- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.101
Biz network ten baktık 1500 dediler
1000 tl den fazla vermek istemıyorum
Evet kuzum çok ama almadık zaten hani ben fikir olsun diye dedimCanım 1500 çok değil mi ?
Damat'ın sitesinde baktım 900 küsüre de çok güzel damatlıklar vardı canım. daha uyguna da bulabilrisin tabi
Evet kuzum çok ama almadık zaten hani ben fikir olsun diye dedim
Doğru doyluyosun CNm düğün deyince zaten hersey 3 katına çıkıyoranladım canım, aslında damatlıkların çok bi espirisi yok ceketleri farklı bi tek. gömleğini papyonunu kuşağını dışardan tamamlasak bile olur yani :)
Canım 1500 çok değil mi ?
Damat'ın sitesinde baktım 900 küsüre de çok güzel damatlıklar vardı canım. daha uyguna da bulabilrisin tabi
Nişanlım begendi bi tane geçen hafta lacivert renk diye ben aldırmamıştım ama dedimki ben istediğim gelinliği giyiyorum oda istediği damatlığı giyebilmeli ama fiyatı ne kadar hiç hatırlamıyorum çünkü alıcı gözu ile bakmadım sanırsam 600 tl filandı ayakkabı kemer kol düğmesi gene 1000 olur o
benim ki de bana sürpriz yapacakmış düğün günü görecekmişim damatlığınıstresten ölürüm valla... damatlık dediğin siyah jilet gibi olmalı, gider lacivert ya da başka bişey beğenir diye çok korkuyorum
Gelinlıkcınjn verdiğini beğenmezsem benden kiralayacam acaba nerde ne kaça kiraladın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dun buldum sonunda kiraladm canim stres gtti ustumden :)bende soganlikta buldum metroya cok yakin
Merhaba canim nasilsinn
Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)
Sagol canim valla buyuk stresti ama halloldu cok sukur simdi evin perdesi kafama takiliyo salonda iki cam var yan yana arasinda duvar var nasil bi model secsem bn fonlu seviyorumda tek perdemi yaptrsam iki ayrimi yaptrsam acaba
Daha 2 buçuk ay var ama ben yoruldum artık bazen dıyorum nişanlımla kaçıp gıdelım bu stres bitsin diye...aynen bıde maddiyat sıkıntısı ben ilk defa yasıyorum bu zorluğu herseye borç yaptık hiç anlamadık bide hala eksikler var Allah I'm yardım etsin hepimize
eksik bitmiyoki canım gerçekten ve sürekli al al al aaaa yeter yani
D'S Damat'ta %30 indirim varmış, artık ne kadar indirimli olur bilmiyorum. Damatlıklar da gelinlikten aşağı kalmıyor
valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)damat tan mı baksak acaba yav ne zor iş bunlar valla kımbilir ne kadar diyecekler
oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadımbenimde metroya yakın :) eşyalarımı da aldım çok şükür :)
Bencede artık evini git Gör :)) Çeyizler toplu gidermiş filan bi sürü adet ama ben hepsıını yıktım parça parça gıdecek evden ceyızler
zaten onu yapabilsek herşey mükemmel olur ama bi yandanda karşı tarafta biraz ne konuştuğunu bilmeli bence herşeyede alttan alıp duymamazlık görmemezlik sabır taşı olmak gerekiyor ben bu ara çok gerginim nişanlım yanıma yutkunarak geliyor artık neye kızıcam diyema gerçekten bazen insan bir anda patlıyo normalde böyle biri değilim yani
9.9.2014 nikah
20.9.2014 düğün
kismetse full stres full tartismali doneme girmis bulunuyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlar ben artık biran önce tatille gitmek isiyorum hem iş hem düğün stresi iyice yoruldum artık
bizim uzak bir akrabamız var. Nişanlılarmış, kız nişanlısına artık dayanamıyorum kaçıp gidelim demiş ve kaçmışlar :) bu cuma apar topar düğün yapıyorlarBiz de öyle mi yapsak en güzeli oh :) :)
anladım canım, aslında damatlıkların çok bi espirisi yok ceketleri farklı bi tek. gömleğini papyonunu kuşağını dışardan tamamlasak bile olur yani :)
doğru düşünmüşsün, kendimize karışılmasını istemiyorsak, karşımızdakine de öyle davranmalıyız. çifte standarda karşıyım kime karşı olursa olsunNişanlım begendi bi tane geçen hafta lacivert renk diye ben aldırmamıştım ama dedimki ben istediğim gelinliği giyiyorum oda istediği damatlığı giyebilmeli ama fiyatı ne kadar hiç hatırlamıyorum çünkü alıcı gözu ile bakmadım sanırsam 600 tl filandı ayakkabı kemer kol düğmesi gene 1000 olur o
benim ki de bana sürpriz yapacakmış düğün günü görecekmişim damatlığınıstresten ölürüm valla... damatlık dediğin siyah jilet gibi olmalı, gider lacivert ya da başka bişey beğenir diye çok korkuyorum
daffarinin damatlıklarıda çok güzel bnm nişanlım sözdeki takım elbisesini ordan almıştı kalıpları okadar güzelki yine ordan bakıcak biraz kilo aldı kilo vermeden damatlık bakmicakmış beyimiz
valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)
oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadım
pendikte dilara kına kıyafetinde kiraladım. bi bak bence oraya cok güzel şeyler var.
Ne yapalım bırakalım istediklerini giysinler sonra benim ki başlıyor ben bir şeye karişmadım sende buna karışma demeye
canım şurda düğüne ne kaldı, nişanlıyken kaçılır mı hiçbiz de buna benzer bir şey yapacağız
aklınızda olsun kızlar, damatlıkların ceketini yakası değişebilir şekilde alıyorlarmış sanırım. daha sonra o parlak yaka değişip normal takım elbise olarak kullanıyorlar.
iyi güldüm, bence sınırlama, belki de çok hoş olur, deneyip üzerinde görsün sen de bak, belki de hoşunuza gider he bu arada tabii strese sokmayasın diye de öyle demiş olabilir, düğünden 2 önce damatlık alan insanlar tanıyorum
bugun gelin buketimi aldım. canlı çiçek kullanmak istemedim. onlar doğada kalsın dedim. istediğim çiçek ve renkleri kullanarak çok guzel bir buket yaptırdım. buketime uygun damat yaka çiçeği yaptık birde atmak için bir çiçek daha gitti.
damatlık bizde de sorun. bir alalım diyor bir almayalım. karar veremedi. kızlar siyah diye baskı yapmayın. boşverin onlarında günü istediklerini giysinler. siyah veya lacivert ne fark eder.
bende sıkıldım. kına vs yapmayıp kızlarla tatile mi gitsek diyorum bekarlığı veda olsun :) kafa dağıtıp stres atsam. bronzda olurum
Ben de istiyorum bekarlığa veda yapayım diyeama arkadaşlarımın hepsi evli çocuklu olunca hayaller kısıtlanıyor işte
Buketi nerden aldın canım? bende yapay istiyorum düğünden sonra evimin bir köşesinde hatıra olarak kalsın istiyorum. ama çok pahalı sanki, 150 TL istediğim buket
Banada gelin buketi satan yer lazım ama netden değil mağaza dian gıdıp görmek istıyorum
ben de görme taraftarıyım ama eminönünde var diyor herkes ama benim gözüme çarpmadı. gelinbuketleri diye bi site var intagramdan da takip ediyorum. Çok güzel buketler yapıyorlar ama dediğim gibi 150 tl ve bana pahalı geliyor açıkçası
aman hallolur elbet tülmüş perdeymiş bakmakta fayda var yine :)
hayırlı olsun canım :) valla halledersin ya öyle çok fazla dert etme elbet halloluyo
kendi evine gitme hayaliyle otur fazla kiralık eve bişey yapıp alma kendi evine alırsın zaten benim tuttuğumda 3+1 bi odayı giyinme odası yapiyim diyorum annemde yatak odasındaki dolabını koyma takımını bozma yatak odası çok boş durur diyo napsam acaba dolabım yatakodasındamı kalsa ama ozamanda bi anlamı kalmıyor giyinme odasının
iyiyim ben canım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo moraller keyifler nasıl :)
bugun gelin buketimi aldım. canlı çiçek kullanmak istemedim. onlar doğada kalsın dedim. istediğim çiçek ve renkleri kullanarak çok guzel bir buket yaptırdım. buketime uygun damat yaka çiçeği yaptık birde atmak için bir çiçek daha gitti.
damatlık bizde de sorun. bir alalım diyor bir almayalım. karar veremedi. kızlar siyah diye baskı yapmayın. boşverin onlarında günü istediklerini giysinler. siyah veya lacivert ne fark eder.
bende sıkıldım. kına vs yapmayıp kızlarla tatile mi gitsek diyorum bekarlığı veda olsun :) kafa dağıtıp stres atsam. bronzda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?