuya baktım da herkes herşeyini halletmemiş daha moralim düzeldiBen bir biz halledemedik sanıyordum
Herkese hayırlı olsun şimdiden
benimde almam gereken bir sürü şey var. sadece balayı için değil. bir sürü yeni kıyafet almak istiyorummmmm. Bikini için eylülü bekliyorum ben sezon sonu indirimlerini yakalarım belki :)
Selam kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar? Ya buraya ugramayalı ne kadar olmuş iş güç derken unuttum burayı :26::26:
Gülüüm naber?Ben geçen sene eylülün 2.haftası falandı öyle bikiniler aldım ki çok ucuza, heryerde bir alana diğeri indirimli kampanyası vardı eylülü bekle mutlaka
vayy kimleri görüyorummm :) nerelerdesin sen kaçak gelin :)
Eylülü sabırsızlıkla bekliyorum canım, her açıdan
sen neler yaptın ne zamandır yoksun anlat bakalım
Canım herşey halloldu sayılır, eşyalar yerleşecek kaba temizlik yapıldı ama yerleşmeden önce derin bir temizlik olacak, kucuk işler kaldı sadece herşey tamam diyorum ben coook guzel sukur
Sen naptın herşey halloldu mu?
Benimde çoğu şey halloldu canım. Geriye sadece büyük olarak davetiye gelinlik kuaför balayı alışverişii ve kuaför gibi detaylar kaldı :)
evimin anahtari suan elimde vee koca bir ohhhhhhhhhh diyorummmmm :)) mutluyum huzurluyumm :)
Benim de 20 Eylül :) canım maşallah bi sürü şey halletmişsin bence telaşlanmana gerek yok
Evet bende onu bekliyorum :) cok para vermek istemiyorum
Oo sende halletmissin baya herseyi :)
Selam kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar? Ya buraya ugramayalı ne kadar olmuş iş güç derken unuttum burayı :26::26:
Gülüüm naber?Ben geçen sene eylülün 2.haftası falandı öyle bikiniler aldım ki çok ucuza, heryerde bir alana diğeri indirimli kampanyası vardı eylülü bekle mutlaka
Bende bu ara sadece düğün takılarımla çamaşırlarımla falan uğraşıyorum çoook rahatladım senin daha var vaktin ama iyi gidiyosun cnm
Senın vaktın rahat rahat yeter canım benden sonra 20 gunun daha vardı dımı senın 20 eylul dıye hatırlıyorum
Kına ıcın detaylar arıyorum bu ara bende iş kalmadı ugrasacak ya mesgale lazım
hoşgeldiniz inan benimde dogru durust biseyim yok sadece sandik isi hazir gibi o kadar sanirim senin 20 eylul sen tamamlarsin benim 4 ve 6 eylül ne yapacagim bilmiyorum :banghead: aman bosver hallolur elbet
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...
yuppi sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?