2014 eylül gelinleri de buraya:))

hayırlı olsun güle güle kullanin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzelmis bende instagramda gormustum onda resimde yaptirabiliyorsun bende onu düşünüyorum:)

Hep Hazira konuyorum ama adres verirseniz bende fiyatlara bakayım makulse yaptırayım cok hoşuma gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anneme de okudum bu yorumunu koptuk:) iyi güldüm allah da seni güldürsün hep canım:) sonunda aldıııık araştırma faslı bitti:)))

yehuuuu eşyalarım gelmiş diziliyor şu anda :)) ama ben nerdeyim işteyim tabiki (

gelmiş ya boşver, güle güle güzel günlerde kullan. sabırsızlanıyorsun tabii ama inan gelmesi daha önemli benim şu anda yaşadığım stresi yaşamazsın:) neyse çok şükür bugün alındı ya beyaz eşya da, hala inanamıyorum bizdeki sorun alana kadar benim sürekli araştırmaya devam etmem aklımın o konuda kalması korkuyordum başıma bir şey gelecek diye

teşekkür ederim canım ama maalesef ancak haftasonu gidebilirim İşyerim leventte bağcılarda oturuyorum, evim esenyurtta
istanbul sınavı gibi olmuş dur levent tamam bağcılar bayrampaşa tarafında olsa gerek diye düşünüyorum, esenyurtta boş cevap hakkımı kullanıyorum:) anadolu yakasının bağrından kopan bir gelin adayı olarak esentepe yi biliyorum bu tarafta esenkent var aa dur esenler i de biliyorum otogar var :44:

haha bayıldım aslında çok doğru söylüyorlar ya hani insan beraber yaşadıkça birbirinin zevklerini de daha iyi öğrenir ya ne kadar uzun süre çıksan da bazı şeyleri aynı eve girmeden anlamıyorsun o yüzden önemli ihtiyaç olmayan şeyler gerçekten daha doğru seçilir diye düşünüyorum ben de. biz ki o kadar uzun zamandır beraberiz, bu kadar ortak zevkimiz olduğunu bu alışveriş sürecinde anladım bazen diyorum içimden keşke daha önce çıksaymışız şu alışverişlere daha önce evlenirdim seninle

teşekkür ederim :) şu an haftasonuna yıllar var :)
bana da kağıt döşeneceği güne yani düne kadar zaman geçmiyordu bir de dün bugüne ertelendi resmen depresyona girmek üzereydim

kolay gelsin canım, çok haklısın zaten nişanlın da orada oturuyor. ah benimki de taşınmış olsaydı yıkar yıkar dizerdim ama şimdi paketleriyle taşıyacağım anahtarı değiştirtecek bu cumartesi inşallah yeni kilit taktırmadan götürmüyorum aldıklarımı

en güzelini yapiyorsunuz ben cogu seyi bayramdan sonra alacagim dugune 15 gün kala yerlestirecegiz off off gozumde öyle büyüyor ki anlatamam

bizim gibi kararsız değilsen 2 günde bile olur inan, ama bizim gibi olunca böyle kafayı yiyor insan

evdeki kiracı çıkmış yarın evimizin anahtarını alıyoruz sonunda ohhhhhhhh işte bu günü bekliyodum
gözün aydıııın canım, çok şükür. anahtarı aldığımız günü hatırladım. sanki hiç çıkmayacak gibi geliyordu o zaman bana
Kizlar bisey soracagim benim adet dönemim balayinin oratasina denk geliyor ben ne yapacagim benim gibi olan var mi :what:

hani stresten falan gecikmeler olabiliyor ya belki öyle olur. eğer doğum kontrol hapı kullanacaksan 1-2 ay önce başlamak gerekiyor hani onunla zamanı değişir mi bilmiyorum. adet geciktirici bir ilaç var hani ama onu da şahsen tavsiye etmiyorum. 2 defa kullandım 1. de hiç sorun yaşamadım, 2. de şişkinlik, asabiyet sonrasında sapıtan adet düzeni. artık hayatta kullanmam.

mesajı süper, malzeme olarak ikinizin de rahat kullanacağı bir şeyse diyecektim ki demiyorum anı olarak kalması bile süper olur

Kizlar bisey soracagim benim adet dönemim balayinin oratasina denk geliyor ben ne yapacagim benim gibi olan var mi :what:

Benimde öyleydı ama bu ay erken oldu aklım karıştı eğer bir dahaki ay Bakacam tarihler denk gelirse ilaçlar var

Babam hala bile çeyiz tamamlama işine al atmış :))) istediğim pahalı diye almadığım vileda yı almış yanınada çay seker için bir sürü büyük küçük kavanoz almış :)) canım babam benm

canım karıştırmıyorsam sen destek olmuştun o kararsızlığımda, gerçekten güzel olacağına inanmıştım. sonra tam vazgeçiyordum nişanlım neden vazgeçiyorsun olmadık yerlere ne paralar gidiyor demişti, iyi ki caymama izin vermemiş, bugün mest olduk ikimiz de. çoğu kişiye fazla karışık ve renkli gelebilir, ancak ikimiz de bunu görünce başka kağır beğenememiştik ve tabii duvarda nasıl olur diye merak ediyorduk, resimde görünende daha canlı canlı duruyor ayrılmak istemedim duvarımdan 32 diş sırıtır moda geçtim nişanlım diyor ki, bileydim bu kadar sevineceğini ilk bunu yaptırırdım

ve bizim rengarenk taş duvar kağıdımız

hayırlı olsun güle güle kullanin :)

teşekkür ederim, hala bu karar faslını atlattığımıza inanamıyorum. kesinlikle ev kurmak bize fazla ağır geldi, allahtan bulaşık makinesi vardı nişanlımın iyi durumda yoksa bir de ona kafa patlatacaktım

yaa bak bir de ayıp mı ediyorum diyordun baba yüreği dayanır mı hiç. merak ettim şu viledayı ama pratik mi gerçekten ben şu saç maç yapışanlara sinir oluyorum evde yeşil sıkmalı mop aldık o yüzden o da çok ağır kolları kopuyor insanın, pratik bir mop falan bulmam lazım pratik şeylere verilen paraya acımıyorum şahsen zamanımız ve canımız daha kıymetli sonuçta

Aynen kuzum valla ayıp mi diye düşünüyordum...bak resmi atayım

Duvar kagıtı 10 numara olmuş bayıldım :)) dogru duvar kagıtını birlikte konuştuk iyiki yaptırmıssın bayıldım
Daha önceden atmıştım ama görmeyen arkadaslar varsa fikir olsun

Vee gelin ayakkabısı resmini isteyenler vardı anca çekebildim

Aynen kuzum valla ayıp mi diye düşünüyordum...bak resmi atayımEki Görüntüle 1183562

çok sağ ol, o kadar çeşit var ki, hiç anlamıyorum kafam karışıyor bu pedala basıp mı sıkılıyor canım, çok ıslak bırakmıyordur parkeleri o zaman değil mi, bizim mop biraz ıslak bırakıyor çünkü. araştırayım bunun fiyatını da şu anda sevmediğim viledadan var evde ilk temizlikte aldılar onun tipi kayar yakında böyle işe yarar bir şey lazım bana.

Annemde bunu kullanıyor cok rahat bu basmalı bunda önce kendinden dönmeli vardı onlar cok su bırakıyor bilgin olsun evimizde köpeğimiz var oyüZden cok sık temızlık oluyor en kullanışlı bu bence

kesinlikle paylaşmalısın canım ara ara, tekrar tekrar teşekkür ederim. o ara çok bunalmıştım bir yandan çok istiyordum bir yandan gereksiz mi acaba ya da iyi olur mu acaba diye düşünüyordum sen o akşam atınca sonuçların böyle güzel olabileceğini katalogdan değil de birebir arkadaştan görünce aklıma iyice yatmıştı. sonra bauhaus ta güzel bulamadık diye cayıyordum ki o anda da nişanlım devreye girdi onun da aklına yatmıştı. sen o gün foto eklemesen ben belki de vazgeçecektim daha hiç bakmadan mağazalara:)

Vee gelin ayakkabısı resmini isteyenler vardı anca çekebildim Eki Görüntüle 1183588

vuuuuu diyorum

Hep Hazira konuyorum ama adres verirseniz bende fiyatlara bakayım makulse yaptırayım cok hoşuma gitti

bu sekilde ya da istediginiz instagraminiz var mi bilmiyorum yoksa telefon isteyebilirim:)

Yardımcı olabildiysen ne mutlu bana :)) karar vermek almak uygulamak cidden zor zaten bütçe kısıklı rahat hareket edemıyoruz böyle birbirimizde bilgi alıyoruz resim paylaşıyoruz cidden cok iyi oluyor :))
Hafta sonu evimde olacam bir sıkıntı çıkmazsa çeyizimde orda bol bol resım atarım

hah en çok gördüklerim o kendinden dönenler mor oluyor genelde hatta, ama bir türlü aklıma yatmıyordu ne farkı var gibisinden. köpeğiniz mi vaar, tam stres ilacı, tahmin edebiliyorum viledanın ne kadar çok çalıştığını ama değer onlara

Uzun zamandır var evde herkez diyor çeyizinde giderken onuda al diye ama malesef o beyaz koltuklara haydut yanı köpeğim ile hiç hayal edemıyorum :))

Vee gelin ayakkabısı resmini isteyenler vardı anca çekebildim Eki Görüntüle 1183588

hayirli olsun güle güle kullanin cok güzel:) ben dah bakmadim ve kararsizim renkli mi alsam diye düşünüyorum lacivert falan cicegimle ayni renk olsun bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…