Merkaba arkadaslar hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu ve sevdiklerinizle musmutlu yıllar diliyorum .,
Çılgın geçmiş olsun canım Allah şifa versin .
Geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir .
Biz 4. Ayımızı doldurduk
Karma aşımız rota aşımız ve bir aşı daha olduk unuttum Adını
Bebeğim yine 670 gr almış sanırım miyon tipli bir çocuk olacak kilosu ortalamada boyu ve baş Çevresi maşallah 6 aylık çocuk ölçüsünde dedi doktor
Bu ay demir damlasına ek kan damlası verdiler sağlık ocağında birde ek gıdaya başladık ilk deneyim çok kötü sonuçlandı kan damlasını vermeden en az 40 dak önce emmemiş ve mama yememiş olması gerekiyor ve verdikten sonrada 40 dak aynı şekilde emmeyecekmiş çünkü süt demirin emilimini yok ediyormuş hiç vermemiş gibi olur dedi hemşire ve doktorumuz.
Doktorun önerisi ile dün meyve suyuna karıştırıp verdik çok büyük bir hata yaptım yani daha ilk denememizdi vermesem daha iyi olurdu çocuk meyve suyunun tadını alamadan tadını damla ile bozdum zaten
Neyse verdiğim azıcık bişeydi zaten onuda komple kustu ve çok rahatsız oldu.
Bugün uyanır uyanmaz önce meyve suyu verdik 30 cc onu içti dibinde kalanla da kan damlasını kaşığa koyup verdim çok şükür sorun olmadı bugün ama benim oğlan normalde uyanır uyanmaz emer sonra en fazla 1.30 2 saat durur ve yine emerek uyur bu şekilde de damla yı aç olarak vermek çok sorun olacak nasıl düzene sokacağım bilmiyorum ..
Ilk 2 gün meyve suyu verip sorun olmazsa 3. Gün Püre ver dedi doktor
Sonra armut
Havuç vs ile devam et dedi 10 gün sonra keçi sütü ile yoğurt yapıp 2 Kaşık olarak ver hergün artır dedi doktor keçi sütünü nerden bulacağız bakalım araştırıyoruz sonra sebze çorbasına geçeceğiz..
Markette ki pastörize keçi sütü nü alıp mayalamak sağlıklı olmaz bence bakalım araştırıp bulacağız inşaşlah yer ben hic sevmem keçi koyun ürünlerini ...