- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.681
Hahah supermis bende 6. Aydayken evlenme tekli aldim tanisma yildonumumzde soz yaptik daha anlamli olsun diye :)
Allah I'm utandırmasın bunca emek bunca hayal inşallah hep yüzümüz güler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim esas onemli olan o zaten
evraklarımız tamam değil sabah erkenden onları halledicez sonra da nikah dairesine gidicez bakalım bir günde hallolucakmı :)evraklar tamamsa bir günde alırsınız biz biraz sıra beklemiştik ama 1 saat içinde aldık :) gelsin artık hayırlısı ile nikah günümüz
evraklarımız tamam değil sabah erkenden onları halledicez sonra da nikah dairesine gidicez bakalım bir günde hallolucakmı :)
bir de bişey sorucam nikahınızı düğün sırasında mı yapıcaksınız yoksa daha öncemi?
evraklarımız tamam değil sabah erkenden onları halledicez sonra da nikah dairesine gidicez bakalım bir günde hallolucakmı :)
bir de bişey sorucam nikahınızı düğün sırasında mı yapıcaksınız yoksa daha öncemi?
Benim bir gunde hallolmusti canim evraklarm hazirdi gerci bi tek baska ilcede olucagi izin izin almamz gerekti onun icin kosturmustuk onun disinda gittik basvuru icin hic beklemeden parayi verdik ve is bitti :) benim dugun salonunda olucak
Bizim evraklar 2 gün sürdü hazırlamak düğünde 15 gün önce nikah inşallah
Bizim evraklar 2 gün sürdü hazırlamak düğünde 15 gün önce nikah inşallah
ya ben düğün günü olsun istiyorumda. düğünümüz öğlen başliycak 12-17 arasi olucak insallah. nikah günü alirken saat de seçiyoruzya nikah kaçta olsa bilemedim :/
Benim 19.00-00.00 nikah saatin 20.15 canim sende 13.00 yaptirabilirsin
Ana kız balkonda çay içtik listemizi yaptık yap yap bitmıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 19.00-00.00 nikah saatin 20.15 canim sende 13.00 yaptirabilirsin
evet 13:00 civarı seçelim biz de en iyisi sağol canım :)
Kızlar merhaba size bişey danışcam acaba be yalnış mı düşünüyorum.düğünüme 2 ay var kısmetse teyzemle bugun otryruz çok ta severim kendisini aslında ama bugun bana dedi ki düğünün adetine denk geliyo mu dedi bende hesaplamadım dedim gercektende ole ama.sonra bana dedi ki gülerek işin ne hesaplasana dedi bende benim için önemli değil dedim sonra yine gülerek hesaplada bana sole dedi bende lafı anlamamazlıga getirdim ama çok sinirlendim.sizce gereksiz yere mi sinirlendim siz olsanız napardınız
utanırdım heralde..ya kötülüğüne söylememiştir hoş seni düşündüğünden sormuştur sonuçta bizler biraz daha cahil kalıyoruz böyle konularda onlara göre hani eğer denk geliyorsa belki ilaç tavsiyesi felan vermek için sormuştur olabilirde yani.. :26:
Bilmiyorum canım ya hiç sevmem bu muhabbetleri yapmayı acaba bana düğünden sonrada sorar mı
Bilmiyorum canım ya hiç sevmem bu muhabbetleri yapmayı acaba bana düğünden sonrada sorar mı
korkarımki evlendikten sonra çok daha fazla soru sorulacak bu konularda :18: millet meraklı melahat anacım kimbilir kaç kişi soracak nasıl geçti naptınız diyekaş göz işaretleriyle... :18: bende hiç hoşlanmam ve çok utanırım... artık terslermiyiz naparız bilemiyorum
Iyi geceler kizlar, cmasir makinesi seciminde kafayi yememe ramak kaldi. Karar verdigimizz makinenin paneli degismis ve ben yenisini hic begenmedim mecburen baska model olacak derken bu sefer ay bosch a da mi baksam yorumlara bakayim diyince is uzadi gitti yok hayir veriyorum karari 7104 he arcelik yazayim da yarin durumum ne olacak karsilastiririm
Bence bunun adi ozel hayat olduguna gore kimseyi ilgilendirmez. Diyelim ki insan ir konuda fikir danismak istedi ne bileyim benim dusunceme gore bu akraba degil de yakin arkadasi olsa insanin daha mantikligeliyor bana, tabii iliskilere de bagli olabilir.
Bence bunun adi ozel hayat olduguna gore kimseyi ilgilendirmez. Diyelim ki insan ir konuda fikir danismak istedi ne bileyim benim dusunceme gore bu akraba degil de yakin arkadasi olsa insanin daha mantikligeliyor bana, tabii iliskilere de bagli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?