2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlarda düğünde kullanacağınız müzikleri seçtiniz mi? bu aralar beni fazla meşgul ediyor bu konu ve kararsız kaldım.buradan fikir alışverişi yapsak

pasta müziğimi seçtim ben youtube a fiesta2 pasta yazınca çıkıyo diğerleri muallak ya özellikle dans müziği falan unbreak my heart olabilir toni nin şarkıyı girişi falan hiç bilemiyorum senin varmı kafanda bişeyler

bende siyah severim fiyat çok iyiiii :) iyi günlerde kullanın canım gerçekten güzel fiyata iki takım almışsınız

sağol canım inşallah

O sarkitlar goruntu olarak cok guzeller, gencsin temizligi sorun olmaz sana, ben her seyin kolay temizligini dusundugum icin goruntusunu begendiklerimi alamiyorum. Mor olanin farkli renklerinden calisma odasina falan olabilor aslinda sanki daha kolay temizlenir gibi bir de aydinlatmaq derdimiz var tabii ama bayramdan sonra rahat rahat bakmak Istiyorum e nisanlim once tasinacak eski bir seyler taksin olmazsa ne yapalim 2 defa elektrikci gelecek ama bu sefer de. Bunu da hallettin, gule gule kullan perden cok guzel olmus ve bence cok da ilginc hep pembeli seylerdense boyle tiyatro perdesi gibi cok guzel bas rolde sizler
kac yasindasin bilmiyorum, heyecanını anliyorum, cevrende karsi çıkanları gormussun. Insan sevdiginin guzel hareketlerini tabii ki takdir etmeli, bunlar guzel seyler. Buradan sonra yazacaklarimi sadece kadin haklarinin durumuna bir serzenis olarak algilayin kisisel degil, olir mu?

Lutfen gelecegin kadinlari , anneleri olarak kendinizi boyle hissetmeyin kizlar.hangi devirde yasiyoruz, calisan insanlariz cogumuz olmasak bile boyle bir medeni hakkimiz var, artik buna razi olunmasi bir arti olarak gorulmemeli, o zaman kocam beni dovmuyor cok sukur derken de bulabiliriz kendimizi.

Kendi soyadimi kullanmak icin nisanlima sormadim. Beni soyadim o tabii kullanicam.
:13::13:

cok haklısın canım aslında ama işte böyle görünce hep bu bir artı gibi geliyor

evet canım perdeli olsun daha hoş olur diye düşündümde daha süslemesini yazılarını yapmadım nasıl yapıcağmı bilemedim :) giyinme odasına almicaktım ama kayınvalidem ben bu moru çok beğendiğim için dayanamadı aldı
kadın hakları konusunda katılıyorum sana bu tarz şeyler özgür iradeyle yapılabilcek şeyler fakat etrafta okadar örnekler varki kocası tarafından bu durumun istenmemesi. benim nişanlım karışmadı sen bilirsin dedi ama ben sadece onun soyadını istedim bu da benim düşüncem

Canım bu arada eşyaların çok güzel güle güle kullan...haftaya bir sıkıntı olmazsa eşyalarımı yerleştirecez sadece mutfak annemle gidip yerleşecem ben sadede annemle yapmak istıyorum cünkü zaten kayınvalidem ve canım görumcen yardım edecek :)) ALLAH ın izniyle güzel bir hafta sonu olacak

sagol canım ohhh ne güzel darısı başıma ya :)
sen mutfak eşyalarını yıkayıpmı götrüyosun yoksa evinde yıkayıp öylemi yerleştiriceksn canım

sagol canım ohhh ne güzel darısı başıma ya :)
sen mutfak eşyalarını yıkayıpmı götrüyosun yoksa evinde yıkayıp öylemi yerleştiriceksn canım

benım bütün mutfak eşyam gitti canım orada zaten kayınvalidem sakın yıkama burda yıkayıp birlikte yapalım daha iyi olur bir makineye atarız bir elde yıkarız biter gider dedi :)) kayınvalidem çok iyi ben yıkarım sen yerleştırirsin diyor

hepsi çok güzel canım güle güle kullan

ohhhhhhh süpermiş valla :)
hepsi çok güzel canım güle güle kullan

sagol canım benimm

ohhhhhhh süpermiş valla :)

sagol canım benimm

ALLAH ım nasip ederse ben ağustosa başlarında yerleşmiş olmak isterim son 1 ay kala hiç evle derdim olmasın ailemle doya doya zaman geçireyim diyorum bide annem ameliyat olursa daha evle ilgilenemem o yüzden ameliyat olmadan gidip evi yerleştirelım

evet doğru söylüyosun canım daha rahat olur senin için bizim kiracıda çıksa rahatlicam ayın 15 i bi türlü gelmiyor ya

evet doğru söylüyosun canım daha rahat olur senin için bizim kiracıda çıksa rahatlicam ayın 15 i bi türlü gelmiyor ya

az kalmış canım benım 7 gün hemencik geçer sende yerleşirsin benim bir perdem kaldı onuda acele etmiyorum artık baya bişeyler yaptık zaten son 10 günde

canım hepsi hayırlı olsun güle güle kullan.. Avizelerin fiyatlarını ve nerden aldığını da yazablir misin? bende alıcam ama nereler uygundur bir araştırayım

sagol canım benimm
yatakodasını ekleyemedim paketliydi onuda eve yerleşince atarım artık :) yatak odası mutfak salonu or light libadiyede bi avizeciden orda bir cadde olduğu gibi avizeci
giyinme odasını antre ve koridoruda kartal soğanlıktan gold light dan aldım canım fiyatları daha uygundu soğanlıktakinin oturma odasınada koçtaştan aldım onunda tarzı biraz farklı far gibi o odamız sinema odasıymış nişanlım öyle diyo oturma odası diyince kızıyo

az kalmış canım benım 7 gün hemencik geçer sende yerleşirsin benim bir perdem kaldı onuda acele etmiyorum artık baya bişeyler yaptık zaten son 10 günde

ben dün fikir almak için baktımda tülü düz düşünüyorum şifon gibi böyle sedefli gibi parlıyodu bayıldım ona yan fonları hareketli bişey düşünüyorum açık krem ve pudra rengi gibi bişey düşünüyorum

oo hepsi karşıda ama bunların :)) koçtaştan bakmıştım fiyatlara ama başka yeri görmediğimden fiyatlar hakkında bilgim yok pek. Eskidjide çeşit çok bir de oraya bakayım

bende aynen senin gibi istiyorum ama annemler klasik tüllere alıştığı için pek sıcak bakmıyorlar. benim istediklerime hayal tül diyorlar.

evet o tüller bence daha şık duruyo bazılarıda o tülmü incecik şey diyolar ama gerçekten fonlarla beraber harika duruyo o tül renk seçenekleride var kemik rengide güzeldi kırık beyada aslında salonu kapamicağnı bilsem uçuk kayısı tonu vardı oda çok hoşuma gittide açık renk seçiçem ben tülü ışık girsin eve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…