sağol canım
sağol canım
ah canım bi anlatsam bu kız ne çok çekmiş dersin emin ol .RABBİM beterinden korusun yine
çok takılma ilk çocuğun değil biliyorsundur bu işleri illa doktorun dediği şekilde olması gerekmiyor ,ek gıda bebeğe de bağlı bir durum biraz ona göre yönlendir kendiniğ bence
sağol canım ama nazar değdi bugün valla hep ağladı hiç susmadı
Allah kabul etsin bende de o kadar borç var yaa napıcaz bilmiyorum valla daha başlamadım tutmaya malesef . neden günde 4 aktivite orasını anlamadım çocuk sıkılmasın ,ben her gün yaptırmıyorum bazen es geçiyorum duruma göre ,sürekli yapınca iyice sıkılıyorlar .
annem için sağol canım ..
canım ben de erken geçilmesi taraftarıyım ben erken ek gıdaya geçmenin faydasını çok gördüm ama ben püre ile filan uğraşmadım hiç ,bunda da öyle yapıcam ,çorba veririm ben direk tuzsuz az salçalı olarak ,meyveyi püre yaparım sadece sebzede püre eziyet yaa
biz de 5 eylül doğumluyuz
canım annem 1 hafta daha hastanede ama göğüs kemiklerinde iki kırık akciğer ve bacaklarında ezilme var heryeri ağrıyor günde kırk kere ağrı kesici yapıyorlar ,tam olarak düzelmen 3 ayı alır demiş doktor ,yok canım bana kalamazlar ben bakmam çünkü ,bir sürü çocuğu var onlar baksın üzgünüm ,zaten hastaneye de yabancı gibi gittim geldim ,hastaneden çıkarken çok ağladı sarıldı bana ,öpücem seni dedi ,sanırım hatasını anladı hastane psikolojisi de olunca ama geç oldu o ayrı ..
canım gurur değil ben 3 çocukla zaten onlara bakamam ,ha bakacak olsam da bakmam ,diğer çocukları uğraşsın biraz da ,benim ALLAH katında vicdanım rahat ben onlar için herşeyi yaptım sonuçta ..
meyve suları için biberon emzik uçları var eczanelere sor onlarla rahatça verebilirsin canım .bence ateş olmadan ilaç vermek saçma ..
dün ikizlerle annemi görmeye gittim ,annemi aradığımda çok özlediğini söylemiştim ,melek kocam götür görsün biz onlar kadar vicdansız olamayız dedi zorla yolladı beni ,gittim abim ablam ordaydı ,aldılar sevmeye çalıştılar ,utanmıyorlar ,senelerce aramadıkları yiğenlerine göstermelik sevgi gösterisi ,insanın valla boğası geliyor yaa ,annem çok duygulandı görünce ,ağladı bi süre ,ben çıkarken getirdiğin için sağol dedi ,bir bakışı vardı ben sana ettim ama sen etmedin sağol der gibiydi ,ALLAH affetsin ne diyeyim ,eden bulur hesabı oldu anneminki ve ben bunları ona çok söylemiştim hiç dinlemedi ..
şimdi de eşim gitti görmeye .bu benim kocam kesin melek .adama o kadar şey yaptılar ,adam tuttu biz onlarla aynımı olalım ,hastalık bu ,biz onlar gibi vicdansız deiliz ,onlar utansın dedi ve anneme geçmiş olsuna gitti ..ben bu kocayı nerden buldum bilmiyorum ,ALLAH bana acıdı sanırım , bana yapsalardı kocama yaptıklarını selam bile vermezdim .
benim ufaklık sabahtan beri çığlık çığlığa memeyi almıyor ,sağdım verdim içti ,açmış demekki mememde süt yok çok üzgünüm sütüm mü kesiliyor anlamadım yaaa