2014 eylül gelinleri de buraya:))

Gelin buketimi 80 tl ye aldim eminonunden. Bahar cicekcilik diye geciyor. Ama internetten buldum.gelinbuket diye. Kampanyasi vardi internette gelirsemde gecerli olur mu diye sordum o da gelirseniz daha uygun olur dedi. Gittim. 2 -3 buket vardi. Ama bir suru cicek var. Ne istedigimi anlattim. 10 dakikada istedigim buketi yapti. Birde bukete uygun yaka cicegi yapti. Ben eminonunde baska bir yere sordum 190 demisti benim istedigim tarzlara. 80 cok iyi geldi bana. Hemde gozunuzun onunde yapiliyor yapilirken mudahale edebiliyorsunuz. O olmadi sunu koyalim. Sundanda koysak mi deneye deneye gorduk olup olmadigini.

acaba pazar günleri acık olur mu ?

nette baktıgın tam adres neydi canım hatırlıyormusun

80 tl çok iyiymiş. Eminönünde nerde tarif edebilir misin? Malum çoook büyük bir yer .:)

80 tl çok iyiymiş. Eminönünde nerde tarif edebilir misin? Malum çoook büyük bir yer .:)

Mercanda şark han var ya şark hanım önünden yukarı doğru çıkıyorsun sagda 2. Yada 3. Sokak. Zaten gelin buketi için çiçekçileri arıyorum dersen sana hemen gösterirler. Sokağın köşesinde kormaz Gürsel porselen satan bir mağaza var o sokağa girince sağ taraftaki dükkanları takip et alt katta bahar çiçekçilik var orası.şahende sokak No 11 diye geçiyor. Bilmiyorum anlatabildim mi yol tarıf edemem ama gidersem hemen bulurum

şu an biraz karışık geldi ama mercan yokuşunu buldum mu tamam heralde sora sora bulurum :) çok teşekkürler

Selamun aleyküm kızlar :)) dugune cok az kaldi saka maka son alti gunu saymiyorum malum dugun haftasi :) bugun 68 aksaraydayiz bakalim safak git gide azaliyor :) geliyor yavas yavas 6 eylul

Mesai bitti ve ben Kadıköy'e nişanlıma koşarak giderim :))) birde sıcak olmasaydın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun ilk defa ciddi ciddi tul ve guneslik baktik annemle, fiyatlar la tanistim 3 magazadan 2 sinde her odaya göre desen begenildim ve fiyat hesaplaninca birinde 1650, digerinde 950 tutuyor salon, mutfak ve 2 oda icin. Bu arada Altıntepe ye yakin olarak gratis'in yanindaki perdeciyi oneririm, ust kati outlet olarak geciyor ancak ben ozellikle mutfak ve yatak odasi icin düşündüğüm modellere bayildim. Ama ben sade tul baktim, deseni bol parlaklar var miydi bilmiyorum.

genel olarak tac ve birkac markanin kartelalari vardi fiyatlaf 25/49 tl arasi degisiyordu.

guneslik her yerde 15 tl metresi sadece daha once annem kazikci perdeciye sormustu 25 lira demisti.

arkadaşların bekar ve cocuksuz demek ki kesinlikle oyle bir sansin varsa kacirma derim, muhteşem olur.

yaka değişikligi cok kisiden duydum.ben kizlari hep uyariyorum boyle dediklerinde, tamam gelinlik ozel belki ama o da bir daha giyilmeyecek erkekler de istediklerini giysin yazik yavrucaklara:)))

tatil imkanin varsa ertele tabii ki su anda ruha en iyi gelecek sey nisanlilardan ayri tatil bence:)))

Mesai bitti ve ben Kadıköy'e nişanlıma koşarak giderim :))) birde sıcak olmasaydın

Hehe kos kos nisanlina))

Iyiki koştum tek taşı kaptım :)) aşkoş bana süpriz yapmış

Iyiki koştum tek taşı kaptım :)) aşkoş bana süpriz yapmış

Ee baak aferin dugunden once gelmiş hizli gidenlerdebazen dugun arifesinde teklif bile atlanmis olabiliyor, tabii ki onemi yok ama yine guzel olmus, teklif zamanlari geldi aklima tektas o zaman geldigi icin vay be ne kadar zaman geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…