Bencede artık evini git Gör :)) Çeyizler toplu gidermiş filan bi sürü adet ama ben hepsıını yıktım parça parça gıdecek evden ceyızler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işler yoğunlaştı bir anda
bugün bakacaktım, yarın ya da cumaya kaldı
bazen diyorum boş vereyim o taşınsın eşyalar girsin eve en azından yarılanmış halini mi görsem, çünkü gidince sağı solu analiz ediyorum, şuraya şu lazım buraya bu lazım, o da amaan acelesi yok diyor bana geliyorlar, gözüm görmezse liste yapmam ama 2 odanın ölçüsü yok elimde eşya düzenlemesi ve alınacaklar için plan lazım
zaten onu yapabilsek herşey mükemmel olur ama bi yandanda karşı tarafta biraz ne konuştuğunu bilmeli bence herşeyede alttan alıp duymamazlık görmemezlik sabır taşı olmak gerekiyor ben bu ara çok gerginim nişanlım yanıma yutkunarak geliyor artık neye kızıcam diye
ma gerçekten bazen insan bir anda patlıyo normalde böyle biri değilim yani
hepimiz aynıyız, boşver. kesinlikle bilmeliler tabii ki ne konuştuklarını, hani bozuluyor gibi görünsek bile içimizi rahat tutmalıyız kendimiz açısından, ama çok zor o duymazdan görmezden gelmek benim direk yüzüme yansıyor
oluveriririm
9.9.2014 nikah
20.9.2014 düğün
kismetse full stres full tartismali doneme girmis bulunuyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deme öyle, sırayla bir patlıyoruz, bir sakinleşiyoruz. herkes çok gergin, maddi-manevi yüklenen sorumluluklar, yeni bir hayata başlangıç, alıştığımız düzenlerimizin bozulması, sorumluluklar... uzar, gider... destek olalım birbirimize...
Günaydınlar ben artık biran önce tatille gitmek isiyorum hem iş hem düğün stresi iyice yoruldum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah ah ben de, çok şükür karara vardık da otel seçiminde sıra, yorum sitelerinden tek tek inceledik sayılır 2-3 yer kaldı elimizde neredeyse umarım boş oda vardır istediğimiz şekilde :18::18::18:
bizim uzak bir akrabamız var. Nişanlılarmış, kız nişanlısına artık dayanamıyorum kaçıp gidelim demiş ve kaçmışlar :) bu cuma apar topar düğün yapıyorlar
Biz de öyle mi yapsak en güzeli oh :) :)
biz de buna benzer bir şey yapacağız
anladım canım, aslında damatlıkların çok bi espirisi yok ceketleri farklı bi tek. gömleğini papyonunu kuşağını dışardan tamamlasak bile olur yani :)
aklınızda olsun kızlar, damatlıkların ceketini yakası değişebilir şekilde alıyorlarmış sanırım. daha sonra o parlak yaka değişip normal takım elbise olarak kullanıyorlar.
Nişanlım begendi bi tane geçen hafta lacivert renk diye ben aldırmamıştım ama dedimki ben istediğim gelinliği giyiyorum oda istediği damatlığı giyebilmeli ama fiyatı ne kadar hiç hatırlamıyorum çünkü alıcı gözu ile bakmadım sanırsam 600 tl filandı ayakkabı kemer kol düğmesi gene 1000 olur o
doğru düşünmüşsün, kendimize karışılmasını istemiyorsak, karşımızdakine de öyle davranmalıyız. çifte standarda karşıyım kime karşı olursa olsun
iyi güldüm, bence sınırlama, belki de çok hoş olur, deneyip üzerinde görsün sen de bak, belki de hoşunuza gider
he bu arada tabii strese sokmayasın diye de öyle demiş olabilir, düğünden 2 önce damatlık alan insanlar tanıyorum
daffarinin damatlıklarıda çok güzel bnm nişanlım sözdeki takım elbisesini ordan almıştı kalıpları okadar güzelki yine ordan bakıcak biraz kilo aldı kilo vermeden damatlık bakmicakmış beyimiz
valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)
oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadım
komşu mu oluyoruz millet, altıntepe'deyim ben de