2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Yok ccanım bu sefer cok azaldo.strrsten mi bilmyrm.bugun incir tatlısı yaptın o bitsin sutlac yapayım bari.
Selam...

Bende topiğinize katılmak isterim...
hosgeldin kapımız herkes e açık gel buyur

Esim gittiğinde annem Ağlamış ben seni çok seviyorum aslinda oglum filan demis, esim baya pişman gobiydi dedi ama malum hasta psikolojisi ayaga kalksin hemen döner eskiye , annem iste vbilmem mi hem pisman olsa ne ben onca zorluklari yaşamisim.benim cocuklarimdan biri hasta olurduda mecbur dordumuz gider surunurduk hastanelerde cunku birakicak kimsem yokti.bak agliyrm yine .her gun o hastane kapilarindaydik ve hep kendimi geneleve dusmus bir kadi kadar bile kiymet verilmemis bir evlat olarak hissettirdiler iliklerime kafar.kaldiki geneleve dusenleri bile anasi babasi ariyo tvlerde sirf sagmi diye ogrenmk icin.off off .hastaneye gideaim gelmiyo yasadiklarm aklima geliyo ağlama krizine gryrm.o hastanelerde 5aylik hamileykn oglumu ameliyat ettrdm ben bir hafta hamile hamile kuzuma baktim .

Yok ccanım bu sefer cok azaldo.strrsten mi bilmyrm.bugun incir tatlısı yaptın o bitsin sutlac yapayım bari.
hosgeldin kapımız herkes e açık gel buyur
Sıkma tatlım canını bence kimse yavrularından kıymetli değil. Sütün de düzelir inşallah bu hayırlı gecenin hurmetine Rabbim kabul etsin bize bol süt yavrularimiza sağlık mutluluk versin

Geçmişi düşünüp üzülme canım.masallah Esinle mutlusun yavruların sağlıklı bunlar en büyük mutluluk. Edenler de ettiklerini buluyorlar.

Cumbocum sen doktorsun Arkadaşım ben jangın yazdıklarından sonra epey araştırdım bu damlaların içinde bir sürü koruyucu ve paraben var sence verilmesi sakıncalı olurmu ?ki sende kullanmışsın daha önce ...bizede vegaferon verdiler
Ama kızımda ferro yada ferrum kullanıyordum bende

Canım nasıl silkeleniyor bir görsen hiç sevmiyor damlayı
Sen mama da veriyormusun sadece anne sütü alan bebeklere 6. Aya kadar ek kıda vermiyorlar genelde doktorlar ..
Canım benim oğlum kaşığı hiç sevmiyor malesef kustuğu için bir ara ar mamayı kaşıkla vermeye çalışmıştık çok koyulaştığı için o yüzden hiç sevmiyor kaşığı biberonu severek alıyor artık ya farklı biberon emziği bakacağım yada tülbenten süzeceğim

Kaşığı sevmiyor o yüzden püreyi de erteledim biraz
Sen Püre konusunda ne kadar geç o kadar iyi yazmıştın canım sordum ama görmedin sanırım neden geç olmasının iyi olduğunu düşünüyorsun merak ettim
Bu arada kitap ismi ve resimleride merakla bekliyorum Allah kabul etsin oruçlarını benimde 1 tam Ramazan ve 9 gün borcum var inşallah seneye tutacağım bende

Hangi konuda takılma yazdın canım anlamadım ama şu an tek takıldığım konu keçi sütü yoğurdu konusu inek sütü bağırsakta gizli kanama ve Kabızlık yapabiliyormuş ve keçi sütü anne sütüne daha yakın olduğu için keçi sütünü öneriyorlar ama bakalım pastörize harici bulabilirsem deneyeceğim ..
Meyve zaten cam reddede Püre haline geliyor o kolay
Sebzede ilk denemeler Püre sonra daha pütürlü veririm zaten kızımda ek gıda hiç sorun olmamıştı umarım oğlumdada olmaz..
Canım sen en iyisini yapmışsın eşinde öyle böyle kin tutmayan küslük bilmeyen gurur yapmayan insanlara hep hayranlık duyarım çok güzel meziyetler her insan yapamaz mesela ben !
O yüzden çok şanslısınki böyle bir eşin var canını Sıkma neler yaşadığını bilmiyorum tam olarak ama belli ki kolay şeyler değil ama bir çocukta ne zorluklarla büyüyor hepimiz görüyoruz sonuçta seni doğuran emziren büyüten annen orada yatan insan o yüzden eskiyi unutamasan bile kendinide sürekli düşünüp yıpratma ..
Sütünde artar inşallah bu yılın hasatı olan kurutulmuş 7-8 inciri Bıçakla yada elinle böl yıkadıktan sonra ve 1 su bardağı suda kaynat iç inşallah fayda görürsün
Ufaklıık nasıl oldu tamamen atlattı mı öksürüğü ?

Hoşgeldin canım üzülme benimde sütüm az ne denediysem Olmadı başkaları yediğinde yada içtiğinde onların sütünü artırıp taşıran besinler bende hiç işe yaramadı ne yapalım nasip bünye meselesi
Hala emziriyorum ama kussada azda olsa gidiyor dur bişiler ..emdiği kadar emzireceğim.
Hangi mamayı kullanıyorsun ?

Sadece anne sütü veriyorum canım ama bu ay çok az kilo aldı o yuzden belli ekgdaya başlar diye düşündüm. Bakalım gorucez bugün

Günaydın canım.Sende bendensin ha! Hamileyken ne olur ne olmaz diye bir paket Hero Baby almıştık. Sonra Aptamil' e geçtik. Gaz sorunumuz olunca doktor Humana verdi. Bebeğimiz için daha iyi olur diye Humana Antikolik kullandık. Birde ne görelim? Bebeğimin kakası yemyeşil. Sanki kına karmışsın gibi. Çok korktum o ara. Gazı da çok kötü kokuyordu. Bunun üzerine doktor Aptamil Confirmil verdi oda yeşil kaka sorununu çözmedi. Bizde Aptamil' e döndük. Gazımız azaldı ama Sap Simplex' le takviye ediyorum arada. En azından kaka rengimiz normal. Pazartesi günü doktora gideceğiz, kontrolümüz var. O zaman müsade ederse yavaş yavaş ek gıdaya geçeceğim.

Sorma canım yaa benim kızımdada olmamıştı sütüm o sadece 3 ay emmişti çok şükür bunda en azından tamamen kesilmedi böyle gider inşallah ..
Bizde ilk hastanede hipp vermişlerdi bizde evde 2 gün günde 1 defa ondan verdik sonra kendi doktorumuz comformil verdi anne sütünü daha çok severek içer dedi tadı çok kötüydü onun çünkü ..
Onu içerken bebeğim çok güzel kilo aldı ama 4 günde kaka yapıyordu sonra normal aptamile geçtik çok kustuğu için şimdi ar mama kullanıyoruz Aptamil ar çok koyu olduğu için humana ar içiyor şimdilik ..
Doktor ne diyor kaka rengi için bizdede ara ara yeşil oluyor kaka rengi doktor bişey ifade etmez yeşil kaka dedi

Anladım canım hadi bakalım hayırlısı olsun ..haber ver kontden sonra merakta Bırakma bizi :)
600 g almış cok sukur boyu falan da iyi. Ama idrarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi Dr. Inşallah geçer. Canım sıkıldı ama Dr kız çocuklarında olan bişi tekrar etmemesi önemli dedi. O kadar da dikkat ediyorum ki temizliğine ıslak pamukla silip elbeziyle kuruluyorum her seferinde. Olacağı varmış demek ki.insallah geçer ve tekrar etmez.

Ben bu akşam yatarken muhallebi vermeyi planlıyorum mamayla pirinç unlu pekmez ve Tereyağ karışandan çocuk resmen lokmalarmı sayıyor gözü hep sofrada.
Sabah krem peynir ve iki Kaşık Çay verdim çok sevindi :)
Yavaştan başladım bugün ben drA sormadım ama bir lokmadan bişey olacağını sanmam

Benişin neladarlik bö 24eylulde oldu bende meyve sıyuna yavastan baslfım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…