2014 eylül gelinleri de buraya:))

Kizlar dun konusmustuk di mi netten alisverisi gercekten gezmek cok daha ekonomik, dun aksam çağrı marketten hobby marka su kovasi aldim 15 lt fiyati 8,5 lira hepsiburadaya baktim aynisi 17.90, mutlu oldum ne yalan soyleyeyim:))

bende senin gibiydım yemek yapmam artık diyordum :) nişanlım çok düşkün yemeye hemen almış ama banyo dolapı için ne desem etkili olur ki :44:
Ohooo diyecek cok sey var da, buraada soylenmez canim))

kızlar benim çeyizimde misafir terliği çamaşır sepeti süzgeç baharatlık VİLADE :) çöp kovası noksan
Eksigin bunlar olsun canim ustu kumas terlik almamaya kararliyim ben, su anda bizim evde hani renkli yumusak ustlulerden dolu var annem bile cildirdi atacagim diyor. Hijyenik bulmuyorum tirnak burun bolumu corap olsa bile. Hani ustu deri gorunumlu capraz bantlilardan pazarda 5 liraya duzgunleri var. Bayan icin krem ve bordo, erkek icin siyah ve lacivert almayi düşünüyorum.

Baharatlik konusunda annemin evinde yillardir kullandigimiz renkli kapakli, ici tuzluklu cam kavanozlari bulmadan almayacagim diyordum annem bir zuccaciyede bulmus sadece 2 renk vardi ama onemli olan is gormesi ben makineye atip yikanmayan sey almamaya calisiyorum o yuzden, bir de elimin aliskin olduğu kavanoz tipini degistirmek istedim baaharat cok kullandigim icin:)
Dikdortgen legen alip camasir sepeti ve gerektiginde legen olarak kullanacagim bu arada su anda boyle kullaniyoruz ve cok memnunum. Delikli sepet legen gorevi gormuyor:)

Bir de yuvarlak cok yer kapliyor, banyo dolabina koymayi dusunuyorum misafir gelirse de kirli sepetinin ustunde rahat dursun. Merakli kimseler gelirse karistirmasin karistirirsa ses ciksin :)))

hayırlı olsun canım bende bir tüllerimi yaptıra bilsem ne güzel olacak aynen bayram sonra full olacaz

Dun tuller hazir demisler, hah dedim ugrayip alacak herhalde, aksam diyor ki cumartesi demistik nasil olsa onlar getirsin di mi, ssabiiir sabiir dedim icimden, sen bilirsin dedim disimdan:))))

ayy bana cola tabagi bardagi deme nisanlim coca colada calisiyo evdeki tabakbardak kase ve kavanozlari gorsen bayilirsin bide demezmi bunlarn hepsini alicam yok yaaaaa dedim hahah 6 adet al hepsinden dedim delirdi heralde hahah gozum dondu bi an oyle diyince :))

Aa kizlar bu cicegi gormediniz mi, buyuk kayip olur lutfen ama bilin bakalım ne bu?:)))

baharatlıklarda yer kaplamayan bişey olsun isıyorum zaten tezgah da tost makinesi fırın bide bahartalık ortada olmasın...kartal da mınıbus yolunda bir yer var hersey var muftakla ilgili bence oraya mutlaka bakmalısın..
aynen bende sepeti hem camasır ıcın ve gerektıgınde legen için kullanacam deliklikli almayacam yani...
seninde mi tüller hazır negüzel

Kızlar merhabalar :) ne var ne yok bakalım ne zamandır giremiyordum derslerim cok yogundu. naptınız ne ettiniz gelinlikler evler hazırmı :) ben cok heycan yapıyorum yaa:)))

Bostanci/ maltepe arasi o tip yerlere bakiyorum canim zaman acisindan ama firsat bulursam o tarafa da gidebilirsem bakarim cok sag ol. Metallerde cokmpaslanma sikayeti okidum baharatliklarda ama kaliteye gore degisiyordur belki de. Icinde tuzluk gibi delikli kapagi olmasi cok pratik oliuyor. Ama dondurmeli kapak kullanamiyorum ben tam kapanmiyor aralara taneler kaciyor, baharatin kokusu kaciyor neyse bana bakma ben cok takintiliyim bu konuda da:))) annem her seyi tezgaha koyarsin diyor bakarken ya diyorum tezgah pazar tezgahi mi yemek hazirlanacak bulasiklik olacak, oof off :) olap ve cekmece iclerine koyacagim ben de her seyi. Bir tek tuz cay seker kavanozlarini tezgaha koyacagim kapak renklerini on gore sectim. Kendinden kabartmali cam, yani hooop makineye:))) annem de kullaniyor zaten kapaklari bileyikaniyor makinede:)))

kızlar benim çeyizimde misafir terliği çamaşır sepeti süzgeç baharatlık VİLADE :) çöp kovası noksan
benimde terlik çamaşır sepeti deterjan kutusu viladam noksan :) şu kadife kaplı kovalar var ya kirli sepeti ve deterjan kutusu için onlardan alıcam çok hoşuma gidiyo viledayıda parexin yeni çıkan dönen viledası varya adı neydi onun indirime girmesini bekliyorum çünkü şuan 50 lira gözüm açıldı fiyatını görünce düşmezse normal vileda alıcam artık
bitmıyorki bunları alacam hafta sonu tekrar bir liste cıkacak zaten en zor baharatlık takımı seçimi
baharatlığı ben porselen seçmedim çelik seçtim hem buzdolabı bulaşık makineme uyumlu oldu onlarda inox buda öyle ve üstüde kırmızı bıçak setimde kırmızı
aynen öle bızde dun akşam tüllerimizi aldık :)

sımdı sakınken yavs yavas halletıyoruz da bayramramdan sonra arı vızvız olcaz :)
hjahahah arı vız vız çok güzel ya aynen öyle olucaz valla
terlik konusunda doğru söylüyosun benimde çok huylandığım bi konu o
bizde halıları aldık aldığımız yere ertesi gün gelmiş halılar geldimi diyorum he gelmiş ordaymış e niye eve getirmediler dedim bizim eve gelir dedi beni delirtme dedim bizim evden kiracı çıktı boya badana yapıldı temizlik yapıldı da halının gelmesi kaldı çabuk al halıyı dedim ay doğru diyosun aslında bir ay orda kalmış olucak diyo
Aa kizlar bu cicegi gormediniz mi, buyuk kayip olur lutfen ama bilin bakalım ne bu?:)))

bu ne çiçeği canım merak ettim

Kızlar merhabalar :) ne var ne yok bakalım ne zamandır giremiyordum derslerim cok yogundu. naptınız ne ettiniz gelinlikler evler hazırmı :) ben cok heycan yapıyorum yaa:)))

hoş geldin canımm gelinliğim dikiliyo benim evdende kiracı çıkmadı daha her gün bir umutla bugün ev boşaltı lafını duymak için uyanıyorum yok daha çıkamadılar sinirlendim bende çok heycan yapıyorum bazen

söylediğim viledayı anladım sunada onu kullanıyorum çok güzel babam almış dedimki keşke çeyizede alsaydın bana babam dediki kızım evde ne göruyorsan istıyorsun acaba ayıp mı ettim cidden ne görsem tam çeyızlık dıyorum annem zaten evde ne istıyorsan al git dıyor bir sürü tabak çanak hiç kullanılmamış daha kutuları ile duruyordu aldım valla çeyizime

Haha benimki de 15 yillik ivir zivirlarina kiyamiyor, makinenin agzi kucuk tencere kadar dusun 2 kisilik nevresim sigmaz yepyeni makinem diyordu, tabii aldigi ilkmseyin plazma tv oldugunu hatirlatinca biraz mantikli olmayi basardi

Hos geldin, tum eylul gelinleri bana bakip rahatlayabilir ev boyandi sadece ve icine esya olarak vileda girmis onu da temizlik icin alip birakmislar ben gormedim yani:)) bu ctesi yatak odasi ve tuller gelirse insallah biraz ev belirtisi gorecegim:)))

Klozet fircasi cicek:))) gorunce cok guldum ve sabunluklarim da turuncuydu benim hem espri hem uyumlu olacak diye aldim:))) renk renk vardi:)
Sorma biz acabatuller yetisir mi esya gelecek diyorduk, hazir erken bitmis gidip alsana saglama, akillandim ama sen bilirsin diyip geciyorum cumartesi su anda 3 isimiz birikti nasil yetişecegiz acaba.
Kadife kapli kova hic gormedim ben dikkat edeyim, yikanabiliyor mu peki? hasir sepetlerden eskiden evde cok cektim o yuzden sokmayacagim eve hediye gelse bile verecegim temizlenmiyor yikansa kurumuyor sirf zaman kaybi benim icin. Kirli sepetim hasir gorunumlu plastik en azindan koy kuvete yika hop tamam.

biz de icinde kiraci varken tutmustuk evi ya cikmazlarsa ay sonu diye cokmstres olmustuk. Malum zaten agir ilerliyoruz, anahtari alinca inanamamistik. Sizin sonucta kendi eviniz, duvar renklerine karar verdiniz mi bizim gibi son anabirakmayin bak:)))

Babaya ayip olmaz merak etme, hani kizim kafayi ceyizle bozdun demek istiyordur belki de:)))

valla bozdum kafayı çünkü noksan bitmıyor bı kaç gün sonra maaş günü bir sürü taksit ödeyince bişey kalmıyor bilıyorum ama hala umutla kalırsa diye hayal kurup noksanlarımı düşünüyorum bende kadife kutu hiç görmedim

:))))) güll senn güllllllllllllllllllllllllllllllll

Tamamlamaya kasma hic canim annelerimizin eksigi bitiyor mu onu dusun. Kendi ihtiyalarini one al, cok hamur isi yapan biri icin yumurtaa fircasinacil olabilirken, seker rahatsizligi olaan enim gibi birine aylarca ihtiyac olmayacaktir. Benim gibi haslanmis sebze uzerine sos yapma aliskanligi olan biri icin de sarimsak ezecegi olmazsa olmaz mesela:) nisanlini zaten var birkac bir seyi degil mi, ben cok icime sinenleri gordukce alacagim. Kucuk mutfak aletlerine hic girismedim mesela annem gibi alip da kenarda dolap isgal etsin istemiyorum ve baska intiyaclarim varken para ayirmak istemiyorum mesela.

lafi gecmisken sorayim hepinize kizlar. Ufak rondo ariyorum, ama cam hazneli ve ipli olmayan elektrikli haznesi de 500 ml lk falan olmasi lazim. Bu tip bir sey alaniniz var mi ya da goreniniz. Gezerken onu da cikarayim diyorum ama herkes farkli marka oneriyor. Takim almayacagim ama cunku tek motor oluyor. Ayni anda 2 kisi mutfakta olup bir cirpidais bitirmek istiyoruz. Bir de vitamini olse de toplu rende yapmayi seviyorum. Annemin arcelik kocaman bir seyi var cok iri rende yapiyor diye diye beni de soguttu, hemen degil ama aciller bitince ilk isim guzel havuc, kirmizi lahana rendeleyen bir sey almak olacak. Umarim az parcali ve uygun fiyatabir sey bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…