- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.521
Benim Dr yok dedi kızlar ek gidaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ay 1. Haftanın sonundayız canım. Saat 9 da verdim 2-3 Kaşık beğendi ve sonrasında mamasını verip uyuttum. Dişleri kaşınıyor o Yüzden kaşıyıcı aldım ama onu pek sevmedi mandalina verdim suyunu emerken damağına da iyi geldi sanırım. Meyve suyu olarak başlamadım tam olarak ama arada mandalina veriyorum bu ayki kontrolümüzde dra soracağım neler verebilirim diye.Benişin neladarlik bö 24eylulde oldu bende meyve sıyuna yavastan baslfım
Maşallah canım az almış diyordun gayet iyi kilosu benimkide o kadar alıyor zaten600 g almış cok sukur boyu falan da iyi. Ama idrarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi Dr. Inşallah geçer. Canım sıkıldı ama Dr kız çocuklarında olan bişi tekrar etmemesi önemli dedi. O kadar da dikkat ediyorum ki temizliğine ıslak pamukla silip elbeziyle kuruluyorum her seferinde. Olacağı varmış demek ki.insallah geçer ve tekrar etmez.
Canım tatlıyla şimdiden tanıştırmasan daha iyi olmazmı tabi sen bilirsin yinede meyve suyu ve püresi ile başlayın dedi bize doktor şimdilik suyunu her gün artırarak veriyorum 1-2 güne püresine de vereceğimBenişin neladarlik bö 24eylulde oldu bende meyve sıyuna yavastan baslfım
Bende ilk yogurt verdim bir cay kasigi kadar ..sonrada portakal suyu verdim bu ay sadece tat bakimindan birer kasik vericem bende 5.ci ayin sonunda da corbalara baslarim inlsh ..buayin 24 de sanirim asimiz var inslh kolay gecer4 ay 1. Haftanın sonundayız canım. Saat 9 da verdim 2-3 Kaşık beğendi ve sonrasında mamasını verip uyuttum. Dişleri kaşınıyor o Yüzden kaşıyıcı aldım ama onu pek sevmedi mandalina verdim suyunu emerken damağına da iyi geldi sanırım. Meyve suyu olarak başlamadım tam olarak ama arada mandalina veriyorum bu ayki kontrolümüzde dra soracağım neler verebilirim diye.
DrumuZ Yavaş yavaş tattırıma başlayabilirsin dedi geçen haftalarda bende başladım bu şekilde
Kızım sürekli Sofradaki yemeklere BAKIYOR ve U zanmak istiyor. Ağzına Kaşık götürünce Açıyor ağzını falan. O Yüzden dra sormuştum 4. Ay kontrolünde
cnm ben ilk yogurt verdim ama bir cay kasigi kadar aksamda elimde portakal vardi onuda bir cay kasigi kadar verdim tadina bakinca sevdi ..biberon hic denemedim acaba portakal siksam biberonla icermi diye dusundum erkenmi bilmiyorum tatsin istiyorum yavastan ama muhallebi felan yapmadim buyuk oglumdada yapmadim corba yogurt meyve suyu genelde verdim inslh bu oglumdada boyle yapacam :)Canım tatlıyla şimdiden tanıştırmasan daha iyi olmazmı tabi sen bilirsin yinede meyve suyu ve püresi ile başlayın dedi bize doktor şimdilik suyunu her gün artırarak veriyorum 1-2 güne püresine de vereceğim
Sonra da yoğurt ve sebze Çorbası deneyeceğim sende sebze Çorbası deneyebilirsin Muhallebinin faydası yok sonuçta bebekler için sebze meyve daha faydalı ..
Canim tv programinda cocuk doktoru ilk yogurt ve elna sutu verin diyordu. Mandaklina asitli verme bence bebise4 ay 1. Haftanın sonundayız canım. Saat 9 da verdim 2-3 Kaşık beğendi ve sonrasında mamasını verip uyuttum. Dişleri kaşınıyor o Yüzden kaşıyıcı aldım ama onu pek sevmedi mandalina verdim suyunu emerken damağına da iyi geldi sanırım. Meyve suyu olarak başlamadım tam olarak ama arada mandalina veriyorum bu ayki kontrolümüzde dra soracağım neler verebilirim diye.
DrumuZ Yavaş yavaş tattırıma başlayabilirsin dedi geçen haftalarda bende başladım bu şekilde
Kızım sürekli Sofradaki yemeklere BAKIYOR ve U zanmak istiyor. Ağzına Kaşık götürünce Açıyor ağzını falan. O Yüzden dra sormuştum 4. Ay kontrolünde
Canim tv programinda cocuk doktoru ilk yogurt ve elna sutu verin diyordu. Mandaklina asitli verme bence bebise
Biz ilk elma suyu ile başladık doktor 3 gün deneyin bir sorun yoksa başka meyveye geçin dedi çok şükür Alerjik nir reaksiyon gelişmediBende ilk yogurt verdim bir cay kasigi kadar ..sonrada portakal suyu verdim bu ay sadece tat bakimindan birer kasik vericem bende 5.ci ayin sonunda da corbalara baslarim inlsh ..buayin 24 de sanirim asimiz var inslh kolay gecer
cnm ben ilk yogurt verdim ama bir cay kasigi kadar aksamda elimde portakal vardi onuda bir cay kasigi kadar verdim tadina bakinca sevdi ..biberon hic denemedim acaba portakal siksam biberonla icermi diye dusundum erkenmi bilmiyorum tatsin istiyorum yavastan ama muhallebi felan yapmadim buyuk oglumdada yapmadim corba yogurt meyve suyu genelde verdim inslh bu oglumdada boyle yapacam :)
Sadece anne sütü ile besleniyorsa tam vakti 6. Canım geç olmaz yani merak etme.selam kızlar oncelikle gecmiş kandiliniz mubarek olsun bebekten dolayı pek gıremiyorum ek gıda hakkında konusmussunuz ben tam 6.ayda baslıyacam sızce gec mi olur
Hiç gerek yok canım maşallah çok iyi kilo alıyor kusması vs yok sanırım benim oğlum hala çok kusuyorbazı arkdaslarım baslaa dıyor arkaslarım 4 aylıkken basladılar kafam karıstı ondan sıze sorayım dedım yanı ınşallah 6 ayda baslatacam yanı gec degıl dıyorsun cok sagol
Inşallah tekrar artar sütün canımSelam.bugun spiral taktirdim bikac saat adet ağrısı gibi agrim oldu.
Ufakligim atiyo yavas yavas oksurugu.sutum yrtmiyo bi ogun mama vericem sanırım .canim cok sıkkın birden sutum azaldi.emzirdikten sonra sagyrm bi gidim sut cikiyo.sol gogsumde sut bitti gibi humanaya bazladim ins ise yarar.
Annem yarin ameliyat olucak.
On gun rapor aldim sonra ise baslicam ins.
Ek gidada portakalcok asitli vermyn.
Muhallebi de cok gereksiz
Yogurt meyve suyu puresi yagsiz tuzsuz corba en ideali .
Ben de 6-7aylikkn basliycam ins
Sütun yetiosa nie veresinki zaten canm ek olarak mama verenler bence ek gıdaya geçmeli . seninki doyuyomusuz zaten omur boyu yicekler yemek. Bırak memen emsin 6ay .Benim Dr yok dedi kızlar ek gidaya
TV programlarına bence de bakma fakat çok kaliteli 1 2 doktor var . çocuk doktoru bence onları dinle önemli insanlar . islerini gerçekten çok II yapiolar . doğal mama tarifleri vermişlerdi. Dinledm . çok mantıklı . fabrikasyon mamalara ole mamalar çok mantıklı irmikli pekmezli maden sOdali. Çok güzel.Demiyorum işte teker teker kimisi de meyve suyu vermeyin diyor. O Yüzden tv programlarına pek itibar etmiyorum. Forumlarda annelerin denemeleri daha faydalı oluyor
Hayirlisiyla gidip gel iins.kuzu tam tosun olmus masallah.benim oglanin da boyu gecen ay 65di buay bakalim ne olucak.bizimki zayif uzun boylu olucak sanırım:))Günaydın kızlar
birazdan yola cikicaz. Kızımla ilk ucak yolculuğu.annemlerin yanına gidicez urlaya. Gerçi karnimdayken gitmişti bi 6 haftalik bi 8 aylikken bakalım nası olacak. Dua edin bize hem yolculuk hem de kuzumun enfeksiyonu icin öpüyorum hepinizi. Buarada son kontrolde 7500g 65 cmdi. Çok şükür iyi. Bi de hastalığı atlatirsa yavrum kesicem inşallah kurban.