2014 eylül gelinleri de buraya:))

Canım 1500 çok değil mi ?

Damat'ın sitesinde baktım 900 küsüre de çok güzel damatlıklar vardı canım. daha uyguna da bulabilrisin tabi

Nişanlım begendi bi tane geçen hafta lacivert renk diye ben aldırmamıştım ama dedimki ben istediğim gelinliği giyiyorum oda istediği damatlığı giyebilmeli ama fiyatı ne kadar hiç hatırlamıyorum çünkü alıcı gözu ile bakmadım sanırsam 600 tl filandı ayakkabı kemer kol düğmesi gene 1000 olur o

Nişanlım begendi bi tane geçen hafta lacivert renk diye ben aldırmamıştım ama dedimki ben istediğim gelinliği giyiyorum oda istediği damatlığı giyebilmeli ama fiyatı ne kadar hiç hatırlamıyorum çünkü alıcı gözu ile bakmadım sanırsam 600 tl filandı ayakkabı kemer kol düğmesi gene 1000 olur o

benim ki de bana sürpriz yapacakmış düğün günü görecekmişim damatlığını :53::53: stresten ölürüm valla... damatlık dediğin siyah jilet gibi olmalı, gider lacivert ya da başka bişey beğenir diye çok korkuyorum :52::52::52:

benim ki de bana sürpriz yapacakmış düğün günü görecekmişim damatlığını :53::53: stresten ölürüm valla... damatlık dediğin siyah jilet gibi olmalı, gider lacivert ya da başka bişey beğenir diye çok korkuyorum :52::52::52:

:9: Ne yapalım bırakalım istediklerini giysinler sonra benim ki başlıyor ben bir şeye karişmadım sende buna karışma demeye

Dun buldum sonunda kiraladm canim stres gtti ustumden :)bende soganlikta buldum metroya cok yakin

Merhaba canim nasilsinn

Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)

Sagol canim valla buyuk stresti ama halloldu cok sukur simdi evin perdesi kafama takiliyo salonda iki cam var yan yana arasinda duvar var nasil bi model secsem bn fonlu seviyorumda tek perdemi yaptrsam iki ayrimi yaptrsam acaba

benimde metroya yakın :) eşyalarımı da aldım çok şükür :)

Daha 2 buçuk ay var ama ben yoruldum artık bazen dıyorum nişanlımla kaçıp gıdelım bu stres bitsin diye...aynen bıde maddiyat sıkıntısı ben ilk defa yasıyorum bu zorluğu herseye borç yaptık hiç anlamadık bide hala eksikler var Allah I'm yardım etsin hepimize

eksik bitmiyoki canım gerçekten ve sürekli al al al aaaa yeter yani :9:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

D'S Damat'ta %30 indirim varmış, artık ne kadar indirimli olur bilmiyorum. Damatlıklar da gelinlikten aşağı kalmıyor

daffarinin damatlıklarıda çok güzel bnm nişanlım sözdeki takım elbisesini ordan almıştı kalıpları okadar güzelki yine ordan bakıcak biraz kilo aldı kilo vermeden damatlık bakmicakmış beyimiz :1:
damat tan mı baksak acaba yav ne zor iş bunlar valla kımbilir ne kadar diyecekler
valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)
benimde metroya yakın :) eşyalarımı da aldım çok şükür :)
oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadım

Bencede artık evini git Gör :)) Çeyizler toplu gidermiş filan bi sürü adet ama ben hepsıını yıktım parça parça gıdecek evden ceyızler

işler yoğunlaştı bir anda:53: bugün bakacaktım, yarın ya da cumaya kaldı:5: bazen diyorum boş vereyim o taşınsın eşyalar girsin eve en azından yarılanmış halini mi görsem, çünkü gidince sağı solu analiz ediyorum, şuraya şu lazım buraya bu lazım, o da amaan acelesi yok diyor bana geliyorlar, gözüm görmezse liste yapmam ama 2 odanın ölçüsü yok elimde eşya düzenlemesi ve alınacaklar için plan lazım:6:

zaten onu yapabilsek herşey mükemmel olur ama bi yandanda karşı tarafta biraz ne konuştuğunu bilmeli bence herşeyede alttan alıp duymamazlık görmemezlik sabır taşı olmak gerekiyor ben bu ara çok gerginim nişanlım yanıma yutkunarak geliyor artık neye kızıcam diye:9: ma gerçekten bazen insan bir anda patlıyo normalde böyle biri değilim yani:9:

:9: hepimiz aynıyız, boşver. kesinlikle bilmeliler tabii ki ne konuştuklarını, hani bozuluyor gibi görünsek bile içimizi rahat tutmalıyız kendimiz açısından, ama çok zor o duymazdan görmezden gelmek benim direk yüzüme yansıyor :47: oluveriririm:9:

9.9.2014 nikah
20.9.2014 düğün
kismetse full stres full tartismali doneme girmis bulunuyoruz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

deme öyle, sırayla bir patlıyoruz, bir sakinleşiyoruz. herkes çok gergin, maddi-manevi yüklenen sorumluluklar, yeni bir hayata başlangıç, alıştığımız düzenlerimizin bozulması, sorumluluklar... uzar, gider... destek olalım birbirimize...

Günaydınlar ben artık biran önce tatille gitmek isiyorum hem iş hem düğün stresi iyice yoruldum artık

ah ah ben de, çok şükür karara vardık da otel seçiminde sıra, yorum sitelerinden tek tek inceledik sayılır 2-3 yer kaldı elimizde neredeyse umarım boş oda vardır istediğimiz şekilde :18::18::18:

bizim uzak bir akrabamız var. Nişanlılarmış, kız nişanlısına artık dayanamıyorum kaçıp gidelim demiş ve kaçmışlar :) bu cuma apar topar düğün yapıyorlar :D Biz de öyle mi yapsak en güzeli oh :) :)

biz de buna benzer bir şey yapacağız :27:

anladım canım, aslında damatlıkların çok bi espirisi yok ceketleri farklı bi tek. gömleğini papyonunu kuşağını dışardan tamamlasak bile olur yani :)

aklınızda olsun kızlar, damatlıkların ceketini yakası değişebilir şekilde alıyorlarmış sanırım. daha sonra o parlak yaka değişip normal takım elbise olarak kullanıyorlar.

doğru düşünmüşsün, kendimize karışılmasını istemiyorsak, karşımızdakine de öyle davranmalıyız. çifte standarda karşıyım kime karşı olursa olsun :kkk:

:9::9::9: iyi güldüm, bence sınırlama, belki de çok hoş olur, deneyip üzerinde görsün sen de bak, belki de hoşunuza gider:34: he bu arada tabii strese sokmayasın diye de öyle demiş olabilir, düğünden 2 önce damatlık alan insanlar tanıyorum:27:

daffarinin damatlıklarıda çok güzel bnm nişanlım sözdeki takım elbisesini ordan almıştı kalıpları okadar güzelki yine ordan bakıcak biraz kilo aldı kilo vermeden damatlık bakmicakmış beyimiz :1:

valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)

oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadım

komşu mu oluyoruz millet, altıntepe'deyim ben de:53:

bugun gelin buketimi aldım. canlı çiçek kullanmak istemedim. onlar doğada kalsın dedim. istediğim çiçek ve renkleri kullanarak çok guzel bir buket yaptırdım. buketime uygun damat yaka çiçeği yaptık birde atmak için bir çiçek daha gitti.

damatlık bizde de sorun. bir alalım diyor bir almayalım. karar veremedi. kızlar siyah diye baskı yapmayın. boşverin onlarında günü istediklerini giysinler. siyah veya lacivert ne fark eder.

bende sıkıldım. kına vs yapmayıp kızlarla tatile mi gitsek diyorum bekarlığı veda olsun :) kafa dağıtıp stres atsam. bronzda olurum :D

Son düzenleme:
:9: Ne yapalım bırakalım istediklerini giysinler sonra benim ki başlıyor ben bir şeye karişmadım sende buna karışma demeye

Doğru sonra çok söyleniyorlar,dırdır başımızı yiyolar valla. amaaa ben kazandım :) bugün gidip beraber bakacağız :34:

biz de buna benzer bir şey yapacağız :27:

aklınızda olsun kızlar, damatlıkların ceketini yakası değişebilir şekilde alıyorlarmış sanırım. daha sonra o parlak yaka değişip normal takım elbise olarak kullanıyorlar.

:9::9::9: iyi güldüm, bence sınırlama, belki de çok hoş olur, deneyip üzerinde görsün sen de bak, belki de hoşunuza gider:34: he bu arada tabii strese sokmayasın diye de öyle demiş olabilir, düğünden 2 önce damatlık alan insanlar tanıyorum:27:
canım şurda düğüne ne kaldı, nişanlıyken kaçılır mı hiç:52: benim anlattığım olay tamamen cahillik işte :)
Aklıma gelmemişti hiç, düşünüp duruyordum, o kadar para verip alacağız ama o ceketi başka bir yerde giyemeyecek diye. Süper olur yaka çıkarsa...
2 gün önceden damatlık mıııııı :53: damat çok miskindi heralde :) bu ne rahatlık öyle :)

bugun gelin buketimi aldım. canlı çiçek kullanmak istemedim. onlar doğada kalsın dedim. istediğim çiçek ve renkleri kullanarak çok guzel bir buket yaptırdım. buketime uygun damat yaka çiçeği yaptık birde atmak için bir çiçek daha gitti.

damatlık bizde de sorun. bir alalım diyor bir almayalım. karar veremedi. kızlar siyah diye baskı yapmayın. boşverin onlarında günü istediklerini giysinler. siyah veya lacivert ne fark eder.

bende sıkıldım. kına vs yapmayıp kızlarla tatile mi gitsek diyorum bekarlığı veda olsun :) kafa dağıtıp stres atsam. bronzda olurum :D

Ben de istiyorum bekarlığa veda yapayım diye :52::52: ama arkadaşlarımın hepsi evli çocuklu olunca hayaller kısıtlanıyor işte :(
Buketi nerden aldın canım? bende yapay istiyorum düğünden sonra evimin bir köşesinde hatıra olarak kalsın istiyorum. ama çok pahalı sanki, 150 TL istediğim buket :50:

Ben de istiyorum bekarlığa veda yapayım diye :52::52: ama arkadaşlarımın hepsi evli çocuklu olunca hayaller kısıtlanıyor işte :(
Buketi nerden aldın canım? bende yapay istiyorum düğünden sonra evimin bir köşesinde hatıra olarak kalsın istiyorum. ama çok pahalı sanki, 150 TL istediğim buket :50:

Banada gelin buketi satan yer lazım ama netden değil mağaza dian gıdıp görmek istıyorum

Banada gelin buketi satan yer lazım ama netden değil mağaza dian gıdıp görmek istıyorum

ben de görme taraftarıyım ama eminönünde var diyor herkes ama benim gözüme çarpmadı. gelinbuketleri diye bi site var intagramdan da takip ediyorum. Çok güzel buketler yapıyorlar ama dediğim gibi 150 tl ve bana pahalı geliyor açıkçası

ben de görme taraftarıyım ama eminönünde var diyor herkes ama benim gözüme çarpmadı. gelinbuketleri diye bi site var intagramdan da takip ediyorum. Çok güzel buketler yapıyorlar ama dediğim gibi 150 tl ve bana pahalı geliyor açıkçası

bende netten bir çok yer buldum ama görup almak istıyorum alan arkadaslar bir yardım etse bize

aman hallolur elbet tülmüş perdeymiş bakmakta fayda var yine :)

hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo

kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasının

iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)

keyfler süper evimi düzüyorum çok zevkliymiş :1: düğün tarihlermiz yakın çoğumuzun :16:

bende evlenmeden tatile gitmek istıyorum özellikle avşaya bekarken son kez gitmek bayramda gidecem ama damat bey onu burda bırakacam diye duygu sömurusu yapıyor :( bide bayram tatilinde evi yerleştirecektim öyle konuşulmuştu
bronz olmayı bende çok istıyorum o yüzden solaryumla anlaşacam

Back