- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.481
bende senın dusuncedeydım kalabalık olmayan hepsı bır yerde olsun dıye bende bundan aldım bırde fıyatıo kdr ucuk da degıl bılgın olsun ıstersen bakabılırısn
Tamamlamaya kasma hic canim annelerimizin eksigi bitiyor mu onu dusun. Kendi ihtiyalarini one al, cok hamur isi yapan biri icin yumurtaa fircasinacil olabilirken, seker rahatsizligi olaan enim gibi birine aylarca ihtiyac olmayacaktir. Benim gibi haslanmis sebze uzerine sos yapma aliskanligi olan biri icin de sarimsak ezecegi olmazsa olmaz mesela:) nisanlini zaten var birkac bir seyi degil mi, ben cok icime sinenleri gordukce alacagim. Kucuk mutfak aletlerine hic girismedim mesela annem gibi alip da kenarda dolap isgal etsin istemiyorum ve baska intiyaclarim varken para ayirmak istemiyorum mesela.
lafi gecmisken sorayim hepinize kizlar. Ufak rondo ariyorum, ama cam hazneli ve ipli olmayan elektrikli haznesi de 500 ml lk falan olmasi lazim. Bu tip bir sey alaniniz var mi ya da goreniniz. Gezerken onu da cikarayim diyorum ama herkes farkli marka oneriyor. Takim almayacagim ama cunku tek motor oluyor. Ayni anda 2 kisi mutfakta olup bir cirpidais bitirmek istiyoruz. Bir de vitamini olse de toplu rende yapmayi seviyorum. Annemin arcelik kocaman bir seyi var cok iri rende yapiyor diye diye beni de soguttu, hemen degil ama aciller bitince ilk isim guzel havuc, kirmizi lahana rendeleyen bir sey almak olacak. Umarim az parcali ve uygun fiyatabir sey bulabilirim.