- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.061
Asagida arzu o kadar guzel aciklamis ki durumlarimizi, ah bir su surec gecse de... eve gidip de bakmadim normal sartlarda ondan once giderdim, fotograflarini cekmesini istedim sadece resimleri merak ettigim icin. Onu dusunerek daha cok istedigim seyler oldugu halde once onun ihtiyaci olan seyi dusunurken baski yapiyor olmakla suclandim daha ne diyeyim. Tul modeline bakalim o da begensin demem yani hata, o anda nasil davrandigini hatirlamiyor ama ben hatirliyorum. Olculer vardi alinmasi gereken almiyorum, bakmiyorum bir sure servis disiyimValla emin olabilirsin dun okadar farkli bi gerginlik yasadikki canim cok skldi oyuzden suan hic bsey umrumda degil ilk defa boyle bsey yasadik dufun oncesi gerginlik dyo herkes ama benim kirildgm noktalar var
Cok guzel yazmissin ama benim alacagim seye ve onun benden once 2 ay kullanacagi perdeye bakmak icin bile usenip, sıkılıyor, e yeter ama benim de tum duzenim alt ust olacak, uzerime bir ton yuk binecek benim de duygularim var ama yaaaşşş yapmayın kızlar düğün öncesi gerçekten herkes yaşar böyle gerginlik ama geçiçek rahat olun çok üstüne gitmeyin böyle sorunların ve de kafanıza takmayın.. erkekler bizden biraz daha farklı düşünceler içindeler malesef bize herşey rüya gibi geliyo gelinlikler eşyalar hep hayallerimizdeki gelin olma fikri.. onlardaysa hep maddi düşünceler evinizi birlikte kuruyor bile olsanız eskiden beri kafalarına sokulmuş bikere bu erkek evine bakar düşüncesi o yüzden ağır geliyo onlara maddi meseleler bize oranla çok daha fazla takılıyolar haliyle nerden kıscam diye bakıp biz bişi dedikmi gerginleşiyolar... ailelerimizden ayrılacak olmamızda bize ekstra bi duygusallık katıyor zaten.. hal böyle olunca iki tarafta patlamaya hazır volkan gibi oluyor.. işte bu yüzden sakinliğimizi ne kadar korur ne kadar anlayışlı yaklaşırsak onlar içinde bizim içinde o kadar kolay olucak herşey.. bu aralar olacak ufak tefek her türlü gerginliği evlilik stresine verip üstünü örtpas etmeye çalışalım elimizden geldiğince ki huzurumuz kaçmasın.. öbür türlü büyüdükçe büyücek kimsenin en ufak bi soruna tahammülü olmuyo bu zamanlar biz bayanlar olarak ne kadar olumlu yaklaşırsak o kadar çabuk atlatıp kuracağız yuvalarımızı ve sonundada çooook mutlu olacağız inşallah...
Iyi geceler kızlar nişanlımı az önce yolcu ettim içim buruk oldualışıyorum birlikte zaman geçirmeye sonra gıdınce bi tuhaf oluyorum sizinde öyle mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmazmııbende onun yanından geldim bu hafta ev temizliğiydi falan olunca ailelerle gitmiştik nişanlımım yaşadıgı sehre dogru düzgün vakit ayıramadık birbirimize su gibi geçip gitti cumartesi pazar bir daha 2 hafta sonra görüşecegiz nasıl geçeçek bilmiyorumm..
ayrıca bizde mobilya beyaz eşya ve perde işini hallettik sonunda çok şükür :) sadece halılarımız kaldı :)
yorumları okuyunca şanslı oldugumu düşündüm biraz sağolsun benim nişanlım mobilyadan ufacık utfak eşyasına kadr bana begenmem de yardımcı oluyor :) sanırım ben cok zor begendiğim ve kararsız oldugum için iş cabuk bitsin istediğinden böyle bir taktik geliştrmiş
Asagida arzu o kadar guzel aciklamis ki durumlarimizi, ah bir su surec gecse de... eve gidip de bakmadim normal sartlarda ondan once giderdim, fotograflarini cekmesini istedim sadece resimleri merak ettigim icin. Onu dusunerek daha cok istedigim seyler oldugu halde once onun ihtiyaci olan seyi dusunurken baski yapiyor olmakla suclandim daha ne diyeyim. Tul modeline bakalim o da begensin demem yani hata, o anda nasil davrandigini hatirlamiyor ama ben hatirliyorum. Olculer vardi alinmasi gereken almiyorum, bakmiyorum bir sure servis disiyim
Cok guzel yazmissin ama benim alacagim seye ve onun benden once 2 ay kullanacagi perdeye bakmak icin bile usenip, sıkılıyor, e yeter ama benim de tum duzenim alt ust olacak, uzerime bir ton yuk binecek benim de duygularim var ama yaaa
Biz aynı şehirdeyz ama ikimizde cok yogun çalışıyoruz o yüZden sadece hafta sonları bırlıkteyız...güle güle kullan canım en büyük dert bitmiş :)) sukur bızım o dertlerimiz olmadı önceden alınmıştı..az bir eşyamız kaldı onları bi sekilde halledecez inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düğüne az mı var çok mu var bilemiyorum52:
Bende bilemiyorum.
inanki hiç birimizinkinin farkı yoktur birbirinden.. bende evle ilgili hiç bişey soramıyorum hani şu oldumu bu oldumu diye adam sinir küpü oldu çıktı parlayıveriyo hemen herşeye neye uğradığımı şaşırıyorum nasıl yetiştircem diye stres yapıyo büyük ihtimal bende ona veriyorum susuyorum bi süre sonra kendi geliyo anlatıyo şu bu oldu bu şu olucak diye.. biz hatunlar biraz daha tez canlıyız herşey bi anda olup bitsin istiyoruz aklımızda soru işareti kalmasın bi an önce hallolsun kafamız rahat etsin istiyoruz ama onlarda yok öle bişey illa çatlatacaklar insanı öyle yapacaklar... yapı olarak birbirimizden farklıyız ve bu farklı insanlarla bi ömür geçiricez o yüzden şimdiden az biraz alttan almayı öğrenip aynı zamanda onlarada öğretmemiz gerek ki ilerde sıkıntı yaşamayalım.. surat yapmak yerine güler yüzle yaklaşınca sorunlar bi anda yok oluyor inanın..
bak başıma kaçtır geliyor benim biz eskiden çok tartışırdık zaten ters adam biliyorum ama dize geldi baya baya... bazen mesajlaşırken bişi istiyorum kızıyo bana bende "tamam bitanem" yazıp yolluyorum o da "bana surat yapma!" diyo bozuluyorum aslında ama çaktırmamak adına "niye surat yapayım bitanem benim seni seviyorum" diyip bi gülücük bi öpücük atıveriyorum arkasına bi öpücük eşliğinde "bende seni seviyorum hallederiz tamam mı aşkım kusura bakma" mesajı geliyo sonuç olarak ne benim canım sıkılıyo ne onun...
ben bu işi çözdüm hatunlar
olmazmııbende onun yanından geldim bu hafta ev temizliğiydi falan olunca ailelerle gitmiştik nişanlımım yaşadıgı sehre dogru düzgün vakit ayıramadık birbirimize su gibi geçip gitti cumartesi pazar bir daha 2 hafta sonra görüşecegiz nasıl geçeçek bilmiyorumm..
ayrıca bizde mobilya beyaz eşya ve perde işini hallettik sonunda çok şükür :) sadece halılarımız kaldı :)
yorumları okuyunca şanslı oldugumu düşündüm biraz sağolsun benim nişanlım mobilyadan ufacık eşyaya kadr bana begenmem de yardımcı oluyor :) sanırım ben cok zor begendiğim ve kararsız oldugum için iş cabuk bitsin istediğinden böyle bir taktik geliştrmiş
inanki hiç birimizinkinin farkı yoktur birbirinden.. bende evle ilgili hiç bişey soramıyorum hani şu oldumu bu oldumu diye adam sinir küpü oldu çıktı parlayıveriyo hemen herşeye neye uğradığımı şaşırıyorum nasıl yetiştircem diye stres yapıyo büyük ihtimal bende ona veriyorum susuyorum bi süre sonra kendi geliyo anlatıyo şu bu oldu bu şu olucak diye.. biz hatunlar biraz daha tez canlıyız herşey bi anda olup bitsin istiyoruz aklımızda soru işareti kalmasın bi an önce hallolsun kafamız rahat etsin istiyoruz ama onlarda yok öle bişey illa çatlatacaklar insanı öyle yapacaklar... yapı olarak birbirimizden farklıyız ve bu farklı insanlarla bi ömür geçiricez o yüzden şimdiden az biraz alttan almayı öğrenip aynı zamanda onlarada öğretmemiz gerek ki ilerde sıkıntı yaşamayalım.. surat yapmak yerine güler yüzle yaklaşınca sorunlar bi anda yok oluyor inanın..
bak başıma kaçtır geliyor benim biz eskiden çok tartışırdık zaten ters adam biliyorum ama dize geldi baya baya... bazen mesajlaşırken bişi istiyorum kızıyo bana bende "tamam bitanem" yazıp yolluyorum o da "bana surat yapma!" diyo bozuluyorum aslında ama çaktırmamak adına "niye surat yapayım bitanem benim seni seviyorum" diyip bi gülücük bi öpücük atıveriyorum arkasına bi öpücük eşliğinde "bende seni seviyorum hallederiz tamam mı aşkım kusura bakma" mesajı geliyo sonuç olarak ne benim canım sıkılıyo ne onun...
ben bu işi çözdüm hatunlar
21.09.2014 Nikah günüm
ALLAH herkese kolaylı, sabır ve huzur versin evlilik işlemlerinde, ev kurarken ve eşiyle ömür boyu...
sen çözmüşsün işi canım benim nişanlımda sinirli ama bana öyle kızmaz bagırma huyu yok çok şükür çok nadir olur zamanda ben hiç cevap vermem o söylenir 10 dk sonra o kızan adam gitmiş yerine bana sesini yükseltiği için özur dileyen bir kuzu gelir
bu son zamanlarda sanki ona sevgim 10 kat daha büyüdü
:13: ah ah hem de nasıl, hoş geldin aramızamerhaba kızlar benim düğününmde 20 eylül
çok stersli bir dönem
boya bitti ve ben sadece fotoğraflardan gördüm, hiç gidip gözümle göresim de gelmiyor. yatak odası bayağı turkuaz olmuş sanki bu aradagüneş vurunca yeşil, gölgeler turkuaz gibi
denizkabuğunu umuttuğçe mi sormuştu, cepte foto fırsat bulunca eklerim. günes vurunca beyaz gibi duruyor ama tavan beyazıyla yan yana olunca çook acık bej olmuş. öyle istiyordum ben memnun kaldım o yüzden. eklerim fikir olur.
biz ikimiz de kararsızız, bir taraf çabuk karar verebilse gerçekten işler daha hızlı yürür.
hehe sen gerçekten çözmüşsün işi, biz ikimiz de böyle davranamayız, yıllar geçtiği için hep inat hep inat. bir de ben işim için kafamı toplayamıyorum, uykusuz kalıyorum. onu sıkmamak için kendim araştırıyorum, sabrediyorum. birçok kızın dayanamayacağı kadar sabır taşı moduna giriyorum e bunun sonucu yine aceleci, sabırsız denince ipler kopuyor bende de:95:
onu bilenimiz yok sanırım
teşekkürler, hoş geldin aramıza. sana da mutluluklar şimdiden
kıymetini bil tabii ki, bağırma olayını ben hiç kaldıramam ama sabır taşına dönmüşken bana sabırsız denmesi bile içime oturuyor
:13: ah ah hem de nasıl, hoş geldin aramıza
onlar bizim karar istekli olmaya bilir yanı bunu göstermeye bilirler olduğu gibi kabul edecez artık
gerçi ben şimdik öyle diyorum ama nişanlım le aynı dereceyiz ev eşya konusunda oda baya araştır eşya ile ilgili 10 kere aynı şeyi sorsam söylersem dinler cevap verir :)
ben şu anda servis dışıyım, protestoda olduğumdan hiçbir şey bakmıyorum, bana kıyasla kimse geç kalmış sayılmazhoşbuldum kızlar bu arada hazırlıklarınız nasıl gidiyor ben henüz gelinlik bakmadım kuaför ve fotoğrafçı ile görüşmedim erkenmi bilemedim
yakında türkiye kıyıları adlı kitabımı yayınlayabilirim kızlarBalayı araştırayım derken zaten ege-akdeniz kıyılarımızı hep severdim ama meğer ne gizli centteler varmış, faralya ve bozburun son keşiflerim Bozburun'da bir otel gösterdim nişanlım türkiye mi burası diyor
Kadın - erkek bakışı farkı aynen dediğin gibi. Normalde dengeliyoruz ama ağırkanlılıkta üzerine olmadığından kendisinin bana fenalık basıyor böyle ortak karar vermemiz gereken durumlarda. Biz fazla aynıyız bazı durumlarda, bana beğenemedin diye söyleniyor ya, ben bir iki yer bulunca evirip çeviriyor şuırası şöyle, orası böyle, eee... E hani bendim beğenmeyen???
Ben şu anda servis dışıyım, protestoda olduğumdan hiçbir şey bakmıyorum, bana kıyasla kimse geç kalmış sayılmazDaha evimiz yeni boyandı
ben yavaş yavaş rahatlayacak mıyım yoksa daha mı stres olacağım bilmiyorum. boyam banyom balkonum bitti perşembe laminant takılacak cuma eşyalarımın bir kısmı gelecek. mutfak dolaplarım en gec 5 temmuzda gelecek inşallah. kuaförüm hamile kalmıştı riske atamadım bugün bir kuaforle anlaştım aklımdan çıktı. yarın eminönüne gidip gelin buketi bakacağım. bakalım istediğim gibi bulabilecek miyim. Davetiye seçtik :) temmuzda şipariş vereceğiz inşallah
zaten zaman kavramım olmadan yaşıyorum şimdi iyice karıştım. az mı çok mu kaldı. 81 gün artık şafak sayabilirim.
birde bazı belirsizlikler insanı deli ediyor. erkek tarafı çok rahat. ben planlı programlı bir insanım karşımdakiler öyle olmayınca boğuluyor gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?