- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.641
kızlarda düğünde kullanacağınız müzikleri seçtiniz mi? bu aralar beni fazla meşgul ediyor bu konu ve kararsız kaldım.buradan fikir alışverişi yapsak
sağol canım biz siyahtan yana kullandık tercihimizi birde füme renginde bir takım aldık onuda kına da giymesi için aslında 2takım daha uyguna geldiği için almış oldu onu biraz :) ikiside normal takım elbise siyah olanın yakasına düğmesine saten yapacaklar daha sonrada cıkartacaklar ücretsiz.. kiğılıdan aldık iki takım 538 tl oldu bize uygun geldi ama belkide diger markalara göre kiğılı biraz daha mı geride kalıyor bilmiyorum artık :)
pasta müziğimi seçtim ben youtube a fiesta2 pasta yazınca çıkıyo diğerleri muallak ya özellikle dans müziği falan unbreak my heart olabilir toni nin şarkıyı girişi falan hiç bilemiyorum senin varmı kafanda bişeyler
bende siyah severim fiyat çok iyiiii :) iyi günlerde kullanın canım gerçekten güzel fiyata iki takım almışsınız
O sarkitlar goruntu olarak cok guzeller, gencsin temizligi sorun olmaz sana, ben her seyin kolay temizligini dusundugum icin goruntusunu begendiklerimi alamiyorum. Mor olanin farkli renklerinden calisma odasina falan olabilor aslinda sanki daha kolay temizlenir gibi bir de aydinlatmaq derdimiz var tabii ama bayramdan sonra rahat rahat bakmak Istiyorum e nisanlim once tasinacak eski bir seyler taksin olmazsa ne yapalim 2 defa elektrikci gelecek ama bu sefer de. Bunu da hallettin, gule gule kullan perden cok guzel olmus ve bence cok da ilginc hep pembeli seylerdense boyle tiyatro perdesi gibi cok guzel bas rolde sizlerEki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016 Eki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016
kizlar kinada fotograf cekimi icin cerceve hazirliyorum bu daha kaba taslak hali suslemelerini yapmadim paylasmak istedim
mutfak masamizi aldik
antre ve koridora avize aldik antre ikili sarkit beyaz renk olucak bu fotoda biri kahve bn ikisinide beyaz yaptirdim koridorade tekli yaptirdim
morlu olanda giyinme odasi yapicam oraya aldim nasillar
kac yasindasin bilmiyorum, heyecanını anliyorum, cevrende karsi çıkanları gormussun. Insan sevdiginin guzel hareketlerini tabii ki takdir etmeli, bunlar guzel seyler. Buradan sonra yazacaklarimi sadece kadin haklarinin durumuna bir serzenis olarak algilayin kisisel degil, olir mu?çerçeveye bayildim ben ya diğerlerini gule gule kullan canım :)
kızlar bu arada nişanlım kendi soyismimi de kullanmami kabul etti cokk mutluyum :) o bitane ya :) :) sizde de var mi bende ki gibi böyle bi istek...
ayrıca bu hafta sonu bizde damatlik aldık sonunda :)
:13::13:Kendi soyadimi kullanmak icin nisanlima sormadim. Beni soyadim o tabii kullanicam.
evdeki eksikler nerdeyse bitti artık inşallah güzel dileğin olacak ve annemle düğünümde göbek atacam başka ne isterim ki ALLAH im dan
kac yasindasin bilmiyorum, heyecanını anliyorum, cevrende karsi çıkanları gormussun. Insan sevdiginin guzel hareketlerini tabii ki takdir etmeli, bunlar guzel seyler. Buradan sonra yazacaklarimi sadece kadin haklarinin durumuna bir serzenis olarak algilayin kisisel degil, olir mu?
Lutfen gelecegin kadinlari , anneleri olarak kendinizi boyle hissetmeyin kizlar.hangi devirde yasiyoruz, calisan insanlariz cogumuz olmasak bile boyle bir medeni hakkimiz var, artik buna razi olunmasi bir arti olarak gorulmemeli, o zaman kocam beni dovmuyor cok sukur derken de bulabiliriz kendimizi.
:13::13:
O sarkitlar goruntu olarak cok guzeller, gencsin temizligi sorun olmaz sana, ben her seyin kolay temizligini dusundugum icin goruntusunu begendiklerimi alamiyorum. Mor olanin farkli renklerinden calisma odasina falan olabilor aslinda sanki daha kolay temizlenir gibi bir de aydinlatmaq derdimiz var tabii ama bayramdan sonra rahat rahat bakmak Istiyorum e nisanlim once tasinacak eski bir seyler taksin olmazsa ne yapalim 2 defa elektrikci gelecek ama bu sefer de. Bunu da hallettin, gule gule kullan perden cok guzel olmus ve bence cok da ilginc hep pembeli seylerdense boyle tiyatro perdesi gibi cok guzel bas rolde sizler
kac yasindasin bilmiyorum, heyecanını anliyorum, cevrende karsi çıkanları gormussun. Insan sevdiginin guzel hareketlerini tabii ki takdir etmeli, bunlar guzel seyler. Buradan sonra yazacaklarimi sadece kadin haklarinin durumuna bir serzenis olarak algilayin kisisel degil, olir mu?
Lutfen gelecegin kadinlari , anneleri olarak kendinizi boyle hissetmeyin kizlar.hangi devirde yasiyoruz, calisan insanlariz cogumuz olmasak bile boyle bir medeni hakkimiz var, artik buna razi olunmasi bir arti olarak gorulmemeli, o zaman kocam beni dovmuyor cok sukur derken de bulabiliriz kendimizi.
:13::13:
evet canım perdeli olsun daha hoş olur diye düşündümde daha süslemesini yazılarını yapmadım nasıl yapıcağmı bilemedim :) giyinme odasına almicaktım ama kayınvalidem ben bu moru çok beğendiğim için dayanamadı aldı
kadın hakları konusunda katılıyorum sana bu tarz şeyler özgür iradeyle yapılabilcek şeyler fakat etrafta okadar örnekler varki kocası tarafından bu durumun istenmemesi. benim nişanlım karışmadı sen bilirsin dedi ama ben sadece onun soyadını istedim bu da benim düşüncem
Canım bu arada eşyaların çok güzel güle güle kullan...haftaya bir sıkıntı olmazsa eşyalarımı yerleştirecez sadece mutfak annemle gidip yerleşecem ben sadede annemle yapmak istıyorum cünkü zaten kayınvalidem ve canım görumcen yardım edecek :)) ALLAH ın izniyle güzel bir hafta sonu olacak
sagol canım ohhh ne güzel darısı başıma ya :)
sen mutfak eşyalarını yıkayıpmı götrüyosun yoksa evinde yıkayıp öylemi yerleştiriceksn canım
Eki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016 Eki Görüntüle 1180012 Eki Görüntüle 1180013 Eki Görüntüle 1180014 Eki Görüntüle 1180015 Eki Görüntüle 1180016
kizlar kinada fotograf cekimi icin cerceve hazirliyorum bu daha kaba taslak hali suslemelerini yapmadim paylasmak istedim
mutfak masamizi aldik
antre ve koridora avize aldik antre ikili sarkit beyaz renk olucak bu fotoda biri kahve bn ikisinide beyaz yaptirdim koridorade tekli yaptirdim
morlu olanda giyinme odasi yapicam oraya aldim nasillar
ohhhhhhh süpermiş valla :)benım bütün mutfak eşyam gitti canım orada zaten kayınvalidem sakın yıkama burda yıkayıp birlikte yapalım daha iyi olur bir makineye atarız bir elde yıkarız biter gider dedi :)) kayınvalidem çok iyi ben yıkarım sen yerleştırirsin diyor
hepsi çok güzel canım güle güle kullan
ohhhhhhh süpermiş valla :)
sagol canım benimm
ALLAH ım nasip ederse ben ağustosa başlarında yerleşmiş olmak isterim son 1 ay kala hiç evle derdim olmasın ailemle doya doya zaman geçireyim diyorum bide annem ameliyat olursa daha evle ilgilenemem o yüzden ameliyat olmadan gidip evi yerleştirelım
Eki Görüntüle 1180568 Eki Görüntüle 1180569
kizlar bunlarda salona aldigim avizelerim üfleme cam diyolarmis cok hosuma gittiyemek masasi ustune uzun yaptirdim nasil olmus
evet doğru söylüyosun canım daha rahat olur senin için bizim kiracıda çıksa rahatlicam ayın 15 i bi türlü gelmiyor ya
canım hepsi hayırlı olsun güle güle kullan.. Avizelerin fiyatlarını ve nerden aldığını da yazablir misin? bende alıcam ama nereler uygundur bir araştırayım
az kalmış canım benım 7 gün hemencik geçer sende yerleşirsin benim bir perdem kaldı onuda acele etmiyorum artık baya bişeyler yaptık zaten son 10 günde
sagol canım benimm
yatakodasını ekleyemedim paketliydi onuda eve yerleşince atarım artık :) yatak odası mutfak salonu or light libadiyede bi avizeciden orda bir cadde olduğu gibi avizeci
giyinme odasını antre ve koridoruda kartal soğanlıktan gold light dan aldım canım fiyatları daha uygundu soğanlıktakinin oturma odasınada koçtaştan aldım onunda tarzı biraz farklı far gibi o odamız sinema odasıymış nişanlım öyle diyo oturma odası diyince kızıyo
ben dün fikir almak için baktımda tülü düz düşünüyorum şifon gibi böyle sedefli gibi parlıyodu bayıldım ona yan fonları hareketli bişey düşünüyorum açık krem ve pudra rengi gibi bişey düşünüyorum
oo hepsi karşıda ama bunların :)) koçtaştan bakmıştım fiyatlara ama başka yeri görmediğimden fiyatlar hakkında bilgim yok pek. Eskidjide çeşit çok bir de oraya bakayım
bak canım fiyatlar biraz yüksek ama ben makul olanları seçmeye çalıştım
bende aynen senin gibi istiyorum ama annemler klasik tüllere alıştığı için pek sıcak bakmıyorlar. benim istediklerime hayal tül diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?