- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.381
aklıma her gelenı soruyorum kızlar artık kusuruma bakmayın nıkah gununu ne zamana aldınız
neden ödemeyi hemen talep ediyorlar ki? biz salon tuttuk sadece kapora verdik. düğünden sonra da takılarla geri kalanı vereceğiz. böyle yapsanız kabul etmezler mi?
bu arada ben yorgan almadığım için henüz nevresim de almadım ama beğendiğim modelleri kaydediyorum gördükçe pc ye.
sorun şu ki, annem taç, özdilek, hobby diyor ama tam benlik diyebildiğim pek model göremedim. days in colours ta renkler hoşuma gitti ama son yıllarda şikayetler artmış görünüyor, rengi soluyor, çekiyor vb.
siz ne marka tercih ettiniz kızlar? ben ranforce lara bakıyorum sadece, bu yüzden canlı renk bulmada zorlanıyorum. hep polyester karışımı olanlarda canlı renkler
bu arada ben yorgan almadığım için henüz nevresim de almadım ama beğendiğim modelleri kaydediyorum gördükçe pc ye.
sorun şu ki, annem taç, özdilek, hobby diyor ama tam benlik diyebildiğim pek model göremedim. days in colours ta renkler hoşuma gitti ama son yıllarda şikayetler artmış görünüyor, rengi soluyor, çekiyor vb.
siz ne marka tercih ettiniz kızlar? ben ranforce lara bakıyorum sadece, bu yüzden canlı renk bulmada zorlanıyorum. hep polyester karışımı olanlarda canlı renkler
Canım 5 yıldızlı otel ödeme planı var bi ay 5 bi ay 7 falan düğünden 1 hafta önce bütün ödemeler bitecek diye otelin anlaşması var
siz düğüne iyi para veriyorsunuz canım maşallah damatın zorlanması doğal biz herşeyin uygun fiyatı olsun dedik genede eldeki avuçtaki bitti hep borça kaldık
biz düğüne 3 ay kala gidip nikah tarıhı aldık hafta içi nikah diye acele etmedik gün buluruz diye
senin ne zman
valla ben pek markaya takılmadım elime ne geçerse aldımtrendyoldan aldım 2 3 tane. days in color issimo bide ne olduğu belirsiz bi marka yıllarca kullanmıycam ya değişik değişik kullanıyım diye ucuz pahalı neyi beğendiysem aldım :)
benim hepsi karışık annem ne göruyorsa alıyor :) artık aldırmıyorum ben evlendikten sonrada görünce begenip alırım şimdiden evi doldurmanın anlamı yok
ben genelde nevresım takımlarımı koçtaş dan aldım hatta 1 alana 2.ındırımdeydı sonrasında hızlıal.com dan aldım uygun bulldukca cok para vermedım acıkcası ranforce ye ama pamuklu saten nevresım takımı sarev tek gecerım dıyorum baskada bırsey demıyorum hee bırde en son markafonı den saten pamuklu nevr tak aldım oda cok guzl Dantela markalı guzldı ona da bakabılrıısnız
bizim de hafta içi olacak o yüzden acele etmiyoruz, ama kafama da takmıyorum. çünkü bir hafta bilemedin 10 günde hallolur. hafta sonu isteyenlerin işi zor.ekim de bızımde dugun bızımde hafta ıcın olcak ondan acele etmıyoruz ama sureklı aklımda da
keşke araştırmasaydım ben de rahat alırdım:) her şeyden şikayet oluyor gerçi olmazsa bir tane oradan alırım renkleri daha çok hoşuma gitti çünkü. gerçi biz zor beğendiğimiz için uzun süre gidecek şeyler almaya gayret ediyoruz, sorunumuz bu biraz da:44:
ben 2 tane alacağım zaten çünkü sonradan gezip gördükçe çok hoşuma giden şeyler almak istiyorum, havlularımı bile gördükçe renkleri hoşuma gidenleri aldım, alıyorum, alacağım
koçtaş'ta renk renk kombin yapmışlardı aslında bak şimdi hatırladım, sağ ol. bir daha gidince tekrar bakayım. spor modeller vardı orada. ben yastık kılıfı ucuz diye bulduğumu alıyorum mesela ama tam pamuklu olsun resmen yüzüm kaşınıyor, rahatsız oluyorum. body leri bile çok likralı gibi olursa resmen cendereye girmiş gibi hissediyorum
bizim de hafta içi olacak o yüzden acele etmiyoruz, ama kafama da takmıyorum. çünkü bir hafta bilemedin 10 günde hallolur. hafta sonu isteyenlerin işi zor.
yastık kılıfları englısh home nın kıler guzel bıde ben bakırköy pazarından cok almısdım orada bırı var carsaf takımları ve yastık kılıfları satıyor urunlerı cok guzl kalıtelı oradan her gıttgımde alıyorum uygundu enson aldıgım 5 tl dıye hatrlıyorum tanesı
yastık kılıfları englısh home nın kıler guzel bıde ben bakırköy pazarından cok almısdım orada bırı var carsaf takımları ve yastık kılıfları satıyor urunlerı cok guzl kalıtelı oradan her gıttgımde alıyorum uygundu enson aldıgım 5 tl dıye hatrlıyorum tanesı
annem mor- lila almıştı bir ara epeyce, genellikle çok pastel oluyor ya canlı renk bulunca kapmıştı gerçekten iyi çıkmıştı. Benim de kozyatagı pazarında bir tezgahım var belki de aynı adamdır, çok güzel canlı renklerde oluyor ve kaliteli gerçekten geçen sene 5 liraya almıştım ben de en son
Beyaz eşya için düşündüğüm modelleri dikkatle son kez araştırsam iyi olacak:18: Sizce nasıl kızlar? Kiracı olacağım için boyutları çok büyük düşünemiyorum. Ve temizlik açısından beyaz daha kullanışlı geliyor, bulaşık makinemiz var zaten ve beyaz.
http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2395-cnmy-buzdolabi.html ilk baştan beri bu var aklımda derin dondurucu çok lazım olacak bize çünkü. Ve buzluğu altta istiyorum kesinlikle. Dondurucu hacmi dış boyutları büyük olmadan en çok bunda gibi geldi.
çamaşır makinesi 6 kg yeterli bence ama çift su girişli beyazı yok bu var
http://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-6-kg-6104-hs-camasir-makinasi.html
bu yüzden 7 düşüneceğim sanırım, siz kaç kg luk aldınız kızlar:44: Bu 7 kg lukları yarım yıkayınca 4 kg falan mı gerekiyor acaba? 6 kg luk annemin 2,5-3 kg oluyor yarımda, kg arttıkça yarım yıkaması da artar gibi geliyor ama kılavuzu okumak lazım sanırım.:44:
http://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-7-kg-7104-he-camasir-makinesi.html
http://www.arcelik.com.tr/pisiriciler-mini-midi-firin-midi-firin-mf-44-eı-mini-firin.html içi epeyce geniş ve turbo, mini fırınlar turbo olmadığı için bunu düşündüm kullananlar memnun genel olarak maalesef beyazı yokAma üzerine renkli baskıları örtülerden düşünüyorum çok dikkat çekmez sanırım
buzdolabın benımkınden :)) ben camasır makınamı 9 kg aldım bulaşık makınesınıde 3prog aldım hepıcı arcelık beyaz
Ben buzdolapı almadım nişanlımın vardı zaten onu kullanacam ilerde muftak değisecek ozman yenisini alırım
NE GUZEL o zmn epey bı kârlısınız
azcık karlı olalım ne ypalım daha çok noksan var :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?