Sen yazinca kafamda biraz taslar yerine oturmaya basladi canim sag ol. Şimdi kisliklarim evde istifli normal yerlerinde onlari nisanlim tasindiktan sonra agustos ta goturmeyi dusunuyorum.ya da ne zaman firsat olursa diyeyim. Ama yillar once ceyiz yapabilenler buyuk evlerde yasiyor herhalde, cunku su son 3 gunde aldiklarim ortada kaldi koyacak yer yok carpip duruyoruz.kirli sepeti kova ayakli supurfe fars vb derken hafif ama cok yer kaplayan seyler oldu. Bunlari nisanlim tasinmadan gotureyim evde yasama alani olsun diyorum.
ben 2 kitaplik bir sifonyer goturecegim. Bir de minnak tv. Ama kitapliklarin icindekileri kolilesek o hammallar goturur mu acaba? Ya da kisliklari da kolilere koysak hurc icinde zaten hepsini oyle gotursek olur mu ki annem sadece 2 kitaplik icin fiyat almisti soyleyeym de en iyisi sorsun carsiya cikarsa.
Yazlik kiyafetler ve ben evden de calistigim icin cok fazla klasorum var ve her an lazim olabiliyor artik onlari da elemem lazim sanirim.yere yigarim olmazsa balayindan donunce tasiriz onlari da
ya da goturduklerimden gerekirse ev yakin nasil olsa gider alirim klasorlerimi, gocebe hayati yasayacagz anlasilan kacis yok
Boncukcum, nisanlimda ben diyeyim 40 sen de 50 tabak var mesela, ama ben onlardan ancak 16/17 tanesini tutacagim sadece 5 tanesi tam istedigim gibi digerleri de meyve icin, salata yaparken ivir zivir koymak icin falan isimi gorecek. Bunun gibi zevkime uymayan ama is gorecek bircok seyivar ama nen elmden geldigince butceyi zorlamadan alabileceklerimi aliyorum:)
Meselaolcu kabim, dijital olarak geri sayım yapan mutfak saatim, rendem, salata kurutucum en onemlisi nevresim ve yorfganimiz yok daha
yorgan konusunda kafam cok karisik silikon mu mikrofiber mi habire cesit cikiyor.nevresim icin begendiklerimi mail atacagim nisanlima sonra ben aldiktan sonra öbürü daha guzelmis demesin tul konusunda gecen hafta kriz yasadik ya ok demeden almiyorum
kina da dugun de dusunmuyoru bir de onlari dusunsem 5 sene surerdi karar vermemiz
musait ortam varsa hem maddi olarak gereksiz hem de eminim cok daha samimi olur, gule gule dokturun canim.
sag ol canim, ivir zivir konusunda annem sag olsun hic aklima gelmezdi marketlerden hallettim cogunu.ben o marketlerde suzgec, bulasiklik falan satildigini bilmiyordum meger ust katlari varmis hepsinin
ben camlari biraktim carreforu, migroslardan falan alip dogru yeni eve goturecegim. Iki iki tasimak istemiyorum, bir de cay bardagi, tabagi, kasesi belli seyler sonucta aramayacagim:)