2014 eylül gelinleri de buraya:))

şşş yapmayın kızlar düğün öncesi gerçekten herkes yaşar böyle gerginlik ama geçiçek rahat olun çok üstüne gitmeyin böyle sorunların ve de kafanıza takmayın.. erkekler bizden biraz daha farklı düşünceler içindeler malesef bize herşey rüya gibi geliyo gelinlikler eşyalar hep hayallerimizdeki gelin olma fikri.. onlardaysa hep maddi düşünceler evinizi birlikte kuruyor bile olsanız eskiden beri kafalarına sokulmuş bikere bu erkek evine bakar düşüncesi o yüzden ağır geliyo onlara maddi meseleler bize oranla çok daha fazla takılıyolar haliyle nerden kıscam diye bakıp biz bişi dedikmi gerginleşiyolar... ailelerimizden ayrılacak olmamızda bize ekstra bi duygusallık katıyor zaten.. hal böyle olunca iki tarafta patlamaya hazır volkan gibi oluyor.. işte bu yüzden sakinliğimizi ne kadar korur ne kadar anlayışlı yaklaşırsak onlar içinde bizim içinde o kadar kolay olucak herşey.. bu aralar olacak ufak tefek her türlü gerginliği evlilik stresine verip üstünü örtpas etmeye çalışalım elimizden geldiğince ki huzurumuz kaçmasın.. öbür türlü büyüdükçe büyücek kimsenin en ufak bi soruna tahammülü olmuyo bu zamanlar biz bayanlar olarak ne kadar olumlu yaklaşırsak o kadar çabuk atlatıp kuracağız yuvalarımızı ve sonundada çooook mutlu olacağız inşallah... :34:

haklısın aslında benim sıkıntım nişanlımın annesi biraz baskın olmak istiyo her şey onun dediği olsun gibi direk söylemiyo ama mesela şu şöyle olmalı o daha güzel olucak diye sanki yeni gelin o evin hayalini o kuruyo bazen beni sinirlendirdiği noktalar oluyo ama nişanlımın annesi diyorum susuyorum esas konu nişanlım annesine fazla ses çıkaramıyor he bazen kendii ilgilendiren konularda çok güzel söyleniyo ama ikimizle ilgili olan konularda tık yok neden konuun içinde bende varım bunlarda beni geriyo kaç kere konuştum o evinde hayatında kurucusu biziz diye
valla bu hafta sonu ne dedi biliyomusunz gelinlik çok önemli değilmiş millet iki gün sonra unuturmuş bunlar gereksiz detaylarmış ama sitede verilmeyen aidat onun için çok önemliymiş oğlunun adı orda yazarsa kahrolurmuş bu nasıl bi konuşmadır nasıl üzüldüm nasıl kırıldım anlatamam size ya işte böyle şeyleri söyledikçe yaptıkça bende bir adım daha uzak duruyorum böyle değildi bu kadın aslında ama heralde beni kendine rakip gördü oğlumu benden alıcak psikolojisinemi girdi bilmiyorum ama benim hayalim kayınvalidemle gezmek tozmak eğlenmek beni gerçekten kızı gibi görmesi bende onu annem gibi ama bu hayallerimi çöpe attı gerçekten çok üzgünüm :50:

Asagida arzu o kadar guzel aciklamis ki durumlarimizi, ah bir su surec gecse de... eve gidip de bakmadim normal sartlarda ondan once giderdim, fotograflarini cekmesini istedim sadece resimleri merak ettigim icin. Onu dusunerek daha cok istedigim seyler oldugu halde once onun ihtiyaci olan seyi dusunurken baski yapiyor olmakla suclandim daha ne diyeyim. Tul modeline bakalim o da begensin demem yani hata, o anda nasil davrandigini hatirlamiyor ama ben hatirliyorum. Olculer vardi alinmasi gereken almiyorum, bakmiyorum bir sure servis disiyim:19:

Cok guzel yazmissin ama benim alacagim seye ve onun benden once 2 ay kullanacagi perdeye bakmak icin bile usenip, sıkılıyor, e yeter ama benim de tum duzenim alt ust olacak, uzerime bir ton yuk binecek benim de duygularim var ama yaaa:14::41:
valla canım haklısın ne dyimki herkesin derdi başka ama insan bunalıyo kendi yaptığı şeyin karşılığınıda görmek istiyo
21.09.2014 Nikah günüm
ALLAH herkese kolaylı, sabır ve huzur versin evlilik işlemlerinde, ev kurarken ve eşiyle ömür boyu...
hayırlı olsun canım benden bir gün sonra :):nazar:

:nazar: sen çözmüşsün işi canım benim nişanlımda sinirli ama bana öyle kızmaz bagırma huyu yok çok şükür çok nadir olur zamanda ben hiç cevap vermem o söylenir 10 dk sonra o kızan adam gitmiş yerine bana sesini yükseltiği için özur dileyen bir kuzu gelir :nazar::nazar::nazar:
bu son zamanlarda sanki ona sevgim 10 kat daha büyüdü :16:
Allahtan benimkide öyle hemen gelir farkeder hatasını ama bazende kırılınca özür dilesede bişey farketmiyo sinirlenebiliyorum :)

merhaba kızlar benim düğününmde 20 eylül
çok stersli bir dönem
aynı gün evleniyoruz canım hayırlı olsun aynen çok stresli bir dönem hemde

Kızlar nasıl olursa Bayram tatılinde evimiİ yerleştirmeye karar verdik çünkü bızım nişanlımla yogun çalışıyoruz...Bayram tatili evi yerleştirmek için cok uygun olacak o yüzden ceyızleri çıkarıp hazırlamaya başladık hafta sonu biraz daha çeyizim gidecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün sakin olmamız gerektiğini konuşmuştuk gündüz. aylardır sadece ev-eşya vb bakıyoruz kendimize ayırdığımız tam bir boş günümüz olamadı ikimize yani. dün çok kötü olmuştum, ama bugün sakinleşince ben de uzatmadım :66: :78: sanırım gideceğimiz yere karar verdik gibi, yarın akşam karar verebilirsek otelleri arayacağız, artık her şeyden elimi eteğimi çekesim gelmişti. herkesin önem verdiği farklı şey var ne yapayım:5: şu anda bölgeye karar vermek bile nasıl rahatlattı anlatamam. eve git, son halini gör de moralin düzelsin diyor:17:

süpersin servis dışı :) eğer banyo 20 gün içerisinde yapılmazsa bende çeyizlerimi serip evi toplamayacam

:1:tamire girdim, başlarım yakında yine araştırmalara :1: seninki de güzelmiş, her yer çeyiz düşünsene:1:
ben yavaş yavaş rahatlayacak mıyım yoksa daha mı stres olacağım bilmiyorum. boyam banyom balkonum bitti perşembe laminant takılacak cuma eşyalarımın bir kısmı gelecek. mutfak dolaplarım en gec 5 temmuzda gelecek inşallah. kuaförüm hamile kalmıştı riske atamadım bugün bir kuaforle anlaştım aklımdan çıktı. yarın eminönüne gidip gelin buketi bakacağım. bakalım istediğim gibi bulabilecek miyim. Davetiye seçtik :) temmuzda şipariş vereceğiz inşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

zaten zaman kavramım olmadan yaşıyorum şimdi iyice karıştım. az mı çok mu kaldı. 81 gün artık şafak sayabilirim.

birde bazı belirsizlikler insanı deli ediyor. erkek tarafı çok rahat. ben planlı programlı bir insanım karşımdakiler öyle olmayınca boğuluyor gibi oluyorum.
biz her şeyi ikimiz üstlendiğimizden kız tarafı-erkek tarafı diyemiyoruz birbirimize çıkışıyoruz sanırım:44::1: şaka bir yana hani derler ya beklentiler ne kadar düşük olursa o kadar mutlu olur insan diye. özellikle ailelerini seçemedikleri için ve bize göre kendi ailemizden gördüklerimiz, kendi sistemimiz, alışkanlıklarımız hep doğru geleceğine göre karşılaştırmamaya çalışmak lazım ama ne mümkün, sadece kendimizi geriyoruz. ben de olsam kuaför konusunda aynısını yapardım, işimi sağlama alırdım, çok iyi yapmışsın bence.

Canım benim ya kendi evin sanırım bizimkiler olsa bunların hiç birisini yapmazlardı yine iyisin😄 benim evime bi duvar kağıdı yapılacak ay ona bile vakti yok beyefendinin

tek duvara kağıt olacaktı, günlerce netten araştırdım, kk da sorular sordum buradan arkadaşlara danıştım. marka-model araştırdım, günlerce. internetten 3 mağaza buldum. hatta evine yakın olanı bile, her şey hazır olarak sunuldu yani, sadece 2 mağazanın kapısından girip modellere baktık beraber, sonra tebrik ediyor beni başardık neyse diye :53::53: ben ne kadar uğraştım haberi yok ki :9:

haklısın aslında benim sıkıntım nişanlımın annesi biraz baskın olmak istiyo her şey onun dediği olsun gibi direk söylemiyo ama mesela şu şöyle olmalı o daha güzel olucak diye sanki yeni gelin o evin hayalini o kuruyo bazen beni sinirlendirdiği noktalar oluyo ama nişanlımın annesi diyorum susuyorum esas konu nişanlım annesine fazla ses çıkaramıyor he bazen kendii ilgilendiren konularda çok güzel söyleniyo ama ikimizle ilgili olan konularda tık yok neden konuun içinde bende varım bunlarda beni geriyo kaç kere konuştum o evinde hayatında kurucusu biziz diye
valla bu hafta sonu ne dedi biliyomusunz gelinlik çok önemli değilmiş millet iki gün sonra unuturmuş bunlar gereksiz detaylarmış ama sitede verilmeyen aidat onun için çok önemliymiş oğlunun adı orda yazarsa kahrolurmuş bu nasıl bi konuşmadır nasıl üzüldüm nasıl kırıldım anlatamam size ya işte böyle şeyleri söyledikçe yaptıkça bende bir adım daha uzak duruyorum böyle değildi bu kadın aslında ama heralde beni kendine rakip gördü oğlumu benden alıcak psikolojisinemi girdi bilmiyorum ama benim hayalim kayınvalidemle gezmek tozmak eğlenmek beni gerçekten kızı gibi görmesi bende onu annem gibi ama bu hayallerimi çöpe attı gerçekten çok üzgünüm :50:

valla canım haklısın ne dyimki herkesin derdi başka ama insan bunalıyo kendi yaptığı şeyin karşılığınıda görmek istiyo

hayırlı olsun canım benden bir gün sonra :):nazar:

Allahtan benimkide öyle hemen gelir farkeder hatasını ama bazende kırılınca özür dilesede bişey farketmiyo sinirlenebiliyorum :)

aynı gün evleniyoruz canım hayırlı olsun aynen çok stresli bir dönem hemde

nişanlın annesinin söylediklerinde senin, benim yani biz kadınların anladığı detayı göremediği için, e ne var ki, ne dedi ki diye düşünebilir. aynen sen bir şey söylersen de anlamayabilir. diyoruz ya kafaları farklı dataları süzüyor, işliyor:)

sadece düşünmeden davranmış olduğunu düşünelim annesinin şu anda. tabii başka örnekler vardır ki seni rahatsız etmiştir. mesela benim annemin bana bile edebileceği bir laftır çünkü kimi insan borçtan, o konuda laf gelmesinden çok korkar. rahatsız olur. ama tabii ki evlenme arifesindeki gelinin yanında bu düşüncen olsa bile söylememelisin.

gelinlik konusunda samimi şekilde düşüncelerini nişanlınla paylaş, orta yolu eminim bulursunuz. bir de kız kardeşi var mı nişanlının? ben daha önce kızı olmayan bir erkek annesinden çektiğim için çok istemiştim kız kardeşi olan biriyle tanışmayı :) kızı olmayanlar hep ana kraliçeliğe alışıyorlar sanırım evin tek prensesi, kraliçesi. ama kız anneleri genç yaşta her şeylerini kızlarıyla paylaşıyor, giysi, eşya ve tabii ki iltifatları :34:

Kızlar nasıl olursa Bayram tatılinde evimiİ yerleştirmeye karar verdik çünkü bızım nişanlımla yogun çalışıyoruz...Bayram tatili evi yerleştirmek için cok uygun olacak o yüzden ceyızleri çıkarıp hazırlamaya başladık hafta sonu biraz daha çeyizim gidecek

iyi düşünmüşsün. kolay gelsin. bizde yok öyle adet allahtan. o yüzden rahat davrandım ilk sene tamamlayacağım yavaş yavaş:9:benim nişanlım da bayram öncesi ya da sonrası taşınacak izinli o hafta. öncesinde temizlenip de hazır olan mobilyalar gelse, ev biraz daha sıcak gelecek sanırım boyalı halini bir görmem lazım artık:56:

nişanlın annesinin söylediklerinde senin, benim yani biz kadınların anladığı detayı göremediği için, e ne var ki, ne dedi ki diye düşünebilir. aynen sen bir şey söylersen de anlamayabilir. diyoruz ya kafaları farklı dataları süzüyor, işliyor:)

sadece düşünmeden davranmış olduğunu düşünelim annesinin şu anda. tabii başka örnekler vardır ki seni rahatsız etmiştir. mesela benim annemin bana bile edebileceği bir laftır çünkü kimi insan borçtan, o konuda laf gelmesinden çok korkar. rahatsız olur. ama tabii ki evlenme arifesindeki gelinin yanında bu düşüncen olsa bile söylememelisin.

gelinlik konusunda samimi şekilde düşüncelerini nişanlınla paylaş, orta yolu eminim bulursunuz. bir de kız kardeşi var mı nişanlının? ben daha önce kızı olmayan bir erkek annesinden çektiğim için çok istemiştim kız kardeşi olan biriyle tanışmayı :) kızı olmayanlar hep ana kraliçeliğe alışıyorlar sanırım evin tek prensesi, kraliçesi. ama kız anneleri genç yaşta her şeylerini kızlarıyla paylaşıyor, giysi, eşya ve tabii ki iltifatları :34:

iyi düşünmüşsün. kolay gelsin. bizde yok öyle adet allahtan. o yüzden rahat davrandım ilk sene tamamlayacağım yavaş yavaş:9:benim nişanlım da bayram öncesi ya da sonrası taşınacak izinli o hafta. öncesinde temizlenip de hazır olan mobilyalar gelse, ev biraz daha sıcak gelecek sanırım boyalı halini bir görmem lazım artık:56:

yok canım tek çocuk olduğu için sanırım biraz böyle yani konu borç olayı değil benim ailemde çok önem verir öyle şeylere yani takıldığı detaya bak sonuçta artık onu ilgilendirmeyen olaylar aman ne bilim işte aslında kötü bi insan değil onu biliyorum oyüzden içim rahat ama işte anlaşamadığımız bazı detaylar var tabi

Bencede artık evini git Gör :)) Çeyizler toplu gidermiş filan bi sürü adet ama ben hepsıını yıktım parça parça gıdecek evden ceyızler

Son düzenleme:
yok canım tek çocuk olduğu için sanırım biraz böyle yani konu borç olayı değil benim ailemde çok önem verir öyle şeylere yani takıldığı detaya bak sonuçta artık onu ilgilendirmeyen olaylar aman ne bilim işte aslında kötü bi insan değil onu biliyorum oyüzden içim rahat ama işte anlaşamadığımız bazı detaylar var tabi

tek çocuksa büyük ihtimalle nedenyüzi o olmalı. kk da okumuştum biri yazmıştı, gelin olan yani lafın gelişi benim bir gözüm görmez, bir kulağım duymaz o yüzden geçinip gidiyoruz diye. aslında bunu yapabilsek birçok yerde daha rahat olacağız.

tek çocuksa büyük ihtimalle nedenyüzi o olmalı. kk da okumuştum biri yazmıştı, gelin olan yani lafın gelişi benim bir gözüm görmez, bir kulağım duymaz o yüzden geçinip gidiyoruz diye. aslında bunu yapabilsek birçok yerde daha rahat olacağız.

zaten onu yapabilsek herşey mükemmel olur ama bi yandanda karşı tarafta biraz ne konuştuğunu bilmeli bence herşeyede alttan alıp duymamazlık görmemezlik sabır taşı olmak gerekiyor ben bu ara çok gerginim nişanlım yanıma yutkunarak geliyor artık neye kızıcam diye:9: ma gerçekten bazen insan bir anda patlıyo normalde böyle biri değilim yani:9:

9.9.2014 nikah
20.9.2014 düğün
kismetse full stres full tartismali doneme girmis bulunuyoruz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar ben artık biran önce tatille gitmek isiyorum hem iş hem düğün stresi iyice yoruldum artık

Günaydınlar ben artık biran önce tatille gitmek isiyorum hem iş hem düğün stresi iyice yoruldum artık

bendeeeeeeeee. şu düğün stresine maddi sıkıntıya herşeye katlanmamın meyvesini balayında alıcam inşallah :) oh deniz havuz güneş kum içim açıldı bile :)

Günaydın canım bu arada :)

Son düzenleme:
bendeeeeeeeee. şu düğün stresine maddi sıkıntıya herşeye katlanmamın meyvesini balayında alıcam inşallah :) oh deniz havuz güneş kum içim açıldı bile :)

Günaydın canım bu arada :)

Daha 2 buçuk ay var ama ben yoruldum artık bazen dıyorum nişanlımla kaçıp gıdelım bu stres bitsin diye...aynen bıde maddiyat sıkıntısı ben ilk defa yasıyorum bu zorluğu herseye borç yaptık hiç anlamadık bide hala eksikler var Allah I'm yardım etsin hepimize

Daha 2 buçuk ay var ama ben yoruldum artık bazen dıyorum nişanlımla kaçıp gıdelım bu stres bitsin diye...aynen bıde maddiyat sıkıntısı ben ilk defa yasıyorum bu zorluğu herseye borç yaptık hiç anlamadık bide hala eksikler var Allah I'm yardım etsin hepimize

bizim uzak bir akrabamız var. Nişanlılarmış, kız nişanlısına artık dayanamıyorum kaçıp gidelim demiş ve kaçmışlar :) bu cuma apar topar düğün yapıyorlar :D Biz de öyle mi yapsak en güzeli oh :) :)

bizim uzak bir akrabamız var. Nişanlılarmış, kız nişanlısına artık dayanamıyorum kaçıp gidelim demiş ve kaçmışlar :) bu cuma apar topar düğün yapıyorlar :D Biz de öyle mi yapsak en güzeli oh :) :)

kimbilir neler yaşadılar ki nişanlıyken kaçtı bizde kaçmadan şu günler hayırlısı ile geçse

Back