- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.161
Ay evet benimde aklıma yeni geldi kızlara bi sorayım bakalım napacaklar diye
30 hazirana kadar canım galiba
canım ben hap falan kullanmayı düşünmüyorum şahsen
o gidip denesin sana da foto atsın :) ayrı şehirler çok zorrbende öyle tahmin ettim tüh ya bu haftasonu görüşemeyecegiz biz ayrı şehirlerde olmanın zararları işte.. neyse hayırlısı artık :)
Ben aslında düşünüyorum ama nişanlım istemiyo hap falan hiç bilmiyorum ya
o gidip denesin sana da foto atsın :) ayrı şehirler çok zorr
Damattaki takıma bak mutlaka canım çok güzeldi. onun yanında siyahlar çok sıradan durdu. Başka bir yere bakmadık direkt aldık.
200'den fazla sayfa olmuş ama hiç bu konu konuşulmamış :) herkes düğüne odaklı canım, düğün ertesini düşünmyoruz galiba
bensiz gitmez oda :)) yazık hem tek başına bakmasın canım damatlıgına da
Ay kimse bişey yazmıyo😄😄😄
Ay kimse bişey yazmıyo😄😄😄
eheheh benimki allahtan kararsız değil :)) zaten ben öyleyim ikimizde aynı olsak cekilmezdik herhalde.. illaki birin hemen karar verecek iştetabi canım ben işin şakasındayım. Acayip kararsız oluyorlar. Dün bi gömlek alıcaz kırk kere giydi düşün yani. Ben olmasam saatlerce bakardı artık :)
Ben saldım çayıra mevlam kayıra yöntemini kullanıcım 😄
Ne kadar doğurganlığa zararı yok deselerde içime sinmiyor. İlacı bırakır bırakmaz hamile kalamıyoruz vucüdumuzun normale dönmesi zaman alıyor. Gerçi ben dhaa konuşmadın napcaz diye ama hapı kesinlikle istemiyorm
sonra 9 ay sonra bebiş kucağında :)
toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapacamkızlar düğünden sonra gene buraya gelecez dimi sadece düğüne kadar değil düğünden sonrada birbirimize destek olalım
valla düğünden sonra bi hafta yokum ben, malum balayıbalayından sonra da iş durumum belli olmadığı için girerim diyemem canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?