- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.081
şşş yapmayın kızlar düğün öncesi gerçekten herkes yaşar böyle gerginlik ama geçiçek rahat olun çok üstüne gitmeyin böyle sorunların ve de kafanıza takmayın.. erkekler bizden biraz daha farklı düşünceler içindeler malesef bize herşey rüya gibi geliyo gelinlikler eşyalar hep hayallerimizdeki gelin olma fikri.. onlardaysa hep maddi düşünceler evinizi birlikte kuruyor bile olsanız eskiden beri kafalarına sokulmuş bikere bu erkek evine bakar düşüncesi o yüzden ağır geliyo onlara maddi meseleler bize oranla çok daha fazla takılıyolar haliyle nerden kıscam diye bakıp biz bişi dedikmi gerginleşiyolar... ailelerimizden ayrılacak olmamızda bize ekstra bi duygusallık katıyor zaten.. hal böyle olunca iki tarafta patlamaya hazır volkan gibi oluyor.. işte bu yüzden sakinliğimizi ne kadar korur ne kadar anlayışlı yaklaşırsak onlar içinde bizim içinde o kadar kolay olucak herşey.. bu aralar olacak ufak tefek her türlü gerginliği evlilik stresine verip üstünü örtpas etmeye çalışalım elimizden geldiğince ki huzurumuz kaçmasın.. öbür türlü büyüdükçe büyücek kimsenin en ufak bi soruna tahammülü olmuyo bu zamanlar biz bayanlar olarak ne kadar olumlu yaklaşırsak o kadar çabuk atlatıp kuracağız yuvalarımızı ve sonundada çooook mutlu olacağız inşallah...![]()
haklısın aslında benim sıkıntım nişanlımın annesi biraz baskın olmak istiyo her şey onun dediği olsun gibi direk söylemiyo ama mesela şu şöyle olmalı o daha güzel olucak diye sanki yeni gelin o evin hayalini o kuruyo bazen beni sinirlendirdiği noktalar oluyo ama nişanlımın annesi diyorum susuyorum esas konu nişanlım annesine fazla ses çıkaramıyor he bazen kendii ilgilendiren konularda çok güzel söyleniyo ama ikimizle ilgili olan konularda tık yok neden konuun içinde bende varım bunlarda beni geriyo kaç kere konuştum o evinde hayatında kurucusu biziz diye
valla bu hafta sonu ne dedi biliyomusunz gelinlik çok önemli değilmiş millet iki gün sonra unuturmuş bunlar gereksiz detaylarmış ama sitede verilmeyen aidat onun için çok önemliymiş oğlunun adı orda yazarsa kahrolurmuş bu nasıl bi konuşmadır nasıl üzüldüm nasıl kırıldım anlatamam size ya işte böyle şeyleri söyledikçe yaptıkça bende bir adım daha uzak duruyorum böyle değildi bu kadın aslında ama heralde beni kendine rakip gördü oğlumu benden alıcak psikolojisinemi girdi bilmiyorum ama benim hayalim kayınvalidemle gezmek tozmak eğlenmek beni gerçekten kızı gibi görmesi bende onu annem gibi ama bu hayallerimi çöpe attı gerçekten çok üzgünüm
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
valla canım haklısın ne dyimki herkesin derdi başka ama insan bunalıyo kendi yaptığı şeyin karşılığınıda görmek istiyoAsagida arzu o kadar guzel aciklamis ki durumlarimizi, ah bir su surec gecse de... eve gidip de bakmadim normal sartlarda ondan once giderdim, fotograflarini cekmesini istedim sadece resimleri merak ettigim icin. Onu dusunerek daha cok istedigim seyler oldugu halde once onun ihtiyaci olan seyi dusunurken baski yapiyor olmakla suclandim daha ne diyeyim. Tul modeline bakalim o da begensin demem yani hata, o anda nasil davrandigini hatirlamiyor ama ben hatirliyorum. Olculer vardi alinmasi gereken almiyorum, bakmiyorum bir sure servis disiyim
Cok guzel yazmissin ama benim alacagim seye ve onun benden once 2 ay kullanacagi perdeye bakmak icin bile usenip, sıkılıyor, e yeter ama benim de tum duzenim alt ust olacak, uzerime bir ton yuk binecek benim de duygularim var ama yaaa![]()
hayırlı olsun canım benden bir gün sonra :)21.09.2014 Nikah günüm
ALLAH herkese kolaylı, sabır ve huzur versin evlilik işlemlerinde, ev kurarken ve eşiyle ömür boyu...
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Allahtan benimkide öyle hemen gelir farkeder hatasını ama bazende kırılınca özür dilesede bişey farketmiyo sinirlenebiliyorum :)sen çözmüşsün işi canım benim nişanlımda sinirli ama bana öyle kızmaz bagırma huyu yok çok şükür çok nadir olur zamanda ben hiç cevap vermem o söylenir 10 dk sonra o kızan adam gitmiş yerine bana sesini yükseltiği için özur dileyen bir kuzu gelir
bu son zamanlarda sanki ona sevgim 10 kat daha büyüdü![]()
aynı gün evleniyoruz canım hayırlı olsun aynen çok stresli bir dönem hemdemerhaba kızlar benim düğününmde 20 eylül
çok stersli bir dönem