2014 eylül gelinleri de buraya:))

bende senın dusuncedeydım kalabalık olmayan hepsı bır yerde olsun dıye bende bundan aldım bırde fıyatıo kdr ucuk da degıl bılgın olsun ıstersen bakabılırısn

kızlar benim yatak odam geldi ama yatagımız yok sizin tercih ettiğiniz marka model varmı

canım biz istikbalden aldık, mobilyalarımızı alırken baza yatağı da aradan çıkarttık. Viscojel yatak aldık yeni çıkanlardan. bir model vardı hani yattığında vücüdunun formunu alan yataklar var ya, ilk bunu alacaktık sonra kadın vazgeçirdi bizi. ben aldım benim fıtık boyunda sorunlarım vardı bu yatak hiç iyi gelmedi dedi, öyle olunca viscojel aldık işte :) daha yatamadık tabi nasıl olduğunu bilemem

bende bakayım tabı bide fiyatlarına bakayım ne kadar daha borçlanacaz

kızlar benim yatak odam geldi ama yatagımız yok sizin tercih ettiğiniz marka model varmı

Bizim de yataga karar vermemiz lazim.pasazade yatak ve beyaz eşyaya geldi sira diyor, kagidi hala yaptirmadik rulo halinde duruyor onu da Htirlat diyor hatirlatiyorum konusma sonunda yine hatirLt diyor bir unutacagim her seyi o bana nasil hatirlatacak acaba

yatak konusuna gelirsek, is yerinden arkadasim istikbalden deneyerek almis cok memnun, evliydi zaten uyku kalitemiz degisti diyor. Bellona nin kataloğu nu vermisti satici cok cesit var. Bellona, istikbal, yatas bir de isbir yatak iyi diyorlar.

bu arada su buyuk elektronik forumunda okumustum kizlar orada erkekler cok yazisiyor esyalar hakkinda, visko yataklari bekarlara yaylilari evlilere oneriyorlar anladiniz siz onu

Eki Görüntüle 1175338 bende senın dusuncedeydım kalabalık olmayan hepsı bır yerde olsun dıye bende bundan aldım bırde fıyatıo kdr ucuk da degıl bılgın olsun ıstersen bakabılırısn

rende yapiyor galiba degil mi? Marka modelini anlayamadim ama arzum da mi gormustum boyle bir renk. Rende de yapiyorsa mikser blender cok nadir kullanacagim seyler bunu boyle alabilirim aslinda. Devamli kullanmak icin bir minik rondoyu once alirim, aciller bitince de digerini. Tesekkur ederim.

valla yatağın özelliklerini çok bilmiyordum şimdi aklıma geldi baktım, ne güzel bi yatakmış öyle

gule gule kullan sen de canim. Insan listeye endeksli alisverise kaptirinca ozellikleri fark etmeyebiliyor:) bizim guneslikler tek kanat mi cift kanat mi gelecek heyecanla bekliyoruz her detayi dusunelim derken onu atlamisiz iyi mi9:

evet cnm arzum rendede yapıyor neden nadır kullanasın kı dıger parçalarını ayran yapamaya kullanrsın çorbolarda blendrı kullanırsın vs vs

Merhaba heycanli gelin adaylari :))
Katki maddesi icermeyen hatta kabartma tozu dahi kullanmadan, kurabiyelerim de tereyag, pastalarimda ise has cikolata kullandigim urunlerimi sergilemek istedim... bilgi icin ozel mesaj ile ulasabilirsiniz :)
Sevgiler...

ben dediğin gibi bir rondo aldım kucuk tek haznali koca buyuk bır takım var ama onu yanına bide kucuk aldım buyuk ıhtımal markası phlısp olmalı
artık bende evlendıkten sonra bakacam noksanlara hepsını almak mumkun degıl

zaten hepsını almak cok zor gerekde oldukca zaten en onemlılernı almak suan da daha mantıklı bunuda alayım kullanırım dıye alırsakkkkkk oo ooo oooo yandıgımzıın resmıdr

hahah yok ya ayıp olurmu herşeye çeyiz gözüyle bakıyoruz :)
hahah bencede ayıp olmaz bizimki diyoki iyi bizide götürmüyosun çeyiz diye
ben yataş ya da idaş tercih edicem canım yatakta iyiler çünkü hatta beğendiğim alıcağım bi model vardı ama unuttum hangisiydi diye bulunca söylerim

söylersin bende bakarım canım

Kızlar bugun bişey aldım bence harika penti ayak yastığı ya çok güzel ayakkabının agrıtmaması için

dora sana danısmak istediğim 3 otel var. şimdi diyeceksin ki antalyada oturuyorum diye otelleri bilmem mi lazım? değil tabi ama ben senin zevkine de güveniyorum. hala balayına karar veremedik. antalya ya bakalım dedik.. silence beach, alva donna exclusive ve euphoria tekirova hakkında bişey biliyor musun?

Evet 3. Ivir zivir cikarmamda camasir legeni ve elbise fircama da kavustum. Yuvarlak olmayan legen bulamiyordum maltepe merkezde 2 yerde vardi
artik bayilerden ve carrefour, buyuk migros gibi yerlerden alinacaklar kaldi cok sukir gelecek haftadan bayrama ladar islerim cok yogun olacagi icin bir sey bakamayacagim, yorgun ama gururluyum

neden ki ben anlamadım

Canim viskodan viskoya degisiyordur belki ancak hani malum konuda yaylanma onemli oldugundan hareket zorlugu cikarabildigini yazmislar. :92:
evet cnm arzum rendede yapıyor neden nadır kullanasın kı dıger parçalarını ayran yapamaya kullanrsın çorbolarda blendrı kullanırsın vs vs
Annemin kettle ve mikseri arzum yillardir kullanir tas gibiler. Ben de kettle yine arzum dan sectim. Bunu da alayim goz hapsine genetik sorun sanirim bizde anneden gordugum, alir alir sonra parcalariyla ugrasmaya usenir elde yapar ayrani ya hazir aliyoruz ya da cirpma teliyle 2 dakikada tek bulasikla hallediveriyoruz. Seker sorunum oldugu icin hamur isi vb ile de aram yok mecburiyetren o yuzden hani rondo kadar sik kullanamam. Ama kisin havuc kirmizi lahana rendelemek olum, toplu rendelemede hele imkansiiiz boyle bir sey sart
philips, tefal ve braun un mini rondolarina bakayim en iyisi. El altinda kolay kullanim icin hem de rondonun motoru ayri olirsa mutfaqkta baskasi olursa o da digeriyle bir sey yapabilir:)
Annem teflon tepsi aldirmaya kararli bana diyorum belki firinla gelecek yeterincce tepsi su anda acillerde degil. Ama camasir yikarsam kucagima cikaramam:)
zaten hepsını almak cok zor gerekde oldukca zaten en onemlılernı almak suan da daha mantıklı bunuda alayım kullanırım dıye alırsakkkkkk oo ooo oooo yandıgımzıın resmıdr
benim o kadaaar uzun bir listem var ki, tamamlamayaa kalksam ne can ne butcem dayanir:) her bakista sunun acelesi yok bunun acelesi yok der oldum:)

idas i iyinhatirlattin bak unutmustum. Annemde de bu hafta ben hizlaninca bir hareket oldu sagdan soldan bir seyler cikafiyor aa bunu almistim kullanmadim diye isin garibi benim listeden seyler tamam evle ilgili seyler ama acaba biz yetisemeyecegiz de bir yandan alip almistim mi diyor anlayamadim gerci benim az sey isteme nedenim annemin evi suursuzca ivir zivir tabak canakla donatmasi büyük nedendir.
ben yeni olarak 8 cukir yemek tabağı 8 buyuk duz servis tabagi aldim kizlar düşünün. Catal kasik takimini da 12 kisilik alip catal ve bicagi 6 sar tane fazla alacagim. Oyle anneye boyle evlat yuzz karasiyim nasil olur diyip duruyordu kabullendi

CeyıZler çıktı iyice meydana yarın yıkanıp ütü yapılacak valla yoruldum gene Cumartesi akşamı kalan çeyizler gidecek ve artık evimi yerleştirmeye başlayacaz...benim nişanlıma bisey olmuş bu hafta sonu eksikleri alalım yeter artık gel evi yerleştir diyor :)) maşallah diyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin canim, oraya gitsemorada utuleseniz daha kolay olmaz mi diyecegim ama cok herhalde esyan. Benim havlu disinda hic tekstilim yok o yuzden raqahatim:)))
Hehe masallah masallah. Simdi serme sirasi bizde aslinda kizlar olarak. Benimki pek isleri pes pese siralar oldu. Kagit icin ustactesi doluymus sali aksamina randevu almis diyor ki bir de kendimi cok zorlayacagim ama olsun, e haliyle biz tamamej geride oldugumuza gore gec bile kaldi tek fark ben balayi ayarlandigindan beri ondan bir sey yapmasini istemiyorum bir de ben 3 gundur cok kosturunca kotu hissetti galiba:44:

ben o tasinmadan goturmek istiyorum ama yikamadan goturecegim paketiyle posetiyle cogu seyi, cunku naliyeciler girecek eve oraya buraya koyacaklar getirdiklerini e yine yikanacak her sey bastann:44: yatak odasi gelince dolap ve bazaya koyayim diyorum ama tencereleri fala da mi oraya koyacagim bilemedim ki? Senin nisanlinin esyalari zaten orada di mi, bizde tasinan tasinana kendi esyalarim yani o an icin kullandiklarimi nasil goturecegimi hic bilmiyorum. Balayi oncesi ve hemen donunce calisiyor olacagim, pofff dusunmeyeyim en iyisi bir sekilde olurherhalde.

Ay canım benim ben Antalya'da oturmuyorum ki orada oturcam ama düğünden sonra 😄 yoksa seve seve yardımcı olurdum kusura bakma canım ya😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…