2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ben aslında düşünüyorum ama nişanlım istemiyo hap falan hiç bilmiyorum ya

Ne kadar doğurganlığa zararı yok deselerde içime sinmiyor. İlacı bırakır bırakmaz hamile kalamıyoruz vucüdumuzun normale dönmesi zaman alıyor. Gerçi ben dhaa konuşmadın napcaz diye ama hapı kesinlikle istemiyorm

buna bayıldım .... çünkü ben hiç düşünmedim :18: ve nedense düşünmekte istemıyorum

tabi canım ben işin şakasındayım. Acayip kararsız oluyorlar. Dün bi gömlek alıcaz kırk kere giydi düşün yani. Ben olmasam saatlerce bakardı artık :)
eheheh benimki allahtan kararsız değil :)) zaten ben öyleyim ikimizde aynı olsak cekilmezdik herhalde.. illaki birin hemen karar verecek işte

bende hap kullanmam zaten guatır hastasıyım yani horman ilaçı kullanıyorum ek bir hormon ilaçı daha kullanamam eee peki ne olacak ksımet mi diyecez

toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapacam kızlar düğünden sonra gene buraya gelecez dimi sadece düğüne kadar değil düğünden sonrada birbirimize destek olalım

valla düğünden sonra bi hafta yokum ben, malum balayı balayından sonra da iş durumum belli olmadığı için girerim diyemem canım :/

valla düğünden sonra bi hafta yokum ben, malum balayı balayından sonra da iş durumum belli olmadığı için girerim diyemem canım :/

düğünden sonra herkez hafta tatilde :) düğünden sonra çalıstıgın iş yeri uygun olursa iş yerinden eşlik edersin ama tabıkı önce iş ben işler musait olunca bakıp cıkıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…